Ancient

Kitoks požiūris į PS3

Rekomenduojami pranešimai

Nesakiau kad niekada nepirksiu PS3, bet nepirksiu kol nebus verta.

Kol atsiras apie 10 neblogų RPG žaidimų gali praeiti daugiau nei 5 metai... Po 5 metų, PS3 bus pigesnė ir geresnė. Sprendžiu pagal senesnes konsoles. Pvz. kai pirkau 1-ą PS2, ji kainavo 1200+ Lt, dabar kainuoja dvigubai mažiau.

Jei neatsiras gerų žaidimų, tai ir nepirksiu, pasimokiau su PS2. Kai pasižiūriu atgal, neverta ji buvo tų pinigų (atsižvelgiant ir į PAL žaidimų kainas ir gerų RPG nebuvimą, tikrai neverta)

P.s. pakeisčiau savo nuomonę jei Square padarytų FF6 remake. Myliu šį žaidimą be galo, bet grafika taip pjauna akis, kad labai sunku žaisti...

Jei atsirastų gerųjų RPG: Chrono, FFs, DW, BoF ir kt. perdariniai su normalia grafika. Tai būtų geriau negu visiškas RPG nebuvimas, arba blogų RPG kartą į 2 metus išleidimas, be to būtų tikslas pirkti PS3. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kol atsiras apie 10 neblogų RPG žaidimų gali praeiti daugiau nei 5 metai... Po 5 metų, PS3 bus pigesnė ir geresnė. Sprendžiu pagal senesnes konsoles. Pvz. kai pirkau 1-ą PS2, ji kainavo 1200+ Lt, dabar kainuoja dvigubai mažiau.

Jei neatsiras gerų žaidimų, tai ir nepirksiu, pasimokiau su PS2. Kai pasižiūriu atgal, neverta ji buvo tų pinigų (atsižvelgiant ir į PAL žaidimų kainas ir gerų RPG nebuvimą, tikrai neverta)

P.s. pakeisčiau savo nuomonę jei Square padarytų FF6 remake. Myliu šį žaidimą be galo, bet grafika taip pjauna akis, kad labai sunku žaisti...

Jei atsirastų gerųjų RPG: Chrono, FFs, DW, BoF ir kt. perdariniai su normalia grafika. Tai būtų geriau negu visiškas RPG nebuvimas, arba blogų RPG kartą į 2 metus išleidimas, be to būtų tikslas pirkti PS3. :)

nu sorry bet visiskai nesutinku kad ps2 tada nebuvo vertas savo pinigu,visais 200% buvo vertas,tai nereikia tiketis kad geriausi rpg ir aplamai geri zaidimai iseis tau pirmais ar antrais konsoles metais,nors GT3 isejo !! ir FFX isejo,nzn neturiu jokiu priekaistu ps2 ir niekad neturesiu,nesvarbu kiek i ja buvo sukista,cipinant,keiciant lazeri,remontuojant,ji verta visu tu pinigu,nes zaidimai viska atperka,kitaip net neverta imti konsoles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei atsirastų gerųjų RPG: Chrono, FFs, DW, BoF ir kt. perdariniai su normalia grafika. Tai būtų geriau negu visiškas RPG nebuvimas, arba blogų RPG kartą į 2 metus išleidimas, be to būtų tikslas pirkti PS3. :)

Nu cia jau neislaikiau ir as... Apie PS3 tai fantazuok kiek nori, niekas nieko tikslai dar nezino, nu bet jau taip apie PS2, tai atsiprasau...

"Jei neatsiras gerų žaidimų, tai ir nepirksiu, pasimokiau su PS2. Kai pasižiūriu atgal, neverta ji buvo tų pinigų (atsižvelgiant ir į PAL žaidimų kainas ir gerų RPG nebuvimą, tikrai neverta)"

Nu visiska nesamone...

Ka turi omeny atsizvelgiant i PAL zaidimu kainas?! Jos ka, skyresi nuo NTSC?! Ir ar tu juos pirkdavai originalius? As tai cipavau konsole ir pirkdavau piratinius, po to pradejau siustis. Ir beje visiskai nekreipdamas demesio i regiona, nes cipuota konsole sekmingai "valgo" abudu ir kaina piratiniu tikrai niekada nesiskyre (kaip beje ir originaliu!).

Nu, o del geru RPG nebuvimo, tai net nenoriu pradet taves nosim i juos baksnot... Arba tu nemegsti RPG ir ju isvis nezaidi ir sneki cia seip sau, arba tu ju ne ten kazkur ieskai...

PS2 konsole lygiai taip pat turtinga jRPG kaip ir PS!!!

