Rekomenduojami pranešimai

Na 3 klipe priesu AI atrodo toks niekamtikes, kad islekus pries tiek priesu tiesiog pjaunu su peiliu kaip niekur nieko. Na manau patys pastebes tokias klaidas ir istaisys. Grafika ir pats ziureztas atrodo verti demesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as kazko nemegejas to Mp ,bet hei batlekomanderis cool. tas pazymi kuriuos medziot ir tu medzioji arba kiti medzioja ,kaip bountyhunteris buni .gauni daugiau tasku ten ir pan. is tikro niekad nesu loses MP kad butu komanda ir su draugeliais ,gal del to ir nekenciu tokio kai ileki vienas ir begioji ir saudai i visus jokios prasmes nebuna.su geru teamu gal but idomu.

patiko kad ne vien begi saudai, reikia team play, o tam reikia lost su kazkuo kam rupi irgi team play ,o ne debiliskai begios kazkas ir stengsis surinkt kuo daugiau tasku tuo tarpu kai kiti gal megins jam padet nemirt,o jis rinks sau taskus. reikia gero teamo kad butu idomu lost.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

..pala tai tau nereikia visu isgelbet,o tik mama su vaiku name. ir nera muzikos nes realiam pasauli muzikos nebuna per kare..ok..na radijos gali but su muzika..maybe..jauciu kad jei pralesitum nors viena prieso kareivi per langa ,pvz jei nueitum i garaza kaip jis sake tai butu mision failed..tai jau geriau ten juos saugot..jap du zmones lasvai verti simto kareiviu gyvybiu ...aisku...svarbiausia zinot kur ta mama visalaik nuvaro ir sekt paskui ja ir ja apsaugot...aisku kad turim geriausius ginklus, juk visalaik nesiojasi didele puska...kad dauguma fps turi gan nebloga story ,vat su gameplay buna ne visada gal gerai... siaip atrodo nieko ...tas vaikas dar net neuzauges o jau tapo karo veteranu iskart.. :)

ehh kam rupi story per daug....visi norim but Goliath draugeliai..nes jis tikrai kietas....kala visus tiktai taip...gaila kad jam vietos mazoka vazinet ten gal..bet tas tai tikrai cool draugelis..ir dar sako kad tu ten ne super karys...pazek vienas isnesi puse armijos visos,kita puse isnesa goliath..

emocionalu tai butu jei tu prislaidintum slow mo prie tos mamos su vaiku ,uzdengtum juos savo nepersaunamu kunu ir tada atsikeltum ir issaudytum visus, tada mama ir vaikas i tave paziuretu tokiom dekingom akim...va kas butu emocionalu..o ne tai kad ten kazkas kazkur yra,jei tu su tuo tiesiogei nebuni suristas tai nemanau kad labai daug emociju.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir visa šito tavo žodžių kratinio esmė? Perskaičiau ale žinok nelabai ką ir te supratau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir visa šito tavo žodžių kratinio esmė? Perskaičiau ale žinok nelabai ką ir te supratau...

o ta esme turi butinai buti adresuota tau ? nesupratai ir nereikia. pakomentavau savo nuomone apie tai ka kurejai komentavo apie zaidima ir tiek.kaip ten visa tai nauja ir nematyta ir pan. nereikia perlenkt lazdos giriantis manau irgi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ta esme turi butinai buti adresuota tau ? nesupratai ir nereikia. pakomentavau savo nuomone apie tai ka kurejai komentavo apie zaidima ir tiek.kaip ten visa tai nauja ir nematyta ir pan. nereikia perlenkt lazdos giriantis manau irgi.

Ne į temą

Argi scalman'ui, kada nors itiks bent vienas zaidimas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Argi scalman'ui, kada nors itiks bent vienas zaidimas?

Ne į temą

pats zaidimas sitas itiks. cia juk apie treileri kalba ejo. na jus ir rimti cia visi. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nerimtume cia esme. Tiesiog as nesupratau tavo minties. Nemokinsiu as rasybos, bet labai sunku skaityti ir suprasti ka norima pasakyti, tokiu mano supratimu - zodziu kratiniu. :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai labai kvepia keletas zaidimu kopija cia

Ir net nesudomino manes sitas zaidimas

Aisku kitiems gal ir geras bus, bet manes kasko nesuzavejo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai labai kvepia keletas zaidimu kopija cia

Ir net nesudomino manes sitas zaidimas

Aisku kitiems gal ir geras bus, bet manes kasko nesuzavejo

Pritariu.

Nežavi ir manęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nzn,išskrus teaserį nieko man čia ypatingo,aišku nenoriu iškart šio produkto nuvertinti,išeis is pažiūrėsim kas čia aparatas gausis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Homefront's online pass is £6.29

The Homefront 'Battle Code' is now available on the PlayStation Store for £6.29/€7.99 ahead of the game's release next week.

THQ said in January that the upcoming FPS would adopt the publisher's recently developed online pass system for multiplayer, and now we know what it'll cost on this side of the pond.

While new Homefront copies will ship with a single-use code granting full access to the game's online feature set, those who buy the game second hand will need to shell out to access all that's on offer.

Users without an online pass will reportedly still be able to play Homefront's online component, but the experience will be capped. While all of the shooter's multiplayer maps will be available, players won't be able to pass level five out of 75 experience levels.

Homefront's single-player campaign is five hours long, according to the latest review in PSM3 magazine, but the mag doesn't think it's a significant problem. Neither did Official PlayStation Magazine Italy, which awarded the game a 9/10 score.

siaip gan idomiai cia sumaste kad vistiek bus galima palost MP ir be kodo bet tik iki 5lvl ir jei patiks ,ir tipo busi pirkes naudota kopija arba piratine,tada jau reiks moket kad toliau kelt lvl,nes keliasi iki 75.

MP gameplay taigi jokio spoilo

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Be abejo. Taip, čia buvo labiau emocijos su tuo Intergalactic, bet vistiek nekeičia kad nepatiko. O "nepatiko" ir yra emocijos😄 P. S. TLOU III 
    • todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stremingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažiau. Todėl aš labai smarkiai pasirenku kam man skirti tą laisvalaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reikia praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos