tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

konsoles firmware update'ino 2009metu vasara, ar veiks sitas game'as pas mane ant xbox360?

Manau reiks iso cd pries tai idet ir veiks. O veikia tau modern warfare 2, mafia 2, sc: conviction?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pagaliau laukta akimirka kol mane imes i tikra nba nes zaidziau nba d lygoj po 10 ar11 zaidimu imete i nba Denver Nuggets komanda :D))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas

Noriu paklausti ar yra kuriame nors PSP platformos žaidimu serijose 2k arba NBA Live galimybė žaisti su eurolygos komandomis (NBA Live 2010 galima žaisti su FIBA šalimis 2k11 kaip ir 2k10 ir tokios galimybės nėra) ? Gal senesnėse NBA Live tokia galimybe buvo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas

Noriu paklausti ar yra kuriame nors PSP platformos žaidimu serijose 2k arba NBA Live galimybė žaisti su eurolygos komandomis (NBA Live 2010 galima žaisti su FIBA šalimis 2k11 kaip ir 2k10 ir tokios galimybės nėra) ? Gal senesnėse NBA Live tokia galimybe buvo?

Nėra ne vieno NBA žaidimo su eurolygos komandomis. Yra tik modai visokie. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perskaiciau visus postus buvo ivairiu nuomoniu apie my player susikurimo, tai galit visas detales parasyt, kad susikurt toki kaip kobe bryant, lebron james, vince carter ir pns.

dekoju tiem, kurie nepatingejo ir atsake, ko prasiau, o ne off topic.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad susikurti toki kaip Kobe tai ner sunku :1.SG atrodo all style(ar scoring tiksliai nzn.)

2.Ugis 1.98m

3.Svoris 205lb (93kg)

Lebron James 1.SF All style

2.Ugis 2.03m

3.Svoris 215lb 113kg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad susikurti toki kaip Kobe tai ner sunku :1.SG atrodo all style(ar scoring tiksliai nzn.)

2.Ugis 1.98m

3.Svoris 205lb (93kg)

Lebron James 1.SF All style

2.Ugis 2.03m

3.Svoris 215lb 113kg

Pataisau, all - around vadinasi :D

Nu, o as asmeniskai vis dar braunuosi link kelio i startini penketa netsuose (scoring pg), mat D.Harrisas pagrindinis izaidejas ir gauna kolkas 37min, o as 31min (6th man), bet jau tuoj pasivysiu ji ko gero :D Beje gal kas zinot kodel pasirenku dunk package ir neduoda net per paprasta prasimetyma ideti? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pataisau, all - around vadinasi :D

Nu, o as asmeniskai vis dar braunuosi link kelio i startini penketa netsuose (scoring pg), mat D.Harrisas pagrindinis izaidejas ir gauna kolkas 37min, o as 31min (6th man), bet jau tuoj pasivysiu ji ko gero :D Beje gal kas zinot kodel pasirenku dunk package ir neduoda net per paprasta prasimetyma ideti? :D

o dunk kiek turi? as su athletic 50 turedamas idejau pirma kart :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

standing 50, o running atrodo 46, bet tas mano "draugas" sake, kad jau galiu ideti ir jau kai editini zaideja gali pasirinkti dejimu paketa :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar imanoma zaidziant dviese uz viena komanda, pasuoti vienas kitam, o ne sau ?, aiskiau - jei pasuoju kompiurio valdomam zaidejui, kai jis gauna kamuoli as ji valdau, kaip padaryti kad valdytu kitas zaidejas. Kaip fifoi, kas zaide tie supras :). Po paso valdo kitas zaidejas- taip reikia.

Redagavo vytenis007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai myplayer losiu jau Denver nuggets startiniam penkete esu SG overall 46 kolkas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuvertei J.R.? Šaunuolis. :)

Aha :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje kam dar aktualu kaip užkelti taškus lengviau:

1) kai būna rival mačas, užeinam į options ir pastatome taimą bent 7min (kuo daugiau įmesite, tuo daugiau gausite taškų) - aš taip uždėjau 12min taimą ir per mača surinkau ~9000 su visais milstone

2) atrodo neįmanomą pavyti žaidėjus lygoje pagal taškus, kurie turi po ~38 average: Koby, James, Bosh...

arba turi daug blokų. Arba kai jus žaidžiate taimą 5min, ir jūsų komanda surenką 50 taškų, o kai užeinate į bendą statistiką, jūsų varžovai renką po 100, ir ten sulošė 120:115.

Einame į options, ir nustatome simulated quater time į 4-5min. Dabar visos komandos žais kaip ir Jus, tiek pat laiko, o Jums bus kur kas lengviau pavyti lygos geriausius ir laimėti MVP of week, month, rookie mvp ir t.t.... už tai duoda pakankamai daug tašku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.