5XeviL

XBOX 360 Slim

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Dėkui,kaip galiu tau uždėti rep+? nes labai padėjai :notworthy:

Dar klausimas,kas yra XBLA? girdėjau jog per jį galima žaisti internete ir naudoti kaip xbox live. Ir draugas sakė jog kaikuriuose žaidimuose buna slaptas force update xbox live ir galiu gauti baną,tai ar tai tiesą? Ir ką man reikia padaryti prieš įkišant interneto laidą į xbox? Nes aš labai bijau bano :|

XBLA ir yra Xbox live, tie "slapti update" ar kas ten tokie tai tikriausiai Title update, kurie atnaujina žaidima ištaiso klaidas ir panašiai, nemanau, kad nuo to gausi bano, tiesiog jungi laida į x'a ir jungies prie neto. Aišku jei flashintas x'as visada bus tikimybe gaut bana, bet kiek žinau jau metai kaip jo nėra ir nieko negirdėt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

XBLA ir yra Xbox live, tie "slapti update" ar kas ten tokie tai tikriausiai Title update, kurie atnaujina žaidima ištaiso klaidas ir panašiai, nemanau, kad nuo to gausi bano, tiesiog jungi laida į x'a ir jungies prie neto. Aišku jei flashintas x'as visada bus tikimybe gaut bana, bet kiek žinau jau metai kaip jo nėra ir nieko negirdėt

Nu jau daug daugiau negu metai Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jau daug daugiau negu metai Nuotrauka

Gali būt, gali būt, manau ir nebebus banu, nes Microsoftas dabar žiūri į next gen konsoles, nei rūpinasi banais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi,pagal tą žaidimo įkelimo gidą į xbox po RESET GLITCH HACK bandau ISO Failą extractint su ISO2GOD Programa. ir nieko nevyksta,paspoviau aš ten add iso ir pažymėjes spaudžiu convert,nieko nevyksta,kodėl? Va dar foto: http://www.part.lt/perziura/461c7b286eb012f0cf046f55f461ec7c956.png

gal dėl to jog aš viską darau harde kuris yra prijungtas prie loptopo? programa kompe įrašyta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi,pagal tą žaidimo įkelimo gidą į xbox po RESET GLITCH HACK bandau ISO Failą extractint su ISO2GOD Programa. ir nieko nevyksta,paspoviau aš ten add iso ir pažymėjes spaudžiu convert,nieko nevyksta,kodėl? Va dar foto: http://www.part.lt/perziura/461c7b286eb012f0cf046f55f461ec7c956.png

gal dėl to jog aš viską darau harde kuris yra prijungtas prie loptopo? programa kompe įrašyta.

Kartais nereikia paspausti Convert?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pamačiau viena dalyka,paspoviau convert ir rašo Writing data6.big at Sector 0x...

OI SORRY PAMAČIAU,LABAI LĖTAI ĮRAŠINĖJA DĖL TO PARAŠIAU,ATLEISKIT

Redagavo Flamster

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi,aš susikonvertinau žaidimą, jo šeip pavadinimas pilnas yra iso: rrod-fifa12.iso tai įdėjau į programa ISO2GOD ir susiconvertniau jį. Susiconvertines gavau folderį su skaičiukais kuris įeina vėl į folderį su skaičiukais ir po kelių folderių buna DATA 1 DATA 2 DATA 3 ir taip toliau.

Prisijungiau su LeapFTP programa prie savo xbox ir įkėliau tą folderį su skaičiukais, kiti žaidimai pas mane pavadinti kitaip pvz: Godfather 2 Xbox360 ir ten maždaug surašyta viskas. įkėliau, perkroviau savo XBOX 360 SLIM nueinu į games ir nieko nerandu. Nieko neįkelta. Ką aš blogai darau? Nes pasižiurėjau kitų žaidimų turiny tai jis yra visai kitoks,ir aiškesnis. pvz red dead redempation 3 data failai dideli ir kiti tokie šeip failiukai. Tai gal kokį kitą gidą žinot ? Ar kažką blogai aš darau? Blogas converteris?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki gal galit pasakyt ar sitas dvd romas fleshinamas ar ne nes kiek nete ieskojau info nelabai ka radauNuotrauka

Redagavo Lencas20

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinoma, tokie dalykai niekad neskelbiami su isleidimo data. Gali buti ryt, gali buti uz puses metu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, gal ir durnas klausimas bet. Ar pas jus konsoles nesusibraižiusios iš oro? Pas ką slimai 250gb glossy. pirkau iš gamestopo anglijoj, buvo vienas šonas subraižytas. Dabar nieko nedaręs pažiūrių kad jis jau visas šaibom parėjes, greitai jau savo veido nematysiu per subraižimus. Tai klausimas gan paprastas, kaip apsaugot nuo tolesnio didesnio subraižimo, čia mano kaltė kad taip atsitiko? Ir ar jūsų susibraiže?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paprasciausiai subraizei valydamas dulkes ar dedamas ka nors ant konsoles, pvz pulteli, telefona ir pan. Deja niekas neapsaugos, todel ir buvo panaikintos blizgios konsoles, dabar visos jau matines.

Siaip paprasciausia arba kita korpusa isigyti arba uzsiklijuoti koki nors skina. As pvz buvau uzsiklijaves white carbon stickeri, visai gerai atrode. Kiti dedasi Calibur case'us kurie tikrai yra ispudingi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai vat nusipirkau slima su problema tokia kad jis pradeda freezinti po 5-10-20min kaip jam uzplaukia pirma karta kaip pakibo tai vaizdas normalus tik nieko nejo padaryti i pulteli visiskai neregavo paspaudus eject kompaktas isvaziavo vaizdas liko ten pat sinc mygtukas ant konsoles veikia bet paspaudus ant joystick jo nerasdavo power mygtukas veikia tad isjungus ijungus konsole pameginau zaisti prazaidus kokias 20 ar daugiau minuciu konsole pakibo bet dabar vaizdas jau tapo iskraipytas kaip kad butu RROD ant phat is coolerio ejo oras gan karstas ir coolerio apsukos visa ta laika nesikeisdavo

gal kas kokiu patarimu turite kas cia per problema galetu buti ir kaip galima ja isspresti? aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia retai pasitaikantis SLim gedimas. Kiek pamenu brokuotas cpu/gpu. Siusk atgal i microsofta, pakeis nauju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.