Ancient

Kitoks požiūris į PS3

Rekomenduojami pranešimai

Iš tiesų Scalman, baisi tiesa, bet taip yra.

Žiauru jaustis išmetamam į šiūkšlyną, bet kartos keičiasi, ateina nauji jauni žaidimų kūrėjai, o jie JRPG įsivaizduoja visai kitaip nei mes kartu su senaisiais kūrėjais kurie buvo tiesiog genijai kaip aš dabar suprantu.

Senieji FF gerbėjai priėmė FF11-12 kaip spjūvį į veidą, o pažiūrėk kokie šie žaidimai populiarūs ir kokie jų reitingai...

Vadinasi ir JRPG PS3 bus "naujosios kartos", ir greičiausiai niekada nebepamatysime tokių legendinių JRPG, kurious žaidėme ant PSX. PS2 tik vieną JRPG pavadinčiau legendiniu FFX, ir neveltui fanai sakė kad šis žaidimas toks geras, kad geresnio tiesiog nebegali būti ir tai yra serijos pabaiga.

Nekarksėsiu, kol FF13 neasirodys ir nepamatysių "senukų" atsiliepimų. Bet vistiek labai liūdna, PS3 yra pirmoji japoniška konsolė kurios nepirkau... laikai tikrai keičiasi...

Labai norėčiau kad pasirodytų jog klydau ir JRPG nemirs, tai ko gero mano didžiausias noras paskutinius 5 metus. Ko tai neišsipildo jis :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iš tiesų Scalman, baisi tiesa, bet taip yra.

Žiauru jaustis išmetamam į šiūkšlyną, bet kartos keičiasi, ateina nauji jauni žaidimų kūrėjai, o jie JRPG įsivaizduoja visai kitaip nei mes kartu su senaisiais kūrėjais kurie buvo tiesiog genijai kaip aš dabar suprantu.

Senieji FF gerbėjai priėmė FF11-12 kaip spjūvį į veidą, o pažiūrėk kokie šie žaidimai populiarūs ir kokie jų reitingai...

Vadinasi ir JRPG PS3 bus "naujosios kartos", ir greičiausiai niekada nebepamatysime tokių legendinių JRPG, kurious žaidėme ant PSX. PS2 tik vieną JRPG pavadinčiau legendiniu FFX, ir neveltui fanai sakė kad šis žaidimas toks geras, kad geresnio tiesiog nebegali būti ir tai yra serijos pabaiga.

Nekarksėsiu, kol FF13 neasirodys ir nepamatysių "senukų" atsiliepimų. Bet vistiek labai liūdna, PS3 yra pirmoji japoniška konsolė kurios nepirkau... laikai tikrai keičiasi...

Labai norėčiau kad pasirodytų jog klydau ir JRPG nemirs, tai ko gero mano didžiausias noras paskutinius 5 metus. Ko tai neišsipildo jis :rolleyes:

siaip tai jrpg dar daug turiu ant ps2,ir daugelio ju nesu perejas, tai dar jrpg nejauciu jokio stygiaus,siaip tai FF 12 man patiko,aisku ji nera jau tokia rpg,bet man patiko vistiek,tik va kad neperejau nei FF12 dar,nei RE4 nesu perejas,o tai kazka sako,ar kad pasenau ar kad nera taip idomu,nors kas cia zino kas ka kurs va FF4 tevas sukure Blue Dragon ,kurio demo versija man visai nepatiko,per daug vaikiska grafika,ir nelabai idomios kovos,na laukiu keliu nauju rpg nuo Square ant boxiuko,paziuresim kas ten bus

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš sužaidžiau FF12 iki galo, visų pirma jis kainavo žvėriškus pinigus su preorder, vos ne kaip PS2 konsolė :rolleyes: o antra aš jo laukiau 5 metus.

Tai nėra blogas RPG, nebūtų mano geriausiųjų sąraše bet neblogas. Blogybė tame, kad tai ne Final Fantasy. Tai šiaip įdomus naujoviškas RPG, bet aš 5 metus laukiau FF...

Aš iš tiesų viską ką perku sužaidžiu iki galo. Tik kad nebeliko ką pirkti... Viską kas nors kiek "į tą pusę" aš jau žaidžiau. Dabar belieka vėl peržaidinėti senuosius žaidimus, kai kurie jau ir taip žaisti 10+ kartų :(

Vilku norisi kauti nuo tokio gyvenimo, gal reik nueiti ir XBOX nusipirkti :(

Bet ir XBoxui JRPG nėra daug kol kas. Gal bus ateityje, pamatysim ar bus ir kokie jie bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš sužaidžiau FF12 iki galo, visų pirma jis kainavo žvėriškus pinigus su preorder, vos ne kaip PS2 konsolė :rolleyes: o antra aš jo laukiau 5 metus.

Tai nėra blogas RPG, nebūtų mano geriausiųjų sąraše bet neblogas. Blogybė tame, kad tai ne Final Fantasy. Tai šiaip įdomus naujoviškas RPG, bet aš 5 metus laukiau FF...

