Rekomenduojami pranešimai

Zinot ka?Sendien kasdamas sniega pagalvojau :

Ar dirt 3 bus tie special stages?Nu tokios trasos kurios budavvo per cmr 2 etapo pabaigoj.Nu ten kur viena masina vaziouja vienoi pusei o kita kitoi ir paskui tomis trasomis apsikeicia.Kazin ar tie bus?

Ne į temą

o kaip jie gali buti jei SS yra WRC dalis.Dirt3 jokio WRC chempionato nebus,tai kazkaip keista kad butu SS. kam ten to reiktu ?..tipo SS is ralio ,bet vaziuosi ne kaip rali. ir kodel cia daug kas nori kazko kas buna WRC zaidimuose. :thumbup: na bus juk daug ralio trasu ar vietu ar kaip jas ten pavadint ir ok bus . tikiuosi bus ir crosas, kas man patiko,brautis tapr kitu masinu idomu ,ne vien tik vienam vaziuot laikui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

o kaip jie gali buti jei SS yra WRC dalis.Dirt3 jokio WRC chempionato nebus,tai kazkaip keista kad butu SS. kam ten to reiktu ?..tipo SS is ralio ,bet vaziuosi ne kaip rali. ir kodel cia daug kas nori kazko kas buna WRC zaidimuose. :thumbup: na bus juk daug ralio trasu ar vietu ar kaip jas ten pavadint ir ok bus . tikiuosi bus ir crosas, kas man patiko,brautis tapr kitu masinu idomu ,ne vien tik vienam vaziuot laikui.
Turbut delto kad visi jaucia didele nostalgija Colin Macrejui, juk su juo beveik visi ir uzaugo, kas nera lose jo ? Todel dauguma ir noretu kazko topopacio, tik naujesnej isvaizdoj. Pats asmeniskai daznai dar palosiu 04/05 Colina nes man tie visi bagiai, dzipai, crosai ne prie sirdies. As ir pats noreciau SS trasu ir galimybes pravaziuoti vienas pres viena su draugu. Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turbut delto kad visi jaucia didele nostalgija Colin Macrejui, juk su juo beveik visi ir uzaugo, kas nera lose jo ? Todel dauguma ir noretu kazko topopacio, tik naujesnej isvaizdoj. Pats asmeniskai daznai dar palosiu 04/05 Colina nes man tie visi bagiai, dzipai, crosai ne prie sirdies. As ir pats noreciau SS trasu ir galimybes pravaziuoti vienas pres viena su draugu.

Ne į temą

tai gerai kad dauguma nori.o kodel nori to butent is Dirt zaidimo ?man viskas patiko kiek buvo ralio Dirt2 ,3 bus dar daugiau ir viskas ok. man tinka. WRC 2010 loskit jei norit ralio.. :thumbup: arba tuos pacius CMR ar RBR. niekas netrukdo juk, matyt ralio simu laikai praejo,arba reikia WRC serija kitiem kurejam perleist,nes dabar visas teises turi tie tai jie ir kurs jei dar kurs sekancia kada nors. beje WRC evovlved man patiko,bei ankstesni WRC. bet laikai tada buvo anie,o dabar laikai siti.prisitaikom juk. zaidimai keiciasi irgi.nera jau MGS ,nei RE zaidimu,nei normaliu SH nera. ka padarysi,yra kiti uztai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tai gerai kad dauguma nori.o kodel nori to butent is Dirt zaidimo ?man viskas patiko kiek buvo ralio Dirt2 ,3 bus dar daugiau ir viskas ok. man tinka. WRC 2010 loskit jei norit ralio.. :thumbup: arba tuos pacius CMR ar RBR. niekas netrukdo juk, matyt ralio simu laikai praejo,arba reikia WRC serija kitiem kurejam perleist,nes dabar visas teises turi tie tai jie ir kurs jei dar kurs sekancia kada nors. beje WRC evovlved man patiko,bei ankstesni WRC. bet laikai tada buvo anie,o dabar laikai siti.prisitaikom juk. zaidimai keiciasi irgi.nera jau MGS ,nei RE zaidimu,nei normaliu SH nera. ka padarysi,yra kiti uztai.
Ne į temą

