Ancient

Kitoks požiūris į PS3

Rekomenduojami pranešimai

Kodėl aš nepirksiu PS3 ir kitiems nepatariu.

Žaidžiu su PS1 ir PS2 daug metų ir galima drąsiai many pavadinti Sony fanu, bet aš nepirksiu PS3.

Priežastys:

1. PS1 buvo šimtai (neperdedu) gerų RPG žaidimų.

2. PS2 buvo apie 10 neblogų RPG žaidimų, tikrai gerų 5 (bent jau europai)

3. PS3 planuose nėra nė vieno gero RPG žaidimo, matota tendenciją?

4. PS3 neleidžia žaisti nei PS2 nei PS1 žaidimų, čia būtų vieta paklausti WTF???

5. Iš 4-o punkto aišku kad Sony elemntariai nusispjovė and visų savo senų fanų.

6. Eina kalbos (gal tai ir netiesa) kad square-enix ruošiasi palikti Sony PS platformą. O kas yra Sony be square-enix?

Tai va...

P.s. Onlininiam žaidimam PC >> už bet kokią konsolę. Galite ginčytis, tokia mano nuomonė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žaidžiu su PS1 ir PS2 daug metų ir galima drąsiai many pavadinti Sony fanu, bet aš nepirksiu PS3.

Priežastys:

4. PS3 neleidžia žaisti nei PS2 nei PS1 žaidimų, čia būtų vieta paklausti WTF???

6. Eina kalbos (gal tai ir netiesa) kad square-enix ruošiasi palikti Sony PS platformą. O kas yra Sony be square-enix?

Tai va...

P.s. Onlininiam žaidimam PC >> už bet kokią konsolę. Galite ginčytis, tokia mano nuomonė.

jo cia tame ir priezastis kodel as isigijau box,o ne ps3 ,del zaidimu,jei jau ff4 dalies tevas kuria rpg boxui,tai sorry

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Priežastys:

Tai va...

Davai , pasigincyjam ...

1. Simtai RPG :) , nera tiek tikrai , taipkad perdedi ...

2. Buvo zymiai daugiau geru RPG skirtu PS2 , dabar nedadedi ...

3. Dabar tai prisisnekejai ... Kaip rpg fanas fanui duociau tau i kaulus uz tai , kad nezinai , o sakai :) ... Negi negirdejai apie FFXIII , jei ne tai tu tikriausiai vienintelis ... Dar isvardinsiu keleta pavadinimu , kad nekiltu abejoniu ...

FFXIII Versus

White Knight Story

Disgaea 3

Digital Devil Saga

Star Ocean 4

The Last Remnant

Visu nevardinsiu , nes dar neaiskus ju pavadinimai ir t.t.

4. gal ir ne visi zaidimai yra atgalinio suderinamumo , bet cia tik laiko klausimas ...

5. "Suvis i dangu"

6. Gandai lieka gandais , bet jei Squareenix nores gaminti daugiau zaidimu Xbox360 , mielai prasom , bet tai nereiskia , kad ji nebekurs ps3 ...

jo cia tame ir priezastis kodel as isigijau box,o ne ps3 ,del zaidimu,jei jau ff4 dalies tevas kuria rpg boxui,tai sorry

Greitai pakeitei nuomone , Scalman ... Nesenai sakei ,kad del tokiu zaidimu kaip FFXIII apsimoka pirkti ps3 ... Redagavo Shliuzas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Davai , pasigincyjam ...

1. Simtai RPG :) , nera tiek tikrai , taipkad perdedi ...

3. Dabar tai prisisnekejai ... Kaip rpg fanas fanui duociau tau i kaulus uz tai , kad nezinai , o sakai :) ... Negi negirdejai apie FFXIII , jei ne tai tu tikriausiai vienintelis ... Dar isvardinsiu keleta pavadinimu , kad nekiltu abejoniu ...

FFXIII Versus

White Knight Story

Disgaea 3

Digital Devil Saga

Star Ocean 4

The Last Remnant

4. gal ir ne visi zaidimai yra atgalinio suderinamumo , bet cia tik laiko klausimas ...

5. "Suvis i dangu"

6. Gandai lieka gandais , bet jei Squareenix nores gaminti daugiau zaidimu Xbox360 , mielai prasom , bet tai nereiskia , kad ji nebekurs ps3 ...