Jei tu butum taip parases kokiais 2002, buciau su tavim sutikes, ne padetis su RPG buvo kuda... Taciau dabar ju prileista daug ir tikrai geru!

O kas liecia PS3, tai as irgi lauksiu, o kai ji sucipuos ir bus nors 3 zaidimai kurie mane domintu, as ji pirksiu, neatsizvelgdamas i kaina. O belaukiant zaidziu Xbox360 del grafikos ir keleto tikrai nuostabiu zaidimu (ko nebuvo ant pirmo Xbox'o), bei PS2, kuris dar tikrai nemires. Visa tai dar puikiai papildo PSP, ant kurio taip pat prasidejo RPG banga!!! Vien ko vertas FFVII Crisis Core, tik sulaukt reiks anglisko....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu cia jau neislaikiau ir as... Apie PS3 tai fantazuok kiek nori, niekas nieko tikslai dar nezino, nu bet jau taip apie PS2, tai atsiprasau...

"Jei neatsiras gerų žaidimų, tai ir nepirksiu, pasimokiau su PS2. Kai pasižiūriu atgal, neverta ji buvo tų pinigų (atsižvelgiant ir į PAL žaidimų kainas ir gerų RPG nebuvimą, tikrai neverta)"

Nu visiska nesamone...

Ka turi omeny atsizvelgiant i PAL zaidimu kainas?! Jos ka, skyresi nuo NTSC?! Ir ar tu juos pirkdavai originalius? As tai cipavau konsole ir pirkdavau piratinius, po to pradejau siustis. Ir beje visiskai nekreipdamas demesio i regiona, nes cipuota konsole sekmingai "valgo" abudu ir kaina piratiniu tikrai niekada nesiskyre (kaip beje ir originaliu!).

Nu, o del geru RPG nebuvimo, tai net nenoriu pradet taves nosim i juos baksnot... Arba tu nemegsti RPG ir ju isvis nezaidi ir sneki cia seip sau, arba tu ju ne ten kazkur ieskai...

PS2 konsole lygiai taip pat turtinga jRPG kaip ir PS!!!

Jei tu butum taip parases kokiais 2002, buciau su tavim sutikes, ne padetis su RPG buvo kuda... Taciau dabar ju prileista daug ir tikrai geru!

O kas liecia PS3, tai as irgi lauksiu, o kai ji sucipuos ir bus nors 3 zaidimai kurie mane domintu, as ji pirksiu, neatsizvelgdamas i kaina. O belaukiant zaidziu Xbox360 del grafikos ir keleto tikrai nuostabiu zaidimu (ko nebuvo ant pirmo Xbox'o), bei PS2, kuris dar tikrai nemires. Visa tai dar puikiai papildo PSP, ant kurio taip pat prasidejo RPG banga!!! Vien ko vertas FFVII Crisis Core, tik sulaukt reiks anglisko....

Aš suprantu kad tau tai skamba kaip fantastika, bet žmonės ir Lietuvoje perka oficialius žaidimus. Aš perku, iš viso mano pirmoji PS2 pirkta kai nė čipų nebuvo ir 2 metus buvo nečipuota.

Kadangi tu neperki tai ir nežinai, PAL žaidimai yra 2-gubai o kartais ir trigubai brangesni už NTSC analogus, be to išeina metais vėliau, o kartais ir dar ilgiau reikia laukti, kartais išvis nepasirodo. Jei aš nenoriu pirkti oficialaus RPG žaidimo, vadinasi žaidimas š...

Norėčiau Tau paaiškinti kodėl aš manau, kad yra būtina pirkti oficialius žaidimus, bent jau tuos kuriuos myli. Žaidimų kūrėjai yra kompanijos, jei jos turės daug pelno sukurs daugiau žaidimų, pelną jos gauna iš mūsų, taigi žaidimų pirkimas garantuoja kad žaidimų bus dažniau ir jie gal būt net bus geresni. Nors įtariu tau tai nė velnio nerūpi :)

FFVII Crisis Core net nėra RPG... tai action-RPG. Action-RPG yra tiek pat RPG kiek aš Romos popiežius. Man jis įdomus kaip pernykštis sniegas.

Tu gal juokauji? PS2 konsolė yra vargana o ne turtinga.

Geri RPG PS2 buvo iš viso 5 per 7 metus!!!: FFX, FFX-2 (tik dėl to kad FFX buvo toks geras), Suikoden V, Dragon Warrior 8 ir Xenosaga ep. II. Dar neblogų yra 5, taigi iš viso bus apie 10 RPG. Jo tikrai, labai turtinga RPG konsolė :)

Aš suprantu kad tavo ir mano nuomonės apie RPG gerumą gali skirtis. Bet šitas topikas ir buvo apie mano nuomonę :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu gal juokauji? PS2 konsolė yra vargana o ne turtinga.

