valdox

Mano DS-Lite

Rekomenduojami pranešimai

cia sorry kad bisky palyginsiu bet seip ant PSP jau DS kelis zaidimus emuliuoja. Nu aisku nebus tep kad emuliuos touch-screen zaidus bet vis ka nors emuliuos nu vnz.

Redagavo slaptas
Fanbyizmas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

em gal tas zmogus is kurio pirkai nds su kortele zino is kur ju agut daugaium klaipedoj labai reiktu M?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

em gal tas zmogus is kurio pirkai nds su kortele zino is kur ju agut daugaium klaipedoj labai reiktu M?

Korteliu ar koncoliu?Korteliu yra kaune bet labai brangiai,po 120lt be nieko,o su 1gb 180lt.geriau is cia siustis ir dar 2gb nusiperki,ir dar pigiau gaunas: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4396

O kokncole jis speju nauja pirko,nes is nuotrauku matos graziai atrodo,nesubraizitas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl kortelės tai jei pirksi patariu truputį pasikankint ir nuspirkt juoda(USA) versija, nes balta tai kiniška ir vėliau bus rūpesčių ją į anglų konvertuotini. Na pas mane kiniška, bet man dieną pasikankinus pavyko pasidaryt ir anglišką R4DS ir Moonshel.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai kaip,padarysi meniu apzvalga? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl kortelės tai jei pirksi patariu truputį pasikankint ir nuspirkt juoda(USA) versija, nes balta tai kiniška ir vėliau bus rūpesčių ją į anglų konvertuotini. Na pas mane kiniška, bet man dieną pasikankinus pavyko pasidaryt ir anglišką R4DS ir Moonshel.

aj va paklausiu:O kuo skirias Japan R4DS ir USA R4DS?Meniu?Kiti zaidimai neeina?Ar kas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ka meniu apžvalgėlė.

Pirmiausia oficialus:

Pagrindinis ds menu (oficialus).

Pictochat ir pictochat in action

R4DS:

Toks pagrindins R4DS meniu (aišku skinas atsisiūstas iš neto) ir žaidimų pasirinkimo langas.

Na kaip ir viskas...tiesiog tyngiu rašyt daug..pictochat tai chatinimo/piešimo programa. Yra toks dalykas download and play, tai galimėbė parsisiūsti ir žaisti žaidimo demo versija internetu su kitais žaidėjais.

Colors

Na dabar jau tai ko netyngiu aprašyt, tai homebrew programėlė "Colors". Turbūt iš pavadinimo jau supratote ką su ja galima daryti...taip! piešti.

O su ja piešti labai malonu...lengva..nes pieši kaip ant popieriau..touch screenas šioje vietoje parodo savo galia. Kaip visada...nieko daugiau ir negaliu pasakyti ;) tiesiog pieshi ir viskas...va pora nuotrakų.Ai tiesa yra vienas toks kietas dalykėlis kaip "playback". "Playback" funkcija jums leidžia peržiūrėti visą piešimo proceca pagreitintai. ;)

Nuotrauka

Spalvos ir brushai

Nuotrauka

Paveiksliukas ;)

Na ir YouTube filmukas:

Redagavo valdox

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

valdox, galetum padaryti giduka kaip zaidimus irasyti i ta kortele? ;)

Redagavo dex_junior

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ten to giduko kaip ir nereik... viskas vyksta "drag n drop" principu. :D

Redagavo valdox

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man seip reikia kortele o ten kur linkas numestas ten tik isronis keitiklis kortele [R4 Multimedia Card Replacement Shell (White)] :D tai gal kas is kns ar is klp zino kur pirkt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man seip reikia kortele o ten kur linkas numestas ten tik isronis keitiklis kortele [R4 Multimedia Card Replacement Shell (White)] :D tai gal kas is kns ar is klp zino kur pirkt?

Kaune yra tokspat lygiai 120lt be kortos,o su 1gb korta 180ltUz ta pacia suma gali nusipirkt korta R4DS ir 2gb kortele.Tiks sokonvertuot reikes,kaip Valdox sake :D as imciau is dealextreme.com pigiau butu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

R4DS iš neto tik, nes Lietuvoje ne daug žmoniu teturi NDS o ką jau kalbėt apie R4DS. o Jei tu turi galvoj microSD tai ją gali betkur nusipirkt...bms..topo centras...baitukas...fortakas...ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkada impulso pagautas nusipirkau DS Lite, bet nė kiek nesigailiu. Žaidimai įdomūs, jū daug, konsolė gyva, developeriai nesnaudžia, o ir "homebrew" scena aktyvi.

Turiu atliekamą M3DS Simply (tas pats R4, tik pavadinimas kitas, link), naujas, su dėžute, pilna komplektacija + 1GB MicroSD.

Atiduosiu už 120LT, šiauliai. Jeigu ką nors domina - PM.

Redagavo unr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kuo parduodi jei nesigaili......??

edit:

ooops..korta parduodi..Galvojau ds :D

o tai kuo tiksliai R3 nuo R4 skiriasi? :D

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.