tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

Žmonės reikia Jūsų pagalbos bet šį kart ant nba 2k10. Kaip pasidaryt kad sunkaiu žasit būtų asociacijoje? Nes neįdomu jau labai lengvai laimėt. Žinau kad yra slideriai kuriuos galima reguliuot bet aš žaidžiu ant xboxo tai negaliu atsisiųst tų slideriu.

P.S žaidžiu ant sunkiausio lygio (half of fame atrodo neatsimenu tiksliai)

Ačiū už pagalbą iš anksto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu nba 2k11 atrodo puikiai kaip ir ankstesni.Siaip is essmes dideliu pasikeitimu nebuna bet bent jau man kiekviena smulmena jauciasi , o nba 2k nesiliauja stebinus speju ir sitas nesiskirs. O gryztant prie nba elite kai isgirdau istikro mane prajuokino.Iki nba live 2006 zaidimas sekmingai tobulejo bet veliau tas pats per ta pati taipogi pamacius nba elite gameplay galima pasakyt ,kad dideliu pasikeitimu nuo ankstesniu nelabai matosi ,daugiau gilinamasi ji reklamuoti negu tobulinti cia aisku tik mano nuomone bet ea krrepsinio zaidimai manes jau senai nedomina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nba 2k11 atrodo puikiai kaip ir ankstesni.Siaip is essmes dideliu pasikeitimu nebuna bet bent jau man kiekviena smulmena jauciasi , o nba 2k nesiliauja stebinus speju ir sitas nesiskirs. O gryztant prie nba elite kai isgirdau istikro mane prajuokino.Iki nba live 2006 zaidimas sekmingai tobulejo bet veliau tas pats per ta pati taipogi pamacius nba elite gameplay galima pasakyt ,kad dideliu pasikeitimu nuo ankstesniu nelabai matosi ,daugiau gilinamasi ji reklamuoti negu tobulinti cia aisku tik mano nuomone bet ea krrepsinio zaidimai manes jau senai nedomina.

Nu tai dabar pasakyk man 10 NBa 2k10 naujoviu lyginant su 2k9? O Nba Elite tai skirsis nuo NBa Live 10 kaip diena ir naktis. JEigu nesupranti ka sako, tai taip ir sakyk, isversim...

Beje, jau jeigu taip giriat 2k11 grafika, tai paziurekit kaip atrodo Jinobilio Veidas (Jeigu atpazinsit)...

Ir kodel traileryje nebuvo MJ?

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai dabar pasakyk man 10 NBa 2k10 naujoviu lyginant su 2k9? O Nba Elite tai skirsis nuo NBa Live 10 kaip diena ir naktis. JEigu nesupranti ka sako, tai taip ir sakyk, isversim...

Beje, jau jeigu taip giriat 2k11 grafika, tai paziurekit kaip atrodo Jinobilio Veidas (Jeigu atpazinsit)...

Ir kodel traileryje nebuvo MJ?

Ea kiekvienais metais sako kad zaidimas bus visiskai kitoks , o to nera . 2k10 turi my player mode, nba today,signature play,stamina ,intence defence, pagerinta create a player ir pasakysi kad nieko naujo neidejo? Matosi , kad nba live fanbojus bet nereiskia ,kad ir kitiem turi jis patikt.Juo labiau jis man patiko pries gerus 4 metus o veliau tas pats ir tas pats.Del veidu visu pirma jie dar tobulinami ir tikrai manau pamatysime dar netokiu veidu tavo isgirtame nba elite. O kam mj kisti i trailer zaidimas tai kurtas ne vien del jo . Gali but kad nba elite bus neblogas zaidimas bet tikrai del to abejoju. Redagavo Batista