Geri RPG PS2 buvo iš viso 5 per 7 metus!!!: FFX, FFX-2 (tik dėl to kad FFX buvo toks geras), Suikoden V, Dragon Warrior 8 ir Xenosaga ep. II. Dar neblogų yra 5, taigi iš viso bus apie 10 RPG. Jo tikrai, labai turtinga RPG konsolė :)

Aš suprantu kad tavo ir mano nuomonės apie RPG gerumą gali skirtis. Bet šitas topikas ir buvo apie mano nuomonę :)

Tai sakai 10 geimu , tu gal paziurek sita sarasiuka gerai paskui kazka sakyk , 10 geimu LOL :)

P.S. FFX-2 buvo , yra ir bus meslas ( tai mano nuomene ir tik mano ) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi issakem savo nuomone ir manau perkalbeti Ancient mums nepavyks , tegu zmogelis turi savo nuomone (nors mano akim nelabai suprantama) . Musu diskusija krypsta nuo temos , o ji yra "Kitas poziuris i PS3" (Apie RPG) , taipkad dabar prasyciau tik apie tai ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi issakem savo nuomone ir manau perkalbeti Ancient mums nepavyks , tegu zmogelis turi savo nuomone (nors mano akim nelabai suprantama) . Musu diskusija krypsta nuo temos , o ji yra "Kitas poziuris i PS3" (Apie RPG) , taipkad dabar prasyciau tik apie tai ...

Ne į temą

na galbut tiesiog kol nera tu rpg normaliai ant ps3 tai nelabai yra ir ka apie juos kalbet,o rimtai tai idomu butu kad kas aptartu koki rpg nebloga ant ps3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra vienas neblogas rpg ps3: sony kaupia powerOrbus burtais apie ps3 kad laimetu kuo daugiau pirkeju palankumo. Cia sio rudens PS3 eksluzyvas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra dar vienas bajeris: nueini i Square puslapi,ir paieskai nauju zaidimu ant sony konsoliu ...

....................pasirodo Square kuria kelis naujus rpg microsoftui :)

Square patys sake kad per 20 metu niekad nesitikejo kad kurs kazka microsoftui,pasirodo laikai keiciasi,o gaila

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi gandai apie Square nėra jau tokie perdėti, pasirodo.

Kol kas PS3 tikrai nieko negali pasiūlyti RPG fanams ir net nelabai žada kiek matau.

Duodu 5 metus pirmam geram žaidimui pasirodyti. Kas daugiau? :)

To Kouzmich:

Sąrašiukas vistiek yra mažas jei lyginsime jį su PS1 sąrašu. Iš kitos pusės tame sąraše žaidimų už kurious aš paklojau (ar pakločiau) 200-300 lt yra vos keli.

Aš kalbėjau apie gerus RPG, kurių PS1 buvo kad vos spėdavom žaisti, o PS2 pirštų užtenka suskaičiuoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar kai PS3 ne taip jau senai išėjo, gal toks populiarus ir nėra, tad jam reikia kokio žaidimo kuris išeitų ir atgaivintų geimerių širdis..

Aš šiaip galvoju kad pvž vistiek daugiau žaidimų bus ant boxo, nes visos tos lievos (ir ne tik) kompanijos pasirenka geresnį variantą ir kuria ant boxo, vistiek geresnis pasisekimas, ir tai ..dauguma boxo žaidimų yra perkelti iš PC, arba šiaip pasižymi nelebai gera grafika (kalbu apie tokius kurie yra sukurti ant "bajeriaus" norint privilioti geimerius kaip SpiderMan 3 ar Warriors orochi). Aišku yra ant boxo ir gerų, neužsipulkit.

Nežinau, bet man vistiek lieka ta simaptija PS3, kai kurie gali nesvaigti, kad nebuvo gerų rpg ant ps2 ..buvo buvo, tik dabar kai pasirodė PS3 jau tikrai nieko gero ant ps2 nelaukite, tai vat.. kai pradės visi monstrai pulti (Sillent Hill 5, Final Fantasy XIII, MGS4, RE5, Tekken6, DW6 ir kiti populiaresni) tai tada jau tegu žmonės žiurintys iš aukšto į ps3 ir jį nuvertinantys laikosi už klyno..

