Dante

Paaiskinimas naujokui

Rekomenduojami pranešimai

Tai va sukuriau sia tema noredamas, kad man viska papasakotute apie Ps3 slim 120gb. Gavau as ji tik siandien ir esu visiskai zalias :thumbsup4:

Tai kas ismanot papasakokit viska apie jo lemputes visas kodel mirksi ar nemirksi, meniu ir t.t. ir dar labai noreciau suzinoti zingsnis po zingsio kaip isivesti interneta. Labai dekoju padejusiems

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va sukuriau sia tema noredamas, kad man viska papasakotute apie Ps3 slim 120gb. Gavau as ji tik siandien ir esu visiskai zalias :thumbsup4:

Tai kas ismanot papasakokit viska apie jo lemputes visas kodel mirksi ar nemirksi, meniu ir t.t. ir dar labai noreciau suzinoti zingsnis po zingsio kaip isivesti interneta. Labai dekoju padejusiems

*sigh* *facepalm* jmj, negi taip sunku pasinaudot paieška ? Viska ko tu čia paklausei gali laisvai surasti, apie visus YLODUS ir t.t. ps3 forume.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip sunku nezinau kur kas kaip vadinas todel noriu, kad cia parasytu zmogus kuriam nesunku. Jeigu tau sunku viska paaiskint nieks neprase be reikalo cia spamint. :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip sunku nezinau kur kas kaip vadinas todel noriu, kad cia parasytu zmogus kuriam nesunku. Jeigu tau sunku viska paaiskint nieks neprase be reikalo cia spamint. :/

Ne į temą

Zmogau tu gauruotas, kuris cia spamina?PS3 FORUMAS Va jei tau taip sunku surast.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atisadarai tą dėžę, iš kurios išsiėmei PS3 ir ten pamatai gulinčią tokią knygutę, dar vadinama kaip "INSTRUKCIJA" ir, jei moki skaityt, gali pamegint išsiaiškint ką reiškia tos lemputės visos. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Siaip sis tinklapis ir yra tokiems paaiskinimams tai imk is eiles ir skaityk visas temas apie ps3 :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau radau labai gera zmogu kuris nepatingejo parase man i pm r per skype padejo. Beje jei kas noresit palost online tekken 6, gta4, fifa10 ar codmw2 rasykit i pm. galit rakinti tema :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.