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vistiek nesvarbu koks bus sis zaidimas reikes isbandyti, bet faktas, kad NBA Elite 11 siais metais reklamuojasi (manau ne be reikalo) labiau, o 2k11 kazkaip nesireiskia :) Toks jausmas, jog kurejai apsikeite rolemis, seniau EA nieko nepasiulydavo naujo, o 2K kazka vis kurdavo naujo, dabar atvirksciai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau kodėl, bet manau, kad Elite bus geresnis nei 2K. Live 10 žiauriai patobulėjo nuo Live 09. Geresnė grafika, gerensis valdymas, patobulinti signature judesiai ir pan. 2K10 mažai kuo pasikeitė nuo 2K9, tik pridėtas my player, o tas NBA today atrodo, tai ir ant live 10 yra, tik vadinasi Dynamic NBA.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man kaip tik atrodo,kad 2K11 bus žymiai realistiškesnis ir įdomesnis už elite 11.Girdėjau,kad per 2k11 prieš varžybas matysime kaip žaidėjai išlips iš autobusu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man kaip tik atrodo,kad 2K11 bus žymiai realistiškesnis ir įdomesnis už elite 11.Girdėjau,kad per 2k11 prieš varžybas matysime kaip žaidėjai išlips iš autobusu. :)

Tikiuosi nemeluoji :) o siaip tai elite per daug isreklamuotas, kiek ziurejau, tai tipo labai didele naujove mesti i kasi su analogu :) eikit sau, kokia naujove, pirma kart mesiu i krepsi su analogu, jei truputeli ne i ta puse pasuksiu analoga prosali mes :) taip tikrai nera buve ant 2k :) zodziu, kad ir kas ten pasikeis tame elite, as liksiu prie savo numyletinio 2k :) Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikiuosi nemeluoji :) o siaip tai elite per daug isreklamuotas, kiek ziurejau, tai tipo labai didele naujove mesti i kasi su analogu :) eikit sau, kokia naujove, pirma kart mesiu i krepsi su analogu, jei truputeli ne i ta puse pasuksiu analoga prosali mes :) taip tikrai nera buve ant 2k :) zodziu, kad ir kas ten pasikeis tame elite, as liksiu prie savo numyletinio 2k :)

Na bent jau taip sakė.Aš taip pat liksiu prie 2k serijos,nes man asmeniškai ji yra daug geresne už live ir tikiuosi už elite.Tik,kad padaryti 2k Kūrėjai tai ką žada,nes man tai asmeniškai 2k9 buvo žymiai geresnis už 2k10.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bent jau taip sakė.Aš taip pat liksiu prie 2k serijos,nes man asmeniškai ji yra daug geresne už live ir tikiuosi už elite.Tik,kad padaryti 2k Kūrėjai tai ką žada,nes man tai asmeniškai 2k9 buvo žymiai geresnis už 2k10.

Dėl 2k9 ir 2k10 pilnai pritariu. Bugynas kažkoks 2k10 buvo, tik dėl my player jis man patiko, o 2k9 daug geriau sukurtas buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stai ir pasimato kad tu 2k fanbojus :) o as tikiuosi kuo geresnio krepsinio zaidimo, nba 2k 10 tikrai buvo geresnis uz live , to neneigiu :) (pats nusipirkau tik 2k 10 ant ps3, 10 live uzteko ir ant pc pazaist ;D )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stai ir pasimato kad tu 2k fanbojus :) o as tikiuosi kuo geresnio krepsinio zaidimo, nba 2k 10 tikrai buvo geresnis uz live , to neneigiu :) (pats nusipirkau tik 2k 10 ant ps3, 10 live uzteko ir ant pc pazaist ;D )

Žinok live ant PC nesikeičia nuo 06 metų, o ant xbox360/ps3 tai galima sakyt visai kitas žaidimas. Aš esu žaidęs tiek 2k10, tiek live10 ir pagal mane live padarė milžinišką šuolį nuo 09 metų ir atsidūrė žingsniu toliau nei 2k10. Sountrackas, Gameplayus, grafika, viskas nuostabu, o 2k nieko naujo nesiūlo (lygtais jau viršūnę pasiekę), na tik kaip sakiau my player naujas, geras dalykas.

P.S. Aš tikrai ne "fanboyus", nes iš tikro man išvis ant kašio žaidimų dzin, aš geriu fifa palosčiau... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na,o ką man daryt jei 2k geresnis tai tipo aš turiu žaisti ta šlamštą live? Aišku jeigu jeigu geresnis bus elite imsiu elite koks man skirtumas.Bet tik tiek,kad manau jog geresnis bus 2k.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.