tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

Kaip jau vienas žmogus sakė,kad susikūrė SG scoring ir pelne30 taškų,tai galvojau,kad išsigalvoja,bet pats susikūriau SG scoring ir tikrai per pirmas rungtynes 26 taškus sumečiau :D Dabar manau pasiliksiu prie šio žaidėjo ir kilsiu karjeros laiptais :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš irgi va šiandien išbandžiau. Žaidimas tai labai patiko, nuo 2k09 labai patobulėjęs. 2k10 taip gavos, kad enteko bandyt ;D

Pirmas varžybas, kur su jordanu, tai gal ant 20taškų gavau :DD Ketvirto kėlinio pradžioj gal buvo net -35, bet tokį spurtą neblogą surezgiau, tai prisivijau biški.

O my plyer mode, tai afigienas :) Pirmą kart gyvenime tokį dalyką žaidžiau, tai labai užkabino. Susikūriaus SG, surinkau gal 8 taškus, pora assistų atlikau, tačiau kiek klaidų buvo, tai tik f gavau ;D/ Ir kažkiek -sp surinkau, tad teks ilagi kylt į viršūnę :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi va šiandien išbandžiau. Žaidimas tai labai patiko, nuo 2k09 labai patobulėjęs. 2k10 taip gavos, kad enteko bandyt ;D

Pirmas varžybas, kur su jordanu, tai gal ant 20taškų gavau :DD Ketvirto kėlinio pradžioj gal buvo net -35, bet tokį spurtą neblogą surezgiau, tai prisivijau biški.

O my plyer mode, tai afigienas :) Pirmą kart gyvenime tokį dalyką žaidžiau, tai labai užkabino. Susikūriaus SG, surinkau gal 8 taškus, pora assistų atlikau, tačiau kiek klaidų buvo, tai tik f gavau ;D/ Ir kažkiek -sp surinkau, tad teks ilagi kylt į viršūnę :)

Ne į temą

Gerai,kad ir nebandei 2k10,nes buvo tikras bugynas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Gerai,kad ir nebandei 2k10,nes buvo tikras bugynas.

O kaip nba 2k11? Pastebit kas nors kokiu nors bugu? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bugu ir 2k11 uztenka, bet jau maziau

Tai pavardink :) Idomu ir man pasidare kokiu ten tu bugu taip jau uztenka :)

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as rasiau apie bugus, paskaityk mano postus:

1) my player kai tave pasodina 2kel ir isleidzia jau 3kel puses nesikeicia, ne visada, bet buna taip

2) kai buvo summer camp, vienas is zaideju, kazkokiu metu, nzn pats nemaciau kada, bet paeme ir pasikeite vietomis su teiseju, teisejas begiojo su kamuoliu o komandos draugas is sono :) tai truko kokius 20-30sek kol nebuvo time-out

3) zmogus su sluota, kuris stovi po kasiu viena karta isbego isvalyti ir taip ir liko vietoje...

4) sokejos isbego, o kai atgal laikas buvo begti jie sustojo... kokias 5-10 sek stovejo ir tada pabego

ir dar smulkiu bugu kai krepsininkas atsitrenkia i kita ir jie bega vietoje ir t.t.. siaip tokiu bugu ir buvo 2k10, bet cia zymiai maziau.

na man tokiu bugai nemaiso zaisti, bet kartais del pusiu pasikeitimo erzina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau, aš tai tų pusių pasikeitimo iki tavo posto net nepastebėjau :) tai ir nemaišo man jie. O kitų bugų pas mane kol kas nebuvo, nors žaidžiau nemažai. Gal įsirašė blogai pas tave, ar šiaip kas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane taip pat nei vieno is siu bugu nebuvo.Keistai kazkaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau, aš tai tų pusių pasikeitimo iki tavo posto net nepastebėjau :) tai ir nemaišo man jie. O kitų bugų pas mane kol kas nebuvo, nors žaidžiau nemažai. Gal įsirašė blogai pas tave, ar šiaip kas :)

na nemanau kad įrašymas čia kažko vertas, tiesiog užsibuginą taip jau būną. nėra žaidimų be bugų, bet kaip jau minėjau jie man nemaišo ir bendro vaizdo negadiną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man, kaip ir pls ir prankster tokie bugai nepasireiske, o jau ~50+ varzybu prazaidziau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu viena klausima, cia tiems kurie zaidzia asociacijoj labiau aktualu. Zoziu zaidziant association mode yra toks Pasirinkimas ''Trade finder'' ir ten pasirenki zaideja is savo komandos ir tau parodo kokius zaidejus butu galima i ji mainyti. Ir yra prie kiekvieno zaidejo ''trade value'' (mainų vertė), kuri žymima žvaigždutėmis, kuo geresnis žaidėjas, tuo daugiau žvaigždučių. Žodžiu žaidžiu su Oklahoma ir pradedant žaist duranto ir westbrooko buvo po 5 žaigždutes, o jau sužaidus vienas rungtynes pasidarė po dvi, o kitų išvis po vieną. Ir dabar už durantą siūlo tik vidutinio lygio žaidėjus. Nežinau, gal kas susidūrė su šia problema. Tiesiog nežinau pagal ką ten tos žvaigždutės mažėja arba didėja, kitose komandose visų žaidėjų normanlai, o pas mane vieną visų ten po vieną žvaigždutę. Sezone sekasi gerai. Žaidžiu kėlinį po 9 min. Iš 7 rungtynių 6 laimėjau. Žaidžiu ant All-Star. Pagal tritaškių, FG pataikimo procentą esu pirmas NBA.

Sorry, kad taip išsiplėčiau, išanksