altas123

XBOX 360 prijungimas prie monitoriaus

Rekomenduojami pranešimai

Ar jūs matot kada buvo paskutinis pranešimas parašytas? 2007-09-10, 17:23.

Neprikelinėkit senų temų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar jūs matot kada buvo paskutinis pranešimas parašytas? 2007-09-10, 17:23.

Neprikelinėkit senų temų.

Tai jei jau parašė, tai ką padarysi. Niekas nerašys ir vėl nusmegs į "bedugnę".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Taigi ir as planuoju pirkti xbox 360. Per kuri bus geresnis vaizdas ar per nedideli kineskopini tv ar per 17 LCD monitoriu stai sitoki hyundai l17t. Ar verta pirkti ta kebeli kad prijungti prie monitoriaus man? Daug geresnis vaizdas bus? Max rezoliucija pas mane 1280x1024

apie tv pamirsk manau aisku verta jungt prie moniko ,kad ir 17' galesi rinktis per boxa ta max reza kokia monikas ir duoda.skirtumas manau vertas to ne savizdas bu ryskesnis,astresnis ir daugiau detalizuotas.tik na ar verta ta laida pirkt is LT parduotuviu,jei ebay jis 2-8 svarai kainuoja.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

+Na nusipirkau asus 19 monika, pasijungiau o vaizdas visai ghoustinti pradejo, spalvos visai sudinos pasidare,tai pasirodo cia buvo padielkos laido kalte. Nusipirkau savaitgali is topo centro originalu, tai baigesi visos nesamones su vaizdo prasta kokybe. Vis tik kur originalesnis daigtas tai ir patikimas.

tIK TURIU VIENA KLAUSIMA-kokia rezoliucija geriau zaidimams ar 1280-720 ar 1366-768 pagal originalu monitoriaus parametra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ta laida galvoju per skelbimus susirasti

Skelbimuose praktiskai visi sie laidai yra kitaiciski fuflo is dealexteme ir pan. Jie turi viena didele problema: praktiskai neekranuoti, todel vaizdas monitoriuje dvigubinasi, trejinasi, buna isplauke, ryskus triuksmai ir t.t. Dealextreme toki fuflo galima paimti uz koki 20 lt mazdaug, lietuviai juos perpardavineja uz kokius 40 lt. Beto, rasti originalu toki laida skelbimuose yra gana sudetinga, nes tai ganetinai geras dalykas, ji turint tau netgi nera butinas hdmi kabelis norint konsole prijungti prie hd tv, o taip pat yra atskiras garso isejimas, todel jei turi geresne garso sistema, gali jungti tiesiai prie jos. Jeigu negalai skirti apie 100 lt originaliam kabeliui, tada pasidomek situo variantu, labai gera alternatyva:

http://www.skytech.lt/speedlink-xbox-360-k...eo-p-24592.html

Bet tik nesirink tu kitaicisku fufliaku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

+Na nusipirkau asus 19 monika, pasijungiau o vaizdas visai ghoustinti pradejo, spalvos visai sudinos pasidare,tai pasirodo cia buvo padielkos laido kalte. Nusipirkau savaitgali is topo centro originalu, tai baigesi visos nesamones su vaizdo prasta kokybe. Vis tik kur originalesnis daigtas tai ir patikimas.

tIK TURIU VIENA KLAUSIMA-kokia rezoliucija geriau zaidimams ar 1280-720 ar 1366-768 pagal originalu monitoriaus parametra?

Na va, ka as visiems ir sakau. Vga laida geriausia pirkti tik originalu, nors ir kaina nera is mazesniu, o su tais kitaiciskais fufliakais nieko gero nebus. Del rezoliucijos, tai visada dek monitoriaus native rezoliucija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai va man iskylo toks klausimelis nedidelis, ar imanoma pajungi xbox360 prie monitoriau, pas mane monitoriaus jungtis PCI. gal yra koks sakotuvas is PCI i HDMI ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai va man iskylo toks klausimelis nedidelis, ar imanoma pajungi xbox360 prie monitoriau, pas mane monitoriaus jungtis PCI. gal yra koks sakotuvas is PCI i HDMI ???

tokio sakotuvo nera :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.