Rekomenduojami pranešimai

kol kas atrodo kaip Dirt 2 bet tas nera jokiu budu blogai aisku. cia tik pre alpha ir parode tokia trasa kuriu yra ir Dirt2, vat ko nera 2 dali tai bus idomu ismegint 3 .

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

grazu paziuret is sono..bet atlikt visa tai paciam is cockpito :) ..manau butu daug keiksmazodziu tame procese..

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gail tik kad jie Dirt2 visai neupdeitina niekuom,ne imasinom nei trasom,na bent jau trasa kokia nuemstu ,butu ka lost ,na kazka naujo. siaip neisivaizduoju pvz numestu sita trasa i Dirt2 ,tai nemanau kad butu imanoma ja pravaziuot ,bent jau man. :) o is sono bet koks extremalus replay gali kietai atrodyt,tik va kai pats tai vaziuoji viska ,nebuna taip jau fainai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su situ bus tas pats kaip su 2k11. Keikiu, nekenciu ir t.t. Bet negaliu sustot zaist, per daug kabina :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su situ bus tas pats kaip su 2k11. Keikiu, nekenciu ir t.t. Bet negaliu sustot zaist, per daug kabina :)

Ne į temą

"Keikiu, nekenciu ir t.t. Bet negaliu sustot".. beveik kaip merga apibudinai cia.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grazu paziuret is sono..bet atlikt visa tai paciam is cockpito :) ..manau butu daug keiksmazodziu tame procese..

Nemanau, kad bus taip sunku kaip atrodo, visktiek cia parode kaip idealiai viska pravaziuoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau, kad bus taip sunku kaip atrodo, visktiek cia parode kaip idealiai viska pravaziuoti.

o kaip neidealiai dar galima,jeigu tarpai tokie kad tik masina tilptu,visur eina milimetrovkes ,tame juk ir visa Ghymkanos esme.tikslumas bei nepriekaistingas atlikimas.klaidu but negali.ir kaip matau kad viena kliutis seka kita,reiskia vienoj vietoj suklysi ,tai sekancios jau neatliksi irgi.pradek is naujo. bet siaip cool kad turesim galimybe tai ismegint aisku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai as sito zaidimo laukiu.man tokie zaidimai pirmoi vietoi.Greitis , purvas , aplink pilna medziu.Kartais Cmr serijos zaidimimus taip jauties kad bijai ka nors ne taip pasukt ir vsio Pabakst , ir i medi.Bet tokio jaudulio bent man Dirt 2 jau nebebuvo , Nes ten yra flashback funkcija.Tikuosi kad kurejai sugrazins ta jauduli , panaikins ta flashback.Kaip as jo laukiu.Tikiuosi is jo labai daug.Noriu kad butu labai daug kelio dangos rusiu , permainingas oras , damage , Lbai geras raliui pritaikytas valdymas ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai as sito zaidimo laukiu.man tokie zaidimai pirmoi vietoi.Greitis , purvas , aplink pilna medziu.Kartais Cmr serijos zaidimimus taip jauties kad bijai ka nors ne taip pasukt ir vsio Pabakst , ir i medi.Bet tokio jaudulio bent man Dirt 2 jau nebebuvo , Nes ten yra flashback funkcija.Tikuosi kad kurejai sugrazins ta jauduli , panaikins ta flashback.Kaip as jo laukiu.Tikiuosi is jo labai daug.Noriu kad butu labai daug kelio dangos rusiu , permainingas oras , damage , Lbai geras raliui pritaikytas valdymas ir t.t.

