Venox2008

[Wii mini Review] Red Steel 2

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Šis žaidimas yra pirmosios dalies Red steel tesinys, nors iš išvaizdos ir viso kito yra skirtingas kaip niekad. Vienintelis panašus dalykas, kuris sieja abu žaidimus tai kova kardu (na šaudymas yra šaudymas ;))

Žaidimo metu valdysime samdomą medžiotoją (ar kažkas tokio), kuris vykdys misijas (bus pagrindinės bei šalutinės) ir gaus pinigų, už kuriuos galima bus išmokti naujų judesiu (o jų tai tikrai patikėkit nemažai), šarvų tobulinimas, ginklų pirkimas... Žaidimas vyks pirmu asmeniu (iš akių). Veikmas vyksta net nežinau kaip čia paaiškinti sukryžmintame Japonijos bei Vesterno miestelyje.

Grafika: puikus cell-shading'as (primena Borderlands žaidimą), nors man jis nelabai, bet tai skonio reikalas, viskas beveik lūžta, dūžta, gražūs lightning efektai ir t.t

Žaidžiamumas: kūrėjai visą dėmesį sutelkė Single-playeriui (nėra Multiplayerio), užtat jie stengėsi panaikinti monotoniją ir jiems beveik pavyko, viskas atlikta puikiai - pačios kovos, vietovės, istorija, kovos su bosais.. beje žaidime yra būtinas Motion Plus, kuris žaidimui suteikia žymiai daugiau pliusų ir..vieną minusą (man bent jau), nors viskas atlikta puikiai (kovos ir kardo smūgio tikslumas), tenka stiprokai užsimoti kartais, nes kai kurie priešai turi šarvus, o Motion Plus reaguoja ir į pačio smūgio stiprumą, taip kad gali pavargti ranka, bet nuo to įdomumas nesumažėja.

Mano vertinimas:

Grafika: 9,9/10

Žaidžiamumas: 9,2/10

Valdymas: 11/10

Baigiamasis žodis: žaidimą siūlau tiems, kas mėgsta FPS'us arba šiaip pašaudyti.. bet tinka ir tiems, kas turi Motion Plus ir nori pamatyti ką jis gali. Tikrai vertas dėmesio žaidimas, juk ne veltui UBISOFT ;) Už pirmąją dalį 300 kartų geresnis, nors pirma man asmeniškai irgi patiko..

Geri FPS žaidimai Conduit, Medal of honor:heroes 2, Red steel, Jurassic:the hunted, Call of duty serija.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo Venox2008

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.