Greitai pakeitei nuomone , Scalman ... Nesenai sakei ,kad del tokiu zaidimu kaip FFXIII apsimoka pirkti ps3 ...

:)

nepakeiciau nuomones tik kol kas truksta zaidimu ant ps3,o kas iseis tai paziuresim kai iseis,na is tiesu tai truksta gal ne tiek zaidimu kiek tai kad orgu nepirkciau,butent del tokiu zaidimu ir dabar pirkciau ps3,bet ju dar nera,nei ffXIII,nei MGS4,nei GT5 ,bet jie ateina,as cia sakiau siuo metu del zaidimu,siuo metu,siemet,kitamet,dar keliem metam tikrai ps3 neplanuoju,o jei nebus nulauzta tai isvis nezinia

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki hebra.

Bet kaip man patika skaityti yvairiose forumuose, kad tik PS3 isejo ir visi nori kad viskas is karto butu :D ir FFXIII ir MGS4 ir God of War 3.

Bet juk taip nera, vienas geimas yra kuriamas 2+ metus geriausiu atveju , jei neilgiau. Taip kad zmones tu rekit kantrybes, as nusipirkau PS3 EU paleidimo diena ir puikiausei zinojau, kad tie geimai del kuriu as pirkau PS3 iseis tik po keliu metu.

Del RPG nebuvimo ant PS3 , tu paieskok neta paskui kalbek , ju bus tiek kad galva apsisuks nuo paprastu iki MMORPG, plius kiek dar RPG nepereita ant PS2 pvz.: Persona 3 kuris isejo gana nesenai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki hebra.

Bet kaip man patika skaityti yvairiose forumuose, kad tik PS3 isejo ir visi nori kad viskas is karto butu :D ir FFXIII ir MGS4 ir God of War 3.

Bet juk taip nera, vienas geimas yra kuriamas 2+ metus geriausiu atveju , jei neilgiau. Taip kad zmones tu rekit kantrybes, as nusipirkau PS3 EU paleidimo diena ir puikiausei zinojau, kad tie geimai del kuriu as pirkau PS3 iseis tik po keliu metu.

Del RPG nebuvimo ant PS3 , tu paieskok neta paskui kalbek , ju bus tiek kad galva apsisuks nuo paprastu iki MMORPG, plius kiek dar RPG nepereita ant PS2 pvz.: Persona 3 kuris isejo gana nesenai.

na visko is karto nieks ir nelaukia,bet nors vienas toks isskirtinis zaidimas galetu buti,del kurio butu verta imti pati ps3,na ne multiplatforminis o vienas is tu kurie uzveztu pacia konsole,o del ps2 tai cia pilnai sutinku,tiek dar nezaista jrpg kad veikti tikrai yra ka,su ps2 zaidimais dar next gen lygintis sunku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Davai , pasigincyjam ...

1. Simtai RPG :D , nera tiek tikrai , taipkad perdedi ...

Žinoma kad nesedėjau ir neskaičiavau, iš akies įvertinau (aš turiu 50 RPG PS1-ui). Bet kadangi pasistojo klausimas, tai suskaičiavau. Yra 75 RPG žaidimai išleisti PS1, čia neskaitant Japoniškų, kurių labai daug, taigi apie šimtus tikrai neperdėjau.

Gerai, jau gerai, biškį nedadėjau. Išleista buvo 40 RPG žaidimų PS2 (neskaitant japoniškų vėlgi). Dabar paaiškinsiu kodėl nedadėjau, kiek iš tiesų žaidimų išleistų PS2 buvo geresni už savo pirmtakus išleistus PS1 konsolei? Labai labai mažai, todėl 10 yra teisingesnis skaičius nei 40. Ir vistiek tai yra daug mažiau žaidimų negu PS1, net jei skaičiuoti visus 40.

3. Dabar tai prisisnekejai ... Kaip rpg fanas fanui duociau tau i kaulus uz tai , kad nezinai , o sakai :D ... Negi negirdejai apie FFXIII , jei ne tai tu tikriausiai vienintelis ... Dar isvardinsiu keleta pavadinimu , kad nekiltu abejoniu ...