Ne į temą

aha gerai kai pasvajoji ...smagu jo kad visa tai butu.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Flashbacko man dizdziausias pliusas yra kai mokaisi trasa gali ziureti kokiu greiciu gali ivaziuoti i posuki, nes prisijunges i live kiekviena klaida lemia atvaziuota vieta. O jei nelosciau Live tai geriau jo ir nebutu, geriau vaziuociau per naujo trasa, o kai yra ir naudoji, nors kai nusistatai sunkiausia lygi duoda tik kelis kartus ta funkcija. Galetu vaziuojant auksciausiu lygiu ju nebuti arba tiesiog off ir nebera flashbacko, nes kitiem zmonem kaiptik patinka dauzyti specialiai masinas o paskui atsisukti viska ir pralekti normaliai. Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kad kas nors perkurtu RBR... Kolkas man patinka šie žaidimai, bet kažkaip norisi kažko sunkaus, plonu keliuku, kur turi taikyt ratus lygiai, kad neikristum i griovy, o dabar važiuoji kai autostrada vienas, platus kelias, posukiai išimt ne huj diela, virvelem prikabinta posukiai, niekur neatsitrenki ir taip visa laika. Wrc man patiko del savo tam tikru ivaziavimu, kur turedavai itaikyt ir paskui palaikyt atstuma nuo salia esanciu objektu, o dirt 2 tik stebindavo pakeles akmenimis kuriuos užčiuopdavai bandydamas važiuot kuo arčiau krašto norint palaikyt gerą laiką. Idomu ar patys žaidimų kurejai galvoja apie ralio simulatoriaus pateikimą ar tik eilini fufliaka su gera grafika ir linksmu, lengvu geimplayum. Kolkas tikiuos iseis geras zaidimas ir teks isbandyt su G25 :) (Galvoju kaip racnyka pasidaryt normalų) :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kad kas nors perkurtu RBR... Kolkas man patinka šie žaidimai, bet kažkaip norisi kažko sunkaus, plonu keliuku, kur turi taikyt ratus lygiai, kad neikristum i griovy, o dabar važiuoji kai autostrada vienas, platus kelias, posukiai išimt ne huj diela, virvelem prikabinta posukiai, niekur neatsitrenki ir taip visa laika. Wrc man patiko del savo tam tikru ivaziavimu, kur turedavai itaikyt ir paskui palaikyt atstuma nuo salia esanciu objektu, o dirt 2 tik stebindavo pakeles akmenimis kuriuos užčiuopdavai bandydamas važiuot kuo arčiau krašto norint palaikyt gerą laiką. Idomu ar patys žaidimų kurejai galvoja apie ralio simulatoriaus pateikimą ar tik eilini fufliaka su gera grafika ir linksmu, lengvu geimplayum. Kolkas tikiuos iseis geras zaidimas ir teks isbandyt su G25 :) (Galvoju kaip racnyka pasidaryt normalų) :D

tikrai ne simas bus. bus Dirt2 smagumas bei dar daugiau extreme.o kad ralio trasu bus 60% nereiskia kad bus tai ralio simas. bet man nereikia nieko kazkaip per daug tokio. smagu Dirt2 lekti kaip niekad buvo. o flashbackai gali buti nors ir simtas ju,koks man skirtumas jei nenaudoju niekad beveik. jei jau kalu tai taip kad variklis islektu per galini stikla.na susivarei tai restartink,kam cia flashbackint. tirkai nepadarys per sunkaus Dirt zaidimo,tas tai tikrai. o kad visko daugiau tai tik smagu. znn vien ralis , na man idomu buvo ir viskas kitas kas nebuvo ralis. o kai leki ten toj arizonoj lygtais kur nuo skardzio galedavai nulekt, nu p*** nepamirstami pojuciai ten ,kelis kartus kai lekiau zemyn...ehh...RBR aisku gerai butu.bet dabar visi ziurim i vieninteli offroad racinga ir norim visi visko kad butu. to negali but. gaila kad nebera jokios kitos offorad racing serijos, blem nors 5 kokios butu kad butu is ko rinktis. WRC 2010 demo dar norejau ginti kad bus idomu,bet kai pilna pasimu palost tai na negaliu...man cia ne zaidimas.susitaikyciau su viskuo bet su tokiu valdymu negaliu susitaikyt, ir tai bardiurais, kai sniego trasose krastai buna isbetonuoti , jau kas per shh tai ...*****

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinot ka?Sendien kasdamas sniega pagalvojau :

Ar dirt 3 bus tie special stages?Nu tokios trasos kurios budavvo per cmr 2 etapo pabaigoj.Nu ten kur viena masina vaziouja vienoi pusei o kita kitoi ir paskui tomis trasomis apsikeicia.Kazin ar tie bus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.