Aš iš tiesų viską ką perku sužaidžiu iki galo. Tik kad nebeliko ką pirkti... Viską kas nors kiek "į tą pusę" aš jau žaidžiau. Dabar belieka vėl peržaidinėti senuosius žaidimus, kai kurie jau ir taip žaisti 10+ kartų :(

Vilku norisi kauti nuo tokio gyvenimo, gal reik nueiti ir XBOX nusipirkti :(

Bet ir XBoxui JRPG nėra daug kol kas. Gal bus ateityje, pamatysim ar bus ir kokie jie bus.

na jei tau taip reikia butent rpg tai boxas nera geras pasirinkimas,jis daugiau actionams,racingams,as pats turiu jau tai zinau kad emiau ji ne del rpg,o del kitu zaidimu ir tikrai nesigailiu,o tik vis stebiuosi kaip viskas cia gerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš tiesų, su kitais žaidimais kaip shooter ar racing ar simulators todėl nėra problemų kad šiuos žaidimus paprasta daryti, ir padaryti juos kainuoja daug mažiau nei JRPG.

Kad JRPG būtų geras reik:

1. Labai gero rašytojo

2. Gerų aktorių

3. Gero kompozitoriaus, tokio kaip Nabuo Uematsu :cheers:

4. Gerų animatorių

5. Programuotojų

it t.t., tai visa pramonė. O dabar žaidimų kūrėjai nusprendė, kad galima ir nuleisti kartelę, padaryti pigų žaidimą (tipo action-rpg) ir parduoti kaip JRPG.

Niekas nebenori daryti brangių žaidimų, o kam? kai gali padaryti online RPG, kuris neša nuolatinį milžinišką pelną, o playginus su tradiciniu JRPG, kapeikas tekainuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš tiesų, su kitais žaidimais kaip shooter ar racing ar simulators todėl nėra problemų kad šiuos žaidimus paprasta daryti, ir padaryti juos kainuoja daug mažiau nei JRPG.

Kad JRPG būtų geras reik:

1. Labai gero rašytojo

2. Gerų aktorių

3. Gero kompozitoriaus, tokio kaip Nabuo Uematsu :cheers:

4. Gerų animatorių

5. Programuotojų

it t.t., tai visa pramonė. O dabar žaidimų kūrėjai nusprendė, kad galima ir nuleisti kartelę, padaryti pigų žaidimą (tipo action-rpg) ir parduoti kaip JRPG.

Niekas nebenori daryti brangių žaidimų, o kam? kai gali padaryti online RPG, kuris neša nuolatinį milžinišką pelną, o playginus su tradiciniu JRPG, kapeikas tekainuoja.

na del racing simulation tai tikrai nera lengva padaryt,ir ant ps2 toks tik vienas ir buvo GT serija,kai tuo tarpu geru jrpg yra tikrai ne vienas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jūs taip verkšlenat dėl tų JRPG, nuo temos nukrypot ir supraskit vieną dalyką ir SUSITAIKYKIT, jau nebebus tokių JRPG kai Final Fantasy PSX sagos, XenoGears, Chrono Cross, Vagrant Story ir t.t

Ant PS2 dar buvo keli žaidimai išlaikę tikrąją JRPG dvasią kaip FFX ar Persona3, bet laikai keičiasi, dabar visos battle yra "real time", tai jau tikrai nebus ėjimų sistemos ir t.t - manau tai vienas iš pagrindinių JRPG bruožų, žmonės bando daryti realistiškesnius žaidimus, kad turėtų daugiau galimybių kuriant, o ne tai, kad užpuola bosas ..suvirbuliuoja ekranas ir tu jau su ištrauktu kardu stovi, taip buvo seniau, bet taip jau nebėra.

Dar vienas išskirtinis JRPG bruožas buvo characteriai, nemanau, kad chatacterių castingas blogesnis visi jie gražūs ir ant PSX ir ant PS2 ir tikėkimes bus ant PS3, tad nematau ką čia daugiau diskutuoti, po kolkas nematau, kad JRPG jau "vakarietėtų", nebent dėl dingusios "ėjimų sistemos" arba "stovėk ir nustatyk ką tavo characteris darytų".

Vis dėlto ši tema yra apie PS3, kad ir kiek burbėtumėm nebūkime senamadiški ir žvelkime į ateitį, pažiūrėsim ką mums PS3 pademonstruos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai nesuprantu kas per klausimas dar gali kilti , pirkti PS3 ar nepirkti ??? :)

Klausimas turi buti : kada as pirksiu PS3 ?!

Kito dalyko nesuprantu , ka dar PS3 turi rodyti ar yrodyneti ? :cheers:

Patys pagalvokit "JRPG nebus tiek daug" , tai kur jiebus ? ( pat satsakysiu :cheers: )

ant Wii ar DS , vien tik del parduoto kiekio sistemu. Bet yra ir kita puse. Kam man tas pats JRPG kuriuos as jau losiu 2 Playstation kartas ? Tas kurejas ( kuris turi vizija ) paziurejas y Wii pasakys : "as nieko negaliu isspausti is tos platformos naujo tik kitoki valdyma , o pasaulis zaidimo bus lesktas ir blankus nes tai jau buvo spausta ir perspausta praeityje ( grafiskai ir interaktyvumo lygmenyje )".

Tai as jau tada palauksiu tuos pora metu ir gausiu gera geima ( FFXIII , ar ta paty Oblivion ar Mass Efect ), negu tapati ( ar to pacio stiliaus ) ka losiau pastarus 6 metus ant PS ar PS2 .

Tai kad patarimas , pirkit PS3 tada kai iseis MGS4 , kartu pasiimsit gera geima + gera console , o tada ziurek jau ir RPG prades visokie lysti , juk kiek nezinomu projektu yra kurie net nepaskelbti , o yra daromi jau gerus 1,5 metu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.