Rekomenduojami pranešimai

Dirt2 tikrai buvo ne toks puikus ir neatsibostanti kaip tu sakai, priešingai, jis buvo nuobodus ir atsibostantis... Trasos tos pačios ir tos pačios, kas žaidimą jau daro nuobodų. Galėjo padaryti jį trumpesnį tai nors ne toks nuobodus būtų buvęs o dar... Vienintelis geras dalykas jame buvo tas jog su mašina buvo smagu pasidraskyti iš po posukių išlėkti skersam ir t.t. Aišku pradžioj ten viskas zjbs būna, kol trasas važiuoji vis naujas ir kitokias.

Ir kaip kūrėjai teigia jog Dirt3 bus 100 trasų lyg, jei neklystu. Tai ar nebus kaip su Dirt2 trasom? Kur tą pačią trasą galima skaičiuoti kaip 3 skirtingas? Ta prasme, imkim Croatia (ralis) Trasos pradžia ir baigias nuvažiavus ties ~ 4km, po to nuo ~4km iki pačios trasos galo, ir 3 trasa jas abi sudėjus, gaunasi ~8km. Manau bus tas pats kas su Dirt 2 sako kad 100 trasų nors realiai skirtingų turbūt net 50 nesieks...

Beto mašinų daužymasis, kas ten per š... padarytas? Apgailėtina, trenki į stulpą ant 200km/h, ir arba nuslysti nuo jo arba tik kapotas užsilanksto ir toliau važiuoji, kaip niekur nieko.

Visumoj Dirt 2 buvo geras, linksmas tam tikrą laiko dalį, tačiau kuo daugiau žaidi tuo labiau tokie dalykai nervinti pradeda... Kas jiems trukdė palikti tą pačia Dirt1 mašinų daužymosi stilių, kad 2 dalį taip reikėjo jį sušikti? Kur ant kiek vieno posukio bijai kad klaidos nepadarytai ir sveikas finišuotai. (Dirt1)

Tikiuosi ant 3 dalies tokius dalykus ištaisys ir paįvairins trasas...

na man Dirt 2 buvo best what you can get in this type. nzn ka dar buvo galima taip smagiai palost.trasos nuostabios ir visa kita.masinu net per daug kaip tokai zaidimui,visa zaidima perejau ,ir buvo ismegines tik gal puse visu masinu.man to pilnai uzteko.trasos nuostabios. valdymas geras balansas tarp dvieju. cia bus tik geriau.daugia uralio,daugiau masinu, daugiau trasu,sniegas,lietus. orai turetu buti pagerinti nuo F1 tikriausiai,taigi bus grazu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš nesakiau kad trasos lievos, jos iš tiesų buvo geros, tačiau jų kartojimaisi mažiausiai po 3 kartus kad kokį evant įvykdytai užknisdavo... O nuo Dirt 2 dar ten būtų galima patobulinti, ką ir tikiuosi jie padarys. Bet negalima teigti (kūrėjam) jog bus 100 trasų nors realiai jaučiu net 50 nesieks visiškai skirtingo, o jei bus džiugu. Bet kad nuobodokas tai čia faktas... Aš pats žaidimą perėjau skersai ir išilgai tad šitą sakyti galiu. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nesakiau kad trasos lievos, jos iš tiesų buvo geros, tačiau jų kartojimaisi mažiausiai po 3 kartus kad kokį evant įvykdytai užknisdavo... O nuo Dirt 2 dar ten būtų galima patobulinti, ką ir tikiuosi jie padarys. Bet negalima teigti (kūrėjam) jog bus 100 trasų nors realiai jaučiu net 50 nesieks visiškai skirtingo, o jei bus džiugu. Bet kad nuobodokas tai čia faktas... Aš pats žaidimą perėjau skersai ir išilgai tad šitą sakyti galiu. :rolleyes:

na tau nuobodokas.kitiem gal ne, be to zaidimas gali but tiek nuobodus ,tiek ir labai idomus pagal nuotaika. bent jau man tai ne v isis zaidimai gali buti losiami visalaik,kartais i ji negaliu net paziuret,o kita karta isitraukiu ir negaliu atsiplest.daug kam norejosi ralio simuliatoriaus gal.o man visai ne.nzn gavau tai ko norejau.jauciasi kad masinos galingos,jauciasi varikliai gerai riaumoja.valdymas geras.ko dar reikia. ai ir trasos tiesiog nuostabios ,ypac ralio etapai...arba dykumoj...nzn visos geros.dabar paimkim pvz nauja WRC 2010. na nzn ka pasakyt apie ta.. ;)

beje Dirt2 irgi perejau isilgai,po to seivus pra***u ,pradejau nauja profili ir visus geimus losiu per nauja,tai ir Dirt2 per nauja vel.. ;)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su audi quattro bus smagu pralekti :unsure: , gaila kad Dirt 2 neturejo jos.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dirt 3 : Design Interview HD

Gymkhana Interview HD

DiRT 3 Gymkhana Walkthrough (Cam) HD

Va cia tai koks prikols bus :D Manau sis zaidimas bus tobulas :)

Dirt 3 Updated Hands-On

We met up with gymkhana expert Ken Block and the Codemasters Racing Studio to see how Dirt 3 is shaping up.

