lord

sunkiai paleidzia zaidimus

Rekomenduojami pranešimai

zinau gali juokingai skambeti, bet gal pas tave kaip ir pas mane yra?....Vienu zodziu ir pas mane budavo kad nesuka kompaktu arba lagas, tai irgi pavaliau lazeri bet niekas nepadejo, ir viena karta atsitiktinai pastebejau jog reikia uzdeti svorio ant konsoles(mano slim yra tai patogu), tai dabar visad uzded litro buteli ar siaip ka ant virsaus ir suka diskus viska kaip per sviesta:D...Siaip gal kas zinot kame problemos cia?

man su ps one budavo taip, tai apversdavau console ir suveikdavo ;DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zinau gali juokingai skambeti, bet gal pas tave kaip ir pas mane yra?....Vienu zodziu ir pas mane budavo kad nesuka kompaktu arba lagas, tai irgi pavaliau lazeri bet niekas nepadejo, ir viena karta atsitiktinai pastebejau jog reikia uzdeti svorio ant konsoles(mano slim yra tai patogu), tai dabar visad uzded litro buteli ar siaip ka ant virsaus ir suka diskus viska kaip per sviesta:D...Siaip gal kas zinot kame problemos cia?

nelabai kyla minciu kodel taip gali buti, siaip imanomas toks dalykas kad sensorius nusidevejas ir stovi ant labai mazos ribos kad kai ne iki galo prispaustas trukcioja kontaktas, siulyciau pabandyt nuimt konsoles virsutine korpuso dali ir sujungti sensoriu kontaktus su kokia viela arba kaipnors tvirtai uzspausti ir tada ziureti kaip veikia jai veiks kaip turi buti vadinasi kalti sensoriai...

o gal atidares taip pastebesi kanors neiprasto, siaip ar taip manau pravalymas konsolei nepakenktu as daznokai isardau,isvalau,sutvarkau savo aparatura nes laikui begant nuo dulkiu uzsikisa ventiliavimo angos o patys ventiliatoriai sudevi tepala todel reikia jo truputi isvirksti i ventiliatoriaus varikliuka

o temos kurejui noriu pasakyti kad nebuvo labai gera mintis valyti lazeriuko aki su spiritu ir apskritai bloga mintis liesti aki ji sokineja magnetiniu rites principu todel ja spaudyt per privarta negerai o nespaudes nenuvalysi cia panasus principas kaip ir garsekalbiuose, valymui yra specialus diskai su svelniais sepeteliais kurie braukia per lazeriuka tik nereikia pirkti pigiu kinietisku nes jai bus labai kieti sepeteliai gali isvaryti is rikiuotes lazeriuko aki

beto man su vienu pleistu buvo labai durna problema vos kabliuodavo diskus keiciau lazeri bet vistiek buvo tapati problema tada isardziau visa lazeriuko platforma ir pastebejau kad buvo iskilus plasmasine disko laikiklio galvute ir kai prasisukdavo galvute uzmauta ant varikliuko disko nekabindavo o jai pagaudavo ir neprasisukdavo uzkabindavo gal kaskas panasaus gali buti ir pas jus

Redagavo nitroxy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi :) Turiu didele beda kazkas atsitiko mano ps2. Console ps2 slim cipas matrix infinity ar koks ten. Beda tame kad isirasau zaidimus ir neveikia. Seniau budavo viskas tvarkoi irasinedavau i verbatim viskas veikdavo o db irasineju ir nepasileidzia arba buna viena kart insijungia ir daugiau nebe nesuprantu kame reikalas padekit kas galit

Redagavo berniukas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi panašiai buvo, nesuko diskų (bet deja nepabadžiau svorio uždet ;) ) bet nusprendžiau atsidaryt ta ps2 slima ir pamačiau kad ten toks kai varžtas ant kurio tas lazeris važinėja, labai apsinešes (tie varžto grioveliai pilni dulkiu) pravaliau tuos griovelius su ausu krapstuku ir viskas kuo puikiausiai ir dabar eina ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.