tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

beje kam dar aktualu kaip užkelti taškus lengviau:

1) kai būna rival mačas, užeinam į options ir pastatome taimą bent 7min (kuo daugiau įmesite, tuo daugiau gausite taškų) - aš taip uždėjau 12min taimą ir per mača surinkau ~9000 su visais milstone

2) atrodo neįmanomą pavyti žaidėjus lygoje pagal taškus, kurie turi po ~38 average: Koby, James, Bosh...

arba turi daug blokų. Arba kai jus žaidžiate taimą 5min, ir jūsų komanda surenką 50 taškų, o kai užeinate į bendą statistiką, jūsų varžovai renką po 100, ir ten sulošė 120:115.

Einame į options, ir nustatome simulated quater time į 4-5min. Dabar visos komandos žais kaip ir Jus, tiek pat laiko, o Jums bus kur kas lengviau pavyti lygos geriausius ir laimėti MVP of week, month, rookie mvp ir t.t.... už tai duoda pakankamai daug tašku.

tu tikriausiai genijus :DD

Nuvertei J.R.? Šaunuolis. :)

cia nieko as wizadsose arenas is pg istumiau startiniam jis sg o as pg , bet pask mane irgi y sg nukis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad daug tasku per 12min duos tai numaniau, bet, kad 9000 tai negalvojau.. :) O antra dalyka tai zinojau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad daug tasku per 12min duos tai numaniau, bet, kad 9000 tai negalvojau.. :) O antra dalyka tai zinojau :)

kai rival mačas būna, tai taškai eina x2, o jei koki milestone dar padarysi tuo metų, tarkim earn 500 career points, tai šventė :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pataisau, all - around vadinasi :)

Nu, o as asmeniskai vis dar braunuosi link kelio i startini penketa netsuose (scoring pg), mat D.Harrisas pagrindinis izaidejas ir gauna kolkas 37min, o as 31min (6th man), bet jau tuoj pasivysiu ji ko gero :) Beje gal kas zinot kodel pasirenku dunk package ir neduoda net per paprasta prasimetyma ideti? :)

Dar biski patrukdysiu jumis, o tai jei toki pasidarysiu kaip james ar kobe, man sunkiau bus i penkete patekt, nes reikes stiprius zaidejus aplenkti?

Redagavo Jamolt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jo , nes tau automatiskai teks isstumt tos pozicijos zaideja , bet pavyzdiui kobe gali ir kitoj pozicoj lost . As dar del My playerio , su kokios pozicijos zaideju legnviausiai lost? gal su centru? nes man nesiseka su PG , assistu pridarau ,bet klaidu darau , o ginyboj mane kai per stovinti praeina :) Ir dar del Drills , kokius jus darot? man tame dribble course nepavyksta spinu ir tokiu crapu tai as darau post def , visad goldu iseina :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jo , nes tau automatiskai teks isstumt tos pozicijos zaideja , bet pavyzdiui kobe gali ir kitoj pozicoj lost . As dar del My playerio , su kokios pozicijos zaideju legnviausiai lost? gal su centru? nes man nesiseka su PG , assistu pridarau ,bet klaidu darau , o ginyboj mane kai per stovinti praeina :D Ir dar del Drills , kokius jus darot? man tame dribble course nepavyksta spinu ir tokiu crapu tai as darau post def , visad goldu iseina :)

Zaidziu su PG athletic ir drilsus visad darau tik shooting. 100 proc golda gaut : va kaip vienas kolega nuotraukose parodo kad pelno po 80 tasku tai taip irgi prirenku tasku kai uzsidedu 12 menuciu kelini :) ir ypac kai yra key game :) nesistengiu del pass, ar rebounds - svarbiausia taskai, nes nuo ju skill point eina dideli (x2 per key game) tada ir upgreidint galiu daugiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir koks tikslas taip zaist? po 80pts pelnyt?

tolkas tas, kad žaidžiu taip tik tada, kada būną rival mačas, kad galėčiau išspausti maksimumą ir išleisti man brangius taškus ant speed :D

ir koks tikslas taip zaist? po 80pts pelnyt?

kai pradedi mača, loading meniu tavo asistentas tau pasakys, kad tai yra rival mačas, ir bus parašyta vietoje milestone užduočių, kad tai priešų mačas ir už x2 pointai

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvo rival matchas pasidariau 12 min gavau 8172 pointsu :)! super :D ovr-47

Ziurekit zaidziu uz sg(scoring)

ka pakelti pirma kuriuos statusus iki kiek ten pvz shot close iki kiek kelts isvis ka geriausiai pirma uzsikelt ant sg scoring zaidejo?

Redagavo MrAlex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvo rival matchas pasidariau 12 min gavau 8172 pointsu :D! super :) ovr-47

Ziurekit zaidziu uz sg(scoring)

ka pakelti pirma kuriuos statusus iki kiek ten pvz shot close iki kiek kelts isvis ka geriausiai pirma uzsikelt ant sg scoring zaidejo?

aš žaidžiu scoring PG. Tai pakėliau iki maksimum: Shoot close, Shoot, middle, 3PT iki 90 (pilnai užtenką kad kas antras įlėktu).

Kadangi tu SG, tai siūlyčiau dar shoot inside iškarto maximum ir dunk iki 40-45. Vertical irgi svarbus aspektas, bet jis gali palaukti, geriau po scoring pointų išleisk viską ant maximum Staminą, taip turėsi daugiau jėgų ir išliksi daugiau laiko aikštelėje. kai šituos užkelsi, tada jau pats galvok ko tau trūkstą: man pvž gero ball security, speed ir passing - todėl pilnai susikoncentravau ties šitų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien su PG per rival maca nusistaciau 10min kelini allstar sunkumas, tai surinkau net 16k tasku. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nesuprantu , kaip jus taip gerai pavarot my playeri.. krc paprastus geimus gana normaliai losiu , isijungiu my playeri.. drillus ant goldo vos padarau , o ten rungtynes krc taj papasuoju netycia ne tam negrui iskart turnoveris , turnoveris leadinantis i taskus , iskart nebera raides.. arba geriausiai kai susikeiti dengamaisias ir tavo draugelis nespeja arba uzsibugina susikeist ir krc nors tu jau ta kita dengei , tas zmogus kur pelne tavo draugo turi but dengiamas , rodo kad tau minus tasku..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nesuprantu , kaip jus taip gerai pavarot my playeri.. krc paprastus geimus gana normaliai losiu , isijungiu my playeri.. drillus ant goldo vos padarau , o ten rungtynes krc taj papasuoju netycia ne tam negrui iskart turnoveris , turnoveris leadinantis i taskus , iskart nebera raides.. arba geriausiai kai susikeiti dengamaisias ir tavo draugelis nespeja arba uzsibugina susikeist ir krc nors tu jau ta kita dengei , tas zmogus kur pelne tavo draugo turi but dengiamas , rodo kad tau minus tasku..

Kokia pozicija zaidi? Jei pg/sg tai nepasuok skersu pasu, daryk visokius driblingus kol laisvas buni ir mesk, nepataikysi tai bent jau good shooting selection bus :) Jei pg esi tai su centru pick n' roll'a daryk :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.