While Dirt 2 was another highly praised, commercially successful racing game for Codemasters, the studio received plenty of feedback from fans about how to improve it. Tackling criticism is never an easy task, but the team is up front about how it aims to appease fans. More rally driving, more cars, and more variety in stages are the main points they are aiming to address, as well as a greater level of visual and aural fidelity. We found out about the developer's aims during a recent visit to Cardiff, Wales, and spoke to legendary driver Ken Block about gymkhana's inclusion in Dirt 3--the first time the discipline has ever appeared in a racing game.

The main criticism that Codemasters faced post-Dirt 2 was that the game sacrificed rallying for other disciplines. As a result, Dirt 3's career mode will be 60 percent rallying. We got to race the Audi Sport Quattro around one of the new rally stages set in Finland and were impressed with the myriad of improvements. The physics engine is noticeably more advanced, resulting in very realistic differences between surface types. As we went around corners, the wheels touching the grass would slow down, meaning that we could use the rougher surface to tactically aid drifting. As one representative noted, the undulating dips on some of the tracks can also be used to your advantage, acting as grooves for your wheel to follow round the bend.

There are also new assists that help novice rally drivers when they're just starting out. These were turned on by default in our playtest and included stability control, corner braking, and throttle management. Once disabled, the car became more difficult to drive and more prone to spinning out, but not uncontrollably so, just adding another layer of challenge during our third and fourth run-throughs of the track. Codemasters has also chosen to keep the flashback feature of the second game, allowing you to rewind and retry any section of your run. However, the overall difficulty levels are still being tweaked at this stage, so we'll have to wait and see what levels of accessibility and simulation are catered for.

One thing's for sure--with gymkhana now included in the game, rally aficionados are going to have a serious challenge on their hands. Gymkhana is a series of stunts and jumps that are performed in quick succession, and it's a sport that has been popularised by Ken Block on YouTube. The track that we got to play on was a short section of the DC Compound, otherwise known as London's Battersea Power Station, which also appeared in Dirt 2. The compound will gradually open up as you progress through the career, but we got a short section to drive around and test our skills in.

The compound run contained six challenges that we had to try to complete as quickly as possible. Pole Dancer required us to lock the handbrake and donut around one of the pillars on the track--a tricky skill that needs a gentle finger on the accelerator and precise application of the brakes. Other drifting challenges were Trailer Thrash, Pipe Dream, and Can You Dig It, which have you balletically careering your car under trailers, through pipes, and under a digger's arm, respectively. Finally, there were Airborne and Block Buster--the former rewarding a jump with a clean landing, and the latter being about smashing all the foam blocks dotted around the track. This course took us many minutes to complete, even after numerous runs, but it's clear that gymkhana will offer hardcore players proving grounds that will separate the best from the best.

Developers at the studio have managed to clock a 36-second record--an impressive time that they admit will no doubt be smashed by players once the game is released. Bragging rights will also be improved by the fact that you can edit and upload gameplay clips to YouTube, meaning that Ken Block's real-world runs could very well be bettered by virtual ones.

With two-player split screen play for the first time and a new selection of party mode options for eight players online, Dirt 3 is shaping up to be a robust multiplayer package as well. The game is currently slated for a second-quarter 2011 release on the Xbox 360, PlayStation 3, and PC. For a more general overview of the new game and its features, be sure to check out our first hands-on preview, and keep an eye on the site for more on Dirt 3, including trailers, very soon.

