scalman

Driver: San Francisco

Rekomenduojami pranešimai

Console versions of Driver: San Francisco see some complimentary new multiplayer content later this month, publisher Ubisoft has announced.

As of 15th September, you'll be able to download 12 new routes for all online modes. Following that, there will be one additional new route added every week for the next 10 weeks.

A new community site called Driver Club has also just gone live for the Reflections-developed racer. Log in with a Uplay account to unlock exclusive achievements, check your game stats, share director clips and follow your friends' in-game progress.

There's no mention of whether the PC version, which isn't out until 30th September, will be supported.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Demo parode manau gana daug, pati smagiausia dalis tai vairavimas pagal mane, shif funkcija irgi idomi visai, kad galima persest i betkokia masina. O bus free ride? Nes butu visai fun po miesta palakstyt tarp misiju :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Demo parode manau gana daug, pati smagiausia dalis tai vairavimas pagal mane, shif funkcija irgi idomi visai, kad galima persest i betkokia masina. O bus free ride? Nes butu visai fun po miesta palakstyt tarp misiju :D

Valdymas tai tikrai geras, tikrai panašus į senuosius driver, kai skeras visus posukius išimt galėdavai, lengviai valdosi, tik minusas, kad neina vairo pasijungt demo versijoj, dėl pilnos nežinau, o tas shiftas ne minusas gali jo nenaudot, nebent kai kuriose misijose būtina, šiaip praverčia, nereikia važiuot į garažą pasikeist mašinos, iškart gali važiuodamas tai padaryt. Ateiti manau reiks įsigyt, kai atpigs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negaliui pereit misijos, kur reikia sutabdyt street raceríu lenktines, gal galit patart kaip ivygdit lengvai? Nes nespeju sudauzit visasas masinas ir lenktines pasibaigia.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ką jau baigiu pereit šį žaidimą. Labai labai jis man patiko, net nesitikėjau kad toks įtraukiantis. Nors neviliojo manęs ta Shift funkcija, bet išties tai visai smagiai ji ten įkomponuota, patinka kad gali į bet kurią mašiną persikelt ir pavairuot. Taip pat patiko kad galima vaizdą iš salono pasidaryt, grafika irgi graži, nors reikalavimai nėra dideli, smagios misijos, gan tikroviškas valdymas, kiekviena mašina turi sau būdingą valdymą.

Truputį nepatiko tai, kad sudaužyt mašiną iki galo yra ganėtinai sunku ir labai jau toli iki tikrovės kai gali kokius penkis kartus atsitrenk į priešpriešinį eismą lekiant dideliu greičiu kol sudaužai tiek kad važiuot toliau nebegali.

Ir istorija sakyčiau nebloga, nors man tai nėra pats svarbiausias dalykas, bent jau tokio tipo žaidimuose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teko ir man isbandyt demo versija, visai gerai ta shift funkcija, patiko nors buvau pries tai labai skeptiskas tuo klausimu :) Dar dideli ispudi padare tai kad nesu niekur mates racing zaidimo kur ir masinos grafika gera butu ir zmogaus isvaizda ispudinga, truksta tik gyvumo akims :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galbut pats servas yra off, ten su ubosoft kartais buna tokiu bajeriu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet iš tikro tokios mašinos driverio žaidimui labiau tinka, nei šiuolaikinės :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet iš tikro tokios mašinos driverio žaidimui labiau tinka, nei šiuolaikinės :)

tikrai taip , bet jos visos na geriausios ir yra sitam zaidime, ir tikrai jos ten kur ir turi buti paselusiai lakstyt po meista begant nuo copu, o ne trasose ratus sukti kituose racing geimuose. na tikrai jau surinkti visi best yra. as net nesitikejau kad tokia grafika masinu gali parodyt Driver dar ant situ konsoliu kai vienu metu mieste tiek masinu ir i visas gali persest ir visos pilnai detalizuotos. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.