Murmax

PS2 pypsi kodel taip?

Rekomenduojami pranešimai

suprantat idedu Smackdown vs. raw 2006 perrasyta diska isijungia zaidimas ir ps2 kartais vis pypsi kodel taip yra kaip tai pataisyti ar tai normalu jei ne tai ka daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pypsi? jam nera pro kur pypset. veikiau lazeris daug dirba butu geriau sakyti.

kodel? sensta lazeris / prastos kokybes diske irasytas zaidimas / subraizytas geimas.

nuff said. <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

senti lazeris manau negaletu nes seip mazai naudotas tik daugiau stovejes nezinau del to smackdown vs. raw 2006 as ji jau gan senai turiu isirasiau i verbatim DVD+R diska o diskas gi naujas

beje as tu nuff said nesuprantu man tik 11 seip

ir dar vienas beje netaip buvau pasakes ten turejau pasakyt Del to SVR 2006 as ji i sena diska buvau isirases bandziau paleist pypsejo nusipirkau verbatim persirasiau ir vistiek pypsejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar pagalvoaju kad PER GREITAI gal isirasei zaidima, turi rasyti ne didesniu nei x4 greiciu.

DAR KARTA PAKLAUSI IS KUR GAUTI ZAIDIMA ishrasysiu BANA supratai? Nustok klausinet. supratai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

KAIP SUZINOT NEPAKLAUSUS KA?

beje as ir rasiau ne didesniu negu 4 x greiciu

e tai padekit kas ir atsakykit ar tai blogai ar nieko baisaus nes labai noriu pazaist bet bijau ijungt SVR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaisk ir nebijok, visi lazeriai sioki toki triuksma kelia, nieko cia tokio nera matyt.

KAIP SUZINOT? SKAJTANT GIDUS!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lazeris visada gadinasi po biski zaidiant, cia nieko nepadarysi. bet ir imti y galva labai nereiktu, nieko amzino nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

man kazkodel su originalais tjp yra ir kaikuriais zaidais... bet ps2 tik metus dar teturiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aj dzin beje kaip PS2 prijungt prie monitoriais turiu LG Flatron ez T710BH ir nerandu jungties nei kompe nei monitorij tetis ziuriu kase tai prie teliko negaliu prijungt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.