mikizs

Kaip pakrauti psp be psp baterijos pakrovejo?

Rekomenduojami pranešimai

atsiprasau kad prastai mintis isdelioju bet gavau psp ir laabbbaaaiii noriu pamaigint ji.Dabar jis man vel issikrove nors buvo paliktas ijungtas USB mode ir dege geltona lempute.Tad kaip viska suprast kaip man ji pakraut be pakrovejo???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

per ta usb kai pajungi krautis tu ji palik kokiai valandai ir neijunk jo ,nes per usb sroves nepakanka psp naudotis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supranti man dega ta raudona lempute prie power kai buna ijungtas USB mode bet vistiek nesikrauna gal del to kad ijungtas ekranas,bet as neuprantu kaip padaryt kad degtu raudona lempute prie power ir ekranas butu isjungtas tad prasau paaiskink kaip taip padaryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Uzjauciu ,bet manau ,kad nepazaisi su psp pagal viska tai turetu normaliai krautis per USB.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seniai kroviau per usb ,bet kaip pajungi prie usb krautis psp neina psp isjunt su desineja esanciu mygtuku? seip jei dega oranzine lempute tai reiskias psp kraunas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kanors blogai padarai nes geltona lempute rodo stand by .. gal neta mode pasirenki ? pvz perkelti failus i psp , o nebutu lengviau paprasiti to zmogaus kad duotu pakroveja ? Arba paciam nusipirkti psp ? Jei logiskai tai turetu krautis per usb nors usb teduoda 5v , o psp pakrovejas 9v pabandyk ji palikti ilgesniam laikui nejudindamas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kanors blogai padarai nes geltona lempute rodo stand by .. gal neta mode pasirenki ? pvz perkelti failus i psp , o nebutu lengviau paprasiti to zmogaus kad duotu pakroveja ? Arba paciam nusipirkti psp ? Jei logiskai tai turetu krautis per usb nors usb teduoda 5v , o psp pakrovejas 9v pabandyk ji palikti ilgesniam laikui nejudindamas.

Man atrodo, kad jis ta psp jau atidave, nes sakė tik keliom dienom turės...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kazka labai nerisliai rase.. Tai oranzine, tai raudona, tai geltona..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.