FFXIII Versus

White Knight Story

Disgaea 3

Digital Devil Saga

Star Ocean 4

The Last Remnant

Exactly! kuris iš šių žaidimų yra artimiuose planuose? Nė vieno ir neaišku kada realiai bus jei iš viso bus. Be to po SO3 ir FF12, aš tikrai nepirksiu PS3 kol neįsitikinsiu 100% kad šie žaidimai geresni negu buvo SO3 ir FF12. Nė vienas iš jų net neturi paskelbtos išleidimo datos! Ir leisk tau priminti kad mes laukėme FF12 5 metus po to kai išleidimo data buvo paskelbta, taigi... ir ar verta buvo laukti? Baisiausia, kad ne.

Tiesą sakant šita tema yra skaudi ir nusipelno atskiro topiko, nes romaną galima apie tai parašyti :P

Deja , optimizmas nepamatuotas, tai nėra laiko klausimas. Vienintelis būdas (jei toks bus, kas abejotina) žaisti PS2 ir PS1 žaidimus ant PS3 yra emuliavimas, o kaip žinoma emuliatoriai, net patys geriausi neatstoja sistemų suderinamumo.

5. "Suvis i dangu"

Ir kodėl gi? Konolės sensta dėvisi, it t.t. Pabandyk dabar nusipirkti memcardą, controlerį ar pakeisti lazerį PS1? Matai kur lenkiu? Praeis keli meteliai tas pats bus su PS2. Ir ant ko gi mes žaisime tuo žaidimus kai užsilenks mūsų senos konsolės?

Dėl gandų sutinku, paprastai jie būna smarkiai perdėti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki hebra.

Sveix , Kouzmich ... Tiesa sakai , ps3 dar nei metu nera , o visi jau nori visu paskelbtu zaidimu , reikia palaukti , o ne verkti ...

Žinoma kad nesedėjau ir neskaičiavau, iš akies įvertinau (aš turiu 50 RPG PS1-ui). Bet kadangi pasistojo klausimas, tai suskaičiavau. Yra 75 RPG žaidimai išleisti PS1, čia neskaitant Japoniškų, kurių labai daug, taigi apie šimtus tikrai neperdėjau.

Gerai, jau gerai, biškį nedadėjau. Išleista buvo 40 RPG žaidimų PS2 (neskaitant japoniškų vėlgi). Dabar paaiškinsiu kodėl nedadėjau, kiek iš tiesų žaidimų išleistų PS2 buvo geresni už savo pirmtakus išleistus PS1 konsolei? Labai labai mažai, todėl 10 yra teisingesnis skaičius nei 40. Ir vistiek tai yra daug mažiau žaidimų negu PS1, net jei skaičiuoti visus 40.

Exactly! kuris iš šių žaidimų yra artimiuose planuose? Nė vieno ir neaišku kada realiai bus jei iš viso bus. Be to po SO3 ir FF12, aš tikrai nepirksiu PS3 kol neįsitikinsiu 100% kad šie žaidimai geresni negu buvo SO3 ir FF12. Nė vienas iš jų net neturi paskelbtos išleidimo datos! Ir leisk tau priminti kad mes laukėme FF12 5 metus po to kai išleidimo data buvo paskelbta, taigi... ir ar verta buvo laukti? Baisiausia, kad ne.

Tiesą sakant šita tema yra skaudi ir nusipelno atskiro topiko, nes romaną galima apie tai parašyti :D

Deja , optimizmas nepamatuotas, tai nėra laiko klausimas. Vienintelis būdas (jei toks bus, kas abejotina) žaisti PS2 ir PS1 žaidimus ant PS3 yra emuliavimas, o kaip žinoma emuliatoriai, net patys geriausi neatstoja sistemų suderinamumo.

Ir kodėl gi? Konolės sensta dėvisi, it t.t. Pabandyk dabar nusipirkti memcardą, controlerį ar pakeisti lazerį PS1? Matai kur lenkiu? Praeis keli meteliai tas pats bus su PS2. Ir ant ko gi mes žaisime tuo žaidimus kai užsilenks mūsų senos konsolės?

