tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

O jeigu average teamgrade A+, yra nemazai milestone, statistika geriausia komandoj ir trecia lygoj, bet esi tik sixth man?

Stenkis labiau ir pakilsi. :) Arba prasyk trade'o į kitą komandą, kur galėtum starte lošt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as tai nepatekau i nba , tipo i ta atsargine lyga ir tai ten atsarginis :)

bet nieko dabar eisiu nebe pg o pf susikursiu tai pateksiu i nba ir busiu starte :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jeigu average teamgrade A+, yra nemazai milestone, statistika geriausia komandoj ir trecia lygoj, bet esi tik sixth man?

Gal esi komandoj kurioj tavop pozicijoj viena is komandos lyderiu, tai aisku kad sedesi :) Tad kaip minejo trade gali prasyt, tada tave pasirinks komanda kurioj tikrai zaisi startiniam :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visgi kai rašiau dėl bugų, turbūt tikrai blogai įrašytas žaidimas. tik vakar nusprendžiau užeiti į žaidimo achievments menu ir pamačiau, kad duoda tokius:

Complete the Summer Circuit and make an NBA roster in My Player Mode - negauta

Be named Player of the Game (in an NBA game) in My Player mode - gal kokius jau 5-7 kartus buvau, negauta

Get drafted in the 1st round of the NBA draft in My Player mode - pirmu raundu, 14 šaukimų į wizards, negauta

Kitus kaip ir pažiūrėjau gavau, nors nepamenu už ką :) visgi nėra man svarbus GS, bet norėčiau paklausti ar man vienam taip atsitiko dėl blogo relyzo ar įrašymo, ar čia ir kitiems taip yra? Tiesiog gal tada kitą diską įrašyčiau ir pamirščiau apie kai kuriuos bugus

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal esi komandoj kurioj tavop pozicijoj viena is komandos lyderiu, tai aisku kad sedesi :) Tad kaip minejo trade gali prasyt, tada tave pasirinks komanda kurioj tikrai zaisi startiniam :)

Na, jau du kartu trade'inaus, bet vis tas pats. esu tas sixth man ir vsio:) Pagal reitinga, jei ziurint tai visi geresni, bet jeigu pagal taskus tai tureciau but startiniam, nes kaip lyderi komandos issikiria centra, o mano pozicija PF. Na zodziu, bus matyt gal ateityje kas pasikeis.:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, jau du kartu trade'inaus, bet vis tas pats. esu tas sixth man ir vsio:) Pagal reitinga, jei ziurint tai visi geresni, bet jeigu pagal taskus tai tureciau but startiniam, nes kaip lyderi komandos issikiria centra, o mano pozicija PF. Na zodziu, bus matyt gal ateityje kas pasikeis.:)

Tai faktas, nes man pasiseke kad bucks ir Jazz neturejo labai geru SG ir vis gaudavau nemazai zaist :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O yra koks nors tolkas lost rungtynes kai visalaika gauni tik minusus (F arba D)? Ta prasme gauni kokiu pliusu ar nieko negauni kaip nieko neloses butum?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O yra koks nors tolkas lost rungtynes kai visalaika gauni tik minusus (F arba D)? Ta prasme gauni kokiu pliusu ar nieko negauni kaip nieko neloses butum?

Kad ateity išmoksi, ir geriau varysi ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi gali pats keisti žaidėjus, tai ir išleisk į aikštę ;P

Tai, kad va kazko nesuprantu matyt :dribble: Nueinu ten kur keist zaidejus, jeigu bandau i startini penketa tai raso, kad negali, nes nera iszaides nei 1min. O kai bandai keist ten su kitais zaidejais irgi neina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kas pirkot nba2k11 ir kokie ispudziai?

Ir kam čia reikėjo kurti temą, jei jau senai visi pasidalino įspūdžiais temoje "NBA 2k11 oficialu".

Adminai, trinkit temą. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir kam čia reikėjo kurti temą, jei jau senai visi pasidalino įspūdžiais temoje "NBA 2k11 oficialu".

Adminai, trinkit temą. :D

seip ten xboxo tema, o cia ps3, jeigu nematai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jamolt - tu gal jau gavai zaidima? Siaip tai koks skirtumas, zaidimas tai tas pats :D Ir ten jei nepastebejai tai kalbejom ir apie demo kuri yra ir psn ir xbl :D Taip, kad kas galit trinkit sia tema :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas žinote iš kur būtų galima atsisiųsti oficialius rostersus? Nes niekur nerandu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.