Aisku yra kiti, bet kad jie S verti, delto visi ir lose senesnius, ir nori kad jie pakiltu is pelenu naujiame HD pavidale :P

tai gerai kad dauguma nori.o kodel nori to butent is Dirt zaidimo ? Turbut delto kad sio zaidimo kilme ir buvo ralis, delto visi to ir tikisi, turbut reiktu istrinti ta Colin Mcrae pavarde, nes tai ralio legenda o ne bagiu ar kokiu dzipu lenktyniu ir prirasyti Ken Block ar koki kita. O del to prisitaikymo , tai nesutinku , jei tu nemegsti tu bagiu ir ttt tai ir nenori zaisti su jeis, mano atveju gelpsti Live isijungiu kad tik butu ralio trasos ir losiu.

Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Codemasters needs you! (DiRT 3 focus testing)

Citata

Calling all gamers! How would you like to play DiRT 3 before anyone else?

We’re looking for people of all different ages and gaming experience to visit the Codemasters HQ for a day of focus testing. ‘What’s focus testing?’ I hear you ask. A focus tester plays the game and gives us their fresh perspective on what we’ve done so far. We want to hear what you liked and what you disliked so we can it even better. (Obviously we’re hoping you like it!)

DiRT 3 has more cars, more locations, more routes, more events, and more fun than any other game in the series. This is your chance to be one of the first people to play DiRT 3 outside of Codemasters. You’ll also be grabbing a unique chance to meet the developers behind the game. So are you interested?

Before you jump up and down at the chance we’ve got a few small requirements we need you to look over first.

* You need to be free on the Thursday 3rd of February. If you have work or go to school you’ll need to arrange some time off.

* You need to be able to get yourself to the Codemasters HQ in Southam, UK (near Leamington Spa). We promise it will be worthwhile!

* If you’re under 18 we will need your parents consent.

Still waving your hand in the air? Great! Then to register your interest we just need you to answer 5 short questions so we can get to know you better.

1. What’s your age?

2. What’s your Gamertag, PSN ID or Steam ID?

3. What are your top 3 favourite games?

4. On average how many hours per week do you play games?

5. Why would you like to come and play DiRT3?

We’ll be contacting the lucky individuals next week, so don’t miss out, apply today!

krc kas gyvena Uk netoli Southam , gali uzsiregint ir megint patekt i savotiska manyciau beta testavima zaidimo.bet cia tik Dirt3 butent. jauciu kad norinciu jau simtai ten. siaip as visai netoli kaip ir ,bet cia darbo diena tas dalykas deja.

ai manau eiti regtintis reikia cia :

---

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laukiamas labai šitas žaidimas, nes po DIRT 2 tai nebuvo neivieno normalaus lenktynių žaidimų ant Xbox 360 (čia tik mano nuomonė) tai manau vienas iš nedaugelio tokių smagių žaidimų kur net tas pačias trasas smagu važiuot ir su smagu atsirakinti visus archievments :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Citata

Today Codemasters announced the global release date for DiRT 3, the biggest, content-rich racer ever to roar out of Codemasters Studios. The global release date for DiRT 3 on all formats is 24th May 2011.

DiRT 3 will boast more cars, more locations, more routes and more events than any other game in the series. With more than double the track content of 2009’s hit, players will enjoy a career as an elite professional driver, competing in off-road racing events featuring jaw-dropping damage and race-changing weather. DiRT 3 will feature the most amount of Rally content to feature in the series to date, accounting for 60% of its extensive career mode. With rally stages set across three continents, including the addition of all-new locations Finland, Kenya, Norway and Michigan, players will learn to master the conditions on tarmac, gravel and snow in dry and wet conditions for the most authentic rally experience.

May 24.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oij laukiam, laukiam :P Nebetoli visai ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

May 24 :P O as kazkodel galvojau, kad tik rudeni isleisl :) Siaip labai gera data parinkta pagal mane.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dirt 2 perėjau 100% ir tas laikas prie jo prabėgo kaip kelios sekundės o šitas turėtų būt dar įspūdingesnis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laukiu nesulaukiu šio žaidimo. Dirt 2 nustebino. Tikiuosi ir šis nustebins.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš galvojau forza 3 prikt jau. :thumbsup4: Geriau palauksiu dar... :thumbsup4:

Neturiu zodziu :D

Powerslide'inimas laaabai geras. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.