torrnaddo

Ar tiks 3.60 fw seno modelio PSP?

Rekomenduojami pranešimai

kai isleis sony koki 3.61 arba pns,galesi atsinaujint.upgrade'as bus universalus..updeitas atpazins ar tavo psp slim ar ne,ir instaliuos atitinkamus failus..Nauju featuru daug negausi.. :lol:

a bet nezinau..pvz as turbut isigysiu naujaji psp..Dar su ta naujiena kad m33 tuoj isleis cfw jam.. ( http://m-33.narod.ru )

tai isvis kaifas bus..Ir siaip tarkim man antras psp ne pro sali..Su broliu tarkim pazaisciau.. :)

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek girdejau PSP slim integruota atmintis 64 mb. Net dvigubai daugiau uz senojo. Tai turbut bus nevienas naujas "navarotas" :)

Man nera lešu naujam PSP :lol::)

Redagavo torrnaddo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek girdejau PSP slim integruota atmintis 64 mb. Net dvigubai daugiau uz senojo. Tai turbut bus nevienas naujas "navarotas" :)

Man nera lešu naujam PSP :lol::)

lesu ir man nera..tik apie puse turiu kiek reikia..Na bet kol i LT uzves tai zinai,gal ir daugiau turesiu $

del ram tai teisus..tik matai,esme tame kad jie su procesoriumi..na vnz pasunkino sony accessa i juos(papildomi ramai yra po procesorium) .. Na bet cia tik laiko klausimas kol juos "pakinkys" homebrew reikmems

EDIT!!

yra jau lt.. :) :) :)

http://www.bms.lt/?preke=22806

100% kad pirksiu..

ir icg jis tik 680 lituku.. OMG :) :)

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ka psp slim 3.60 m33 jau isleistas tik gaila kad dar nepalaiko 1.5 kernerio del to daug homebrew neis, bet m33 zada ikist ta kerneli veliau ir dabar zada bisku su pandora padirbet kad atbrikinimas eitu , na kaip cia pasakius per 6 dienas psp slim nulauztas pilnumoi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ar jau imanoma pakeisti 3.60 fw ar dar ne ,kaip tik isigijau nauja psp slim,galvoju gal kas zino jau

sorry jau isiaiskinau,google visagalis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.