By Guy Cocker, GameSpot UKPosted Nov 17, 2010 2:23 am PT

Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia tai gerai sugalvojo, kad bus ne vien lenktynes, o duos ir pasidraskyt aikstelese, manau padarys ir kad pats galetum susikurt savo :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia tai gerai sugalvojo, kad bus ne vien lenktynes, o duos ir pasidraskyt aikstelese, manau padarys ir kad pats galetum susikurt savo :thumbsup4:

Tai, kad nežinau antram dirt'e man tu draskymusi užteko, rallycross buvo, kažkaip trūko jam to tikrojo ralio, labiausiai man pirma dalis patiko ir cmr 05 nes ten vat ralis jau normalus, o ne visokie išvedžiojimai ir raklamavimas su ken block'u ar dar kokia žvaigžde, per jį visą azarta prarandi, tikiuos bus kažkas panašaus į senesnius cmr.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, kad nežinau antram dirt'e man tu draskymusi užteko, rallycross buvo, kažkaip trūko jam to tikrojo ralio, labiausiai man pirma dalis patiko ir cmr 05 nes ten vat ralis jau normalus, o ne visokie išvedžiojimai ir raklamavimas su ken block'u ar dar kokia žvaigžde, per jį visą azarta prarandi, tikiuos bus kažkas panašaus į senesnius cmr.

na juk aisku ir taip kad nebus nieko panasau i senesnius CMR,juk kurejai sako jau kelinta karta ka jie kuria ir kodel.3 dalis bus kazkas tokio paimta kazkiek kas buvo gero Dirt1 ir dirt2 ir dar dadeta daugiau,aisku K.Block su savo reklama,bet man tai su zaidimu realiai mazai cia susije,kad ten bus ta viena trasa pralekt.ne tame esme vistiek zaidimo.o reklamuot visi kazka reklamuoja.GT5 irgi pilna zvaigzdziu reklamavo. mano skonis irgi pasikeites del raliu, ir manau kad tu 60% kiek Dirt3 bus ralio tikrai per akis pakaks. Dirt2 turejo pacia ispudingiausias ralio trasas kol kas matytas ,o naujas tures ju dar daugiau,ir daugiau ralio etapu.ir tas gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jop gerai kad dar pridejo nauju ralio trasu YPAC SVEDIJA, tai apims 60 procentu, na gal pakaks o gal ir ne , man tai ir noretus 100 procentu, nes daznai sugristu prie cmr 2004-2005, kad ir dabar pardaviau savo xboxa, belaukdamas slimo iskart isirasiau i savo pc CMR 2004 nes jis pats geriausias man ralis, ir seip as dazniausiai dirt 2 losdavau live nusistates moda kad vaziuociau tik ralio trasom , nes visi tie bagiai ir dzipai tai nervuodavo mane =]]] :) Ir dar didelis pliusas splitscreenas.

Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jop gerai kad dar pridejo nauju ralio trasu YPAC SVEDIJA, tai apims 60 procentu, na gal pakaks o gal ir ne , man tai ir noretus 100 procentu, nes daznai sugristu prie cmr 2004-2005, kad ir dabar pardaviau savo xboxa, belaukdamas slimo iskart isirasiau i savo pc CMR 2004 nes jis pats geriausias man ralis, ir seip as dazniausiai dirt 2 losdavau live nusistates moda kad vaziuociau tik ralio trasom , nes visi tie bagiai ir dzipai tai nervuodavo mane =]]] :) Ir dar didelis pliusas splitscreenas.

o kodel but tokiu kategorisku reikia? dirt niekada nebuvo CMr ir nebus tikrai. ein vis labiau extreme pusen,aisku ralis irgi extreme. bet jie jau niekad nekurs ralio chempionatu manau. ir jei nebut tokiu kategorisku ,tai galima juk viska lost laisvai,man kaip idomu tos visos baja ir kitos. butent extreme,tokiu stage nera niekur juk kitur.pats Baja zaidimas per dau gjau extrem sunkus ten,o sitas toks duoda ir baja paragaut ir visko kito po biski. nereikia kad butu vien ralis,tikrai ne. reikia dziaugtis kad kurejai visko duoda paragaut.mano poziuriu tai labai gerai. pvz nebutu dirt2 ,ir is kur dar tada zinotume apie visas bajas ir kitus dalykus, is niekur,nes niekas kitas nekuria ta kryptim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kodel but tokiu kategorisku reikia? dirt niekada nebuvo CMr ir nebus tikrai. ein vis labiau extreme pusen,aisku ralis irgi extreme. bet jie jau niekad nekurs ralio chempionatu manau. ir jei nebut tokiu kategorisku ,tai galima juk viska lost laisvai,man kaip idomu tos visos baja ir kitos. butent extreme,tokiu stage nera niekur juk kitur.pats Baja zaidimas per dau gjau extrem sunkus ten,o sitas toks duoda ir baja paragaut ir visko kito po biski. nereikia kad butu vien ralis,tikrai ne. reikia dziaugtis kad kurejai visko duoda paragaut.mano poziuriu tai labai gerai. pvz nebutu dirt2 ,ir is kur dar tada zinotume apie visas bajas ir kitus dalykus, is niekur,nes niekas kitas nekuria ta kryptim.

