Venox2008

[Wii] Tatsunoko vs. Capcom: ultimate all-stars

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Kūrėjas: Eighting

Leidėjas: Capcom

Išleidimo data: išleistas

Pasiilgote gero fighting'o žaidimo? Mėgstate Street fighter, Marver vs. Capcom, King of fighters, SNK vs. Capcom ir t.t? Tada šis žaidimas kaip tik jums :D Žaidimas pasižymi Tag Team savybėmis t.y 2 prieš 2.. galima bet kada pasikeisti žaidėją į savo kitą rezerve, o tuo tarpu kitam kraunasi gyvybės.. Žaidimas yra labai greitas, bei turi gerą valdymą ir labai paprastą kovos sistemą (man patinka žaisti laikant pultelį šonu).. užtenka keletos mygtukų ir galima atlikti visus sudėtingus combo judesius bei special smūgius..

Žaidime yra nemažas kiekis herojų iš Tatsunoko (čia japonų anime kompanija) bei Capcom stovyklos. Kelis išvardinsiu: Ryu (street fighter), Chun-li (street fighter), Megaman, Zero, Yattaman, robotas iš Lost planet žaidimo, Frank West (Dead rising) bei mano mylimas Viewtiful Joe :D ir t.t

Grafika taip pat nepėsčia - labai gražiai padaryta sklandi animacija bei lightning efektai.. žodžiu kaip sakant - masterpiece :D

Žaidžiamumas: žaidimą įdomu žaisti tiek single player, tiek multiplayer, tiek ir online..viskas puikiai padaryta, žaidimą galima pasiulyti tiek pradedantiesiems žaidėjams, tiek ir patyrusiems geimeriams.. Kaip jau minėjau, galima atlikti įvairius special'us (kiekvienas jų turi po kelis, gal po 3 ar 4) ir kiekvienas iš jų savotiškai žavi..

Mano vertinimas:

Grafika: 9,5/10

Žaidžiamumas: 9/10

p.s. nežinau kaip jums, bet man šis žymiai geresnis už Street Fighter IV.. rekomenduoju visiems fighting fanams..

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaikurie veikejai atrodo juokingai, bet must have game wii turetojams (MANO NUOMONE)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.