Dėl gandų sutinku, paprastai jie būna smarkiai perdėti :D

Na man beveik visi ne japoniski rpg yra š**** , mano sarase geriausiu tik japoniski , be to pats sau priestarauji , sakei kad suskaiciavai "apie simta" zaidimu , o poto vel sakai "simtus" , na nera tiek daug , beto cia nereikia ieskoti tendencijos , kad rpg zaidimu mazeja ar mazes ir ju kokybe blogeja , cia jau tavo nuomone...

Is visu tavo komentaru supratau , kad esi nusivyles ps3 zaidimu ateitimi , o as kaip tik ir pirkau ps3 , nes matau jrpg zaidimu ateiti butent sioje konsoleje ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek galima diskutuoti ta pacia tema :D Tu net pats neturi to PS3 :D Taigi, kaip ir visi sako, konsole yra nauja, vien zaidimai dabartiniai(multiplatforminiai) ant PS3 jau buna atidedami del sudetingo kodingo. Taigi visi zaidimai "perliukai" iseidines tikrai ne greitai :P O siaip didziausia problema butu kad geimai brangus nes eina tik orginalai. Man asmeniskai, tai yra visiskai nebaisiu, as uzdirbu pakankamai kad ant menesio nusipirkciau viena gera geima arba du :P O jai ir nulaus PS3 as tikrai jam nieko nedarysiu nes tikrai bus banai kaip ir ant XO6. O del PSX ir PS2 geimu. Tai nusisnekejai, juk jis juos paleidzia... 1.92 fw updeitas leidzia DAR daugiau ps2 ir psx geimu paleisti. Kazkur buvau rades pilna sarasa paleidziamu geimu ir jis nera menkas, neradau geimo kurio jis nepaleistu. O siaip dar del geimu. Lietuva kaip nelb turtinga salis(nu tikrai visi manau tai suprantat) nelabai gali sau leisti tuos orgus pirkt. Bet maciau tema kazkur forume kad visi pripazino, kad zaidziant orgus visai kitas reikalas, visai kita verte turi tas zaidimas :P Ir dar mano nuomones biski, daznai ir ypac jaunesnioji karta stumia ant PS3 kad jis š**** ir XO6 geriau nes jo paprasciausiai neiperka :D

EDIT: Visai greitai radaun tuos saitus :P Taigi:

http://www.ps3comp.com paprastesne ir neofieali saraso versija

http://faq.eu.playstation.com/bc/bcGames.h...yH!73331366 sita versija jau atrodo lyg ir oficeali :P

Redagavo boy pk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek galima diskutuoti ta pacia tema :) Tu net pats neturi to PS3 :) Taigi, kaip ir visi sako, konsole yra nauja, vien zaidimai dabartiniai(multiplatforminiai) ant PS3 jau buna atidedami del sudetingo kodingo. Taigi visi zaidimai "perliukai" iseidines tikrai ne greitai ;) O siaip didziausia problema butu kad geimai brangus nes eina tik orginalai. Man asmeniskai, tai yra visiskai nebaisiu, as uzdirbu pakankamai kad ant menesio nusipirkciau viena gera geima arba du ;) O jai ir nulaus PS3 as tikrai jam nieko nedarysiu nes tikrai bus banai kaip ir ant XO6. O del PSX ir PS2 geimu. Tai nusisnekejai, juk jis juos paleidzia... 1.92 fw updeitas leidzia DAR daugiau ps2 ir psx geimu paleisti. Kazkur buvau rades pilna sarasa paleidziamu geimu ir jis nera menkas, neradau geimo kurio jis nepaleistu. O siaip dar del geimu. Lietuva kaip nelb turtinga salis(nu tikrai visi manau tai suprantat) nelabai gali sau leisti tuos orgus pirkt. Bet maciau tema kazkur forume kad visi pripazino, kad zaidziant orgus visai kitas reikalas, visai kita verte turi tas zaidimas :) Ir dar mano nuomones biski, daznai ir ypac jaunesnioji karta stumia ant PS3 kad jis š**** ir XO6 geriau nes jo paprasciausiai neiperka ;)

EDIT: Visai greitai radaun tuos saitus :) Taigi:

http://www.ps3comp.com paprastesne ir neofieali saraso versija

http://faq.eu.playstation.com/bc/bcGames.h...yH!73331366 sita versija jau atrodo lyg ir oficeali ;)

Valio jei PS2 pasileidzia ant PS3 ...

