Venox2008

[Wii] Fragile Dreams: Farewell Ruins of the Moon

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Kūrejas: Namco (Project Fragile), tri-Crescendo

Leidėjas:

Japonija: Namco Bandai Games

Amerika: Xseed Games

Europa: Rising Star Games

Žanras: Adventure/RPG

Žaidėjų skaičius: 1

Žaidimas Fragile dreams yra dar vienas mano vadinamas meno kūrinys. Žaisdamas žaidimą kaip šis gali labai lengvai būti nuneštas visos atmosferos bei istorijos, kuri yra pateikta :D Šiaip tai čia adventure/RPG mišinys, turintis savyje kažką daugiau nei dažnai sutinkami žaidimai.

Žaidimo metu valdysime jauną berniuką Seto, kuris vaikšto po miesto likusius griuvėsius bei įvairias kitokias vietoves, vienas... Žaidimo eigoje sutinka mergaitę, kuri nuo jo pabėga, o jis pradeda jos ieškoti (nenoriu pasakoti istorijos, nes reikia viską pamatyti pačiam).. Savo kelyje jis sutiks nemažai priešų vaiduoklių bei dar įvairių monstrų, bet kartais turėsite ir draugų, kurie jus lydės link tikslo, pirmas iš jų - kalbanti kuprinė - radaras (panašiai kaip radija iš Silent Hill) ji fiksuos priešus ir padės rasti teisingą kelią.. sakau nenoriu pasakoti kas kaip, kad nesugadinčiau malonumo.. :)

Grafika: grafika yra nuostabi, gražios spalvos bei efektai, kartais net atrodo, kad ne ant wii žaidžiate :)

Žaidžiamumas: stipriausios žaidimo pusės yra pati istorija, grafika bei nuostabus garso takelis (patikėkit, labai raminantis), labai įtraukianti atmosfera. Blogosios žaidimo pusės - nėra lock-on mygtuko, tai kartais gali ir nepataikyti į priešą, nors man retai taip atsitikdavo. Dar viena problema, tai per daug paprastas inventorius, toks jausmas, kad ant juoko padarytas bei pats žaidimas labai paprastai padarytas, bet tai netrukdė man.. Beje pamiršau paminėti kad žaidime balsai bus English Dub'as, bet Options rėžime galima persijungti į originalų JAP (čia jau skonio reikalas), man geriau English :)

Baigiamasis žodis: žaidimas yra must play (vieną kartą tai tikrai), aš asmeniškai kažkada pereisiu ir dar kartą jį tikrai.. rekomenduoju tiems, kas skiria dėmesį istorijai ir jos pateikimui bei mėgsta tyrinėjimus.. tai tiek :) beje toks žaidimas ne bet kam žaisti :) kaip ir anime ne bet kam žėti :D Be to atsisiunčiau perejęs žaidimą net jo soundtrack'a :P

Mano vertinimas:

Grafika: 9/10

Žaidžiamumas: 8/10

Valdymas 7/10

Pateikimas: 9/10

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.