tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

Nu jo judesiukai tai grynai kai per tikras rungtynes atrodo :nunchuks: Galetu kas nors imest normaliai veikiancia demo,taip noreciau ismegint :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kobes judesiukai labai smooth atrodo, o ir tas filmukas su nba zaidejais zaidzianciais MJ rezima geras :D Panasu, kad zaidimas siais metais neturetu apvilti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va isbandziau demo ir as(3x perzaidziau kelini :) ), tad jei kam idomi mano nuomone.. ;)

Patiko - pagaliau galima daryti ivairius driblingo judesius analogo pagalba, ne kaip seniau varaisi ir nusivarai iki kasio ar dar kur nors kaip koks traukinys :) Zaideju fizika matosi pagerinta, tavo komandos draugu IQ geresnis, fake pass galima daryti, dar patiko, kad kai ginyba dvigubini gali pasirinkti su kokiu nori zaideju, ne taip kaip seniau, kad atbega koks centras padeti, ir palieka savo zmogu laisva po kasiu :) Dar patiko, kad sunkiau kamuoli atimti, dazniausiai bauda gauni kai is PG bandai atimti, o centrui kokiam ismusti lengviau, na, bet jei kam reiks, tai manau bus game sliders ;)

Nepatiko - pati pirma karta kai zaidziau, netycia desini analoga pajudinau ir su D.Fisheriu imeciau toki nuo lentos nuo puses aikstes, po to tritaskius per rankas visus sumeciau, jumpshotus, pataikymas turbut 100% buvo, nu nemanau, kad tai labai realu (vis delto cia krepsinio simuliatorius, ar ne?), ir per ta pati kelini Celtics'ai taip pat viska sumete, nesvarbu, kad bandau blokuoti, atrodo is nerealiausiu vietu meta ir pataiko.. ;) Velgi tikiuosi, kad cia kokie game sliders buvo uzdeti auksti. Ir dar, cia tik pas mane nera komentatoriu?? ;)

Mano isvada - zaidimas nusimato geras, tikrai geresnis uz nba 2k10 bent jau gameplay'umi, daugiau kaip ir nieko nepasakysi, nes gauni tik kelinuka pazaisti is demo, bet vien pazaisti paprasta quick game rezima smagu, o dar bus my player mode(man idomiausias ;)), mj challenge mode ir t.t. ;)

Redagavo LKL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

dorklei,

as bana xbl turiu, is psn cia ;)

Ne pas tave vieną komentatorių nėra čia tik dėl to,kad demo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.