Nu ir vistiek dirtas skaitosi ir baja ir rallycross ir trecdalis ralio, bet aš tikėjaus, kad dar išlaikys dalį buvusių ralių, richard burns ir cmr, o vat dabar nėra normalaus ralio, išskyrus ta wrc 2010 su kvailu valdymu. Baja tai ir tegul būna bajos žaidimuose ar kituose maišytuose (įvairių žanrų), bet kam reikėjo kišyt i cmr serija, jaučiu būtų Colin Mcrae' us nežuvęs, per tą nelaimingą avariją, tai ir toliau tęstūsi tikra cmr serija, o ne tik ženkliukas Dirt' uose kampe kurio jau nelabai kas pastebi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ir vistiek dirtas skaitosi ir baja ir rallycross ir trecdalis ralio, bet aš tikėjaus, kad dar išlaikys dalį buvusių ralių, richard burns ir cmr, o vat dabar nėra normalaus ralio, išskyrus ta wrc 2010 su kvailu valdymu. Baja tai ir tegul būna bajos žaidimuose ar kituose maišytuose (įvairių žanrų), bet kam reikėjo kišyt i cmr serija, jaučiu būtų Colin Mcrae' us nežuvęs, per tą nelaimingą avariją, tai ir toliau tęstūsi tikra cmr serija, o ne tik ženkliukas Dirt' uose kampe kurio jau nelabai kas pastebi.

na Dirt1 dar pats McRae ir padejo kurt,juk jis pats ir buvo tuose extremuose.ralis jam buvo per mazai extreme,ten varte visas masinas,medzisu skyne ir pan. pasidomejus daugiau apie McRae arba bent jau kiek is Drit2 apie ji pasako ir parodo,tai ten jis ir pradejo ta visa ju extreme lyga tokia kaip ir,rali jis pats iskeite i labiau extreme sporta. beje Dirt1 buvo neimanomas bent jau man lost su tokiu mediniu valdymu,negalejau patiket as,todl ir negalejau pacio zaidimo lost isvis.raliu nelabai kas kurs matyt daugiau. WRC ant ps2 buvo geri zaidimai, WRc 2010 kazkoks weirdas ziauriai ,jo tikrai su tokiu valdymu ir grafika kazkaip akis bado po kitu racingu prisedus,netike trasu tie bardiurai tai nekenciu isvis.

is Dirt3 tikiuosi daugiau nei is Dirt2 ,na juk ir gausim daugiau. ko dar noret. ralius kuria tie kas licenzija tam turi ,ir tai ..pvz GT5 netgi turi,bet ten ralio irgi bus kelios trasos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta baja tai nežinau... nelabai man ji, yra kam patinka tai gerai. Man norėtųsi daugiau ralio, kaip ir senesnėse dalyse buvo, bet kaip matom to jau nebebus... Dirt3 tikiuosi bus daug daugiau trasų, ne vien tik Švedija ir dar keletas, reikia visokių tikrų ralio trasų. Ko Dirt 2 pasiilgau tai Japonijos, kas ją sugalvojo išvis išimti iš konteksto? Nesugebėjo lietaus padaryti ar ko? Dirt2 vien gražus oras nėra lietaus ar kažko panašaus vien dykuma vos ne važiuoji (Malaizija buvo išimtis bet ir tai viena trasa) Dirt 3 keliu aukštus reikalavimus, nes Dirt2 daug ko nebuvo ko aš norėjau :thumbsup4: Iš video matom kad tuos lūkesčius mano patenkins, jeigu nesugadins visko :D

Kategoriškumas? Jeigu nepatinka baja ar dar kas iš tokių tai prie ko čia tas kategoriškumas? :D Dalis nori ralio, nes senai jau gero nesam gavę (rimto), kuria tik kas daugumai patinka, kas suprantama iš kūrėjų pusės. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo rimtai Japonija plius GB budavo pacios sunkiausios trasos , dauk nervu istampyta tose trasose, nes ten budavo visad slapia, siauri keliukai, ir gaudai ta masina belenkaip maigydamas migtukus :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kris Meeke Driving DiRT3 [HD]

:ph34r: kazkas nenormalaus, o ta zaidimu kede tai is vis ........, gerai butu toke isigyti, ten sone kazkokios panos su Xboxu ir dauza =]] bet aisku kaip panos vos pavaziuoja =]]]

DiRT 3 Extended Developer Q&A: Part 1 - Rally (HD)

Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.