P.S Ancient, tu temos pradžioje rašei kodėl nepirksi PS3, tai daugumai susidarė įspūdis kad tu renkiesi Xbox360, o dabar kai jau suvartė tave truputį sakai kad "po kolkas" nepirksi PS3. Niekam nerūpi kodėl tu po kolkas nepirksi PS3, geriau tema būtų kodėl išvis nepirski nes visi mes žinom kad dabar PS3 tikrai nelabai verta pirkti..

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:( RPG geimeriai pirks PS3 :( aš irgi tik FFXiii ir laukiu :( tik i6eis i6kart imsiu (tikiuosi kad tas gandas apie 400$ ps3 versija ne iš prišto laužtas). Na gerai .. tai ant xBox360 bus Lost Regiment bet dzin :( aš manau kad ant PS3 vistiek bus pagrindinis jRPG arkliukas.

xBox geimai tai .. ak ash zinau sportas manees nedomina o shaudykles vistiek PC geresnes - aišku HALO 3 norečiau :D bet ji galu gale išesi :D gal ant Windows 7 (ar kaipten zada pavadinti ateianncia versija) bet bus ;) aishku ... ps3 nenukrakintas ... bus bedos ;) bet del FF galima bus ir ishlesiti 200lt bent loshi ilgai .. aišku Heavenly sword nors ir norėtūsi pabandyti .. išmesti 200 lt ant 8 val geimo nesinorės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:( RPG geimeriai pirks PS3 :( aš irgi tik FFXiii ir laukiu :( tik i6eis i6kart imsiu (tikiuosi kad tas gandas apie 400$ ps3 versija ne iš prišto laužtas). Na gerai .. tai ant xBox360 bus Lost Regiment bet dzin :( aš manau kad ant PS3 vistiek bus pagrindinis jRPG arkliukas.

xBox geimai tai .. ak ash zinau sportas manees nedomina o shaudykles vistiek PC geresnes - aišku HALO 3 norečiau :D bet ji galu gale išesi :D gal ant Windows 7 (ar kaipten zada pavadinti ateianncia versija) bet bus ;) aishku ... ps3 nenukrakintas ... bus bedos ;) bet del FF galima bus ir ishlesiti 200lt bent loshi ilgai .. aišku Heavenly sword nors ir norėtūsi pabandyti .. išmesti 200 lt ant 8 val geimo nesinorės

siaipsportas ir mane ne labai domina,ir aisku kad japonu kurejai ausktesnio lygio,bent jau prie sirdies labiau ju zaidimai,o ne USA puses,bet ant boxo tikrai ne sportas veza,aisku jis irgi gerai bet bent jau man tai kadangi ziauriai veza racingai,tai ant boxo to gerio yra pilnai,ir netgi yra kazkokia atsvara GT4,o tai yra gerai tikrai,del saudykliu tai apie pc nereiktu kalbet vienareiksmiskai, nes viskas priklauso koki pc turi ir kokia ikises vaizduske,geriau net nekalbet apie tai nes neissemiama tema,o del tu geruju ps3 zaidimu tai jie kol kas tik 2 tokie exclusivai,bet vien pagalvojus kad Square niekad nieko nera kurus microsoftui ir staiga politika pasikeicia ir stai musu laukia keletas nauju rpg boxui nuo Square,na tai kazkaip keistai skamba,bet tokia tiesa deje

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nervina, visi anksčiau ar vėliau pasiduoda microsoftui.. square'as apie daug bapkių pasvajojęs irgi nusprendė microsofto "puppetu" būti.. tsk.

Ne į temą

Btw, man patinka jRPG ir Horror žaidai, ant PS3 manau nusiskundimų nebus dėl mažo jRPG kiekiaus, bet horror daug žaidimų nelabai mačiau be SH5

Manau šiuo klausimu diskutavo milijonai geimerių ir niekas tikrai ateities nenumatys taip gerai kaip fantastinės knygos xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nervina, visi anksčiau ar vėliau pasiduoda microsoftui.. square'as apie daug bapkių pasvajojęs irgi nusprendė microsofto "puppetu" būti.. tsk.

Ne į temą

Btw, man patinka jRPG ir Horror žaidai, ant PS3 manau nusiskundimų nebus dėl mažo jRPG kiekiaus, bet horror daug žaidimų nelabai mačiau be SH5

Manau šiuo klausimu diskutavo milijonai geimerių ir niekas tikrai ateities nenumatys taip gerai kaip fantastinės knygos xD

siaip manau kad ir jrpg jau nebebus tokie jrpg kokius turi ps2,dingsta zaidimu isskirtinumas aplamai,o japonu kurejai isvis neaisku kuria linkme pasuks

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.