BET! jauciu kad kalba eina apie orginaliu PS2 zaidimu leidima per PS3...

va cia jauciu biskeli negerai ...

as jau senai mastau isigyti xbox arbe ps ... vat niekaip negaliu apsispresti ...

jei ps3 gebetu paleisti ps2 zaidimus ir dar neorginalius ... psio ... omciau ps3 nemastydamas ...

:) nors irgi turiu pinigu ir galiu sau leisti po viena kita orginalu zaidima isigyti ... bet kazkaip pirstai per daug i save palinke :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps3 nenumaldomai arteja prie emuliatoriu, skaiciau keliuose forumuose kad jau isleista bandomoji versija psxloader'io kazkokia makle ten susukta, paleidzia ps2 homebrew ir turetu psx zaidimus, bet kaip supratau nepaleidzia ;) o readme ispanu kalba, kazkoks nerimtas daigtas, bet ieskau naujienu ta tema kiekviena diena ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As sita straipsni ir pirmaji pamaciau apie ta psxloader. Bet pagal ta straipsni, tai ta programele tik skamba graziai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveix , Kouzmich ... Tiesa sakai , ps3 dar nei metu nera , o visi jau nori visu paskelbtu zaidimu , reikia palaukti , o ne verkti ...

Na man beveik visi ne japoniski rpg yra š**** , mano sarase geriausiu tik japoniski , be to pats sau priestarauji , sakei kad suskaiciavai "apie simta" zaidimu , o poto vel sakai "simtus" , na nera tiek daug , beto cia nereikia ieskoti tendencijos , kad rpg zaidimu mazeja ar mazes ir ju kokybe blogeja , cia jau tavo nuomone...

Is visu tavo komentaru supratau , kad esi nusivyles ps3 zaidimu ateitimi , o as kaip tik ir pirkau ps3 , nes matau jrpg zaidimu ateiti butent sioje konsoleje ...

Ups matau kad negerai išsireškiau, maniau kad tai akivaizdu, pasirodo ne.

"Japoniškais" pavadinau žaidimus išleistus tik japonų kalba. Dauguma PS1/PS2 RPG žaidimų yra japoniški, neišverstų į jokią kitą kalbą yra panašus skaičius kaip išverstų, taigi, šimtai galioja ;)

Nesvarbu kad nėra nė metų, dabar kai RPG žaidimai daromi po 5+ metus, mano požiūris į laukimą yra smarkiai pasikeitęs ;)

To boy_pk:

O tu ką įsivaizduoji kad aš daryčiau topiką "kodėl nepirksiu PS3, turėdamas PS3?"

Net nežinau ar tai būtų juokinga...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ups matau kad negerai išsireškiau, maniau kad tai akivaizdu, pasirodo ne.

"Japoniškais" pavadinau žaidimus išleistus tik japonų kalba. Dauguma PS1/PS2 RPG žaidimų yra japoniški, neišverstų į jokią kitą kalbą yra panašus skaičius kaip išverstų, taigi, šimtai galioja ;)

Nesvarbu kad nėra nė metų, dabar kai RPG žaidimai daromi po 5+ metus, mano požiūris į laukimą yra smarkiai pasikeitęs ;)

To boy_pk:

O tu ką įsivaizduoji kad aš daryčiau topiką "kodėl nepirksiu PS3, turėdamas PS3?"

Net nežinau ar tai būtų juokinga...

Cia apie tuos 5+ metus , tikriausiai apie FFXII mastai ... Joks kitas mazesnis projektas negaletu trukti tiek laiko , nebent jau butu ispranasauta jo sekme , taipkad apie laukima nereikia taip negatyviai sneketi , juk tai rpg , tokie zaidimai per metus nestampuojami ...

Dar vienas argumentas kodel ps3 tures daugiau jrpg nei kitos konsoles , nes ps3 yra japoniska preke ir labiau orientuota i japonu rinka , japonai pamise del jrpg ir kurejai tai zino . Daugeli kureju Squareenix , Tri Ace , Level5, Atlus, Nippon Ichi , Sega ir kiti kurie kure ps1 ir ps2 , dabar ruosia projektus ps3 ... Man irodymu daugiau negu uztenka , as ramus kaip belgas ir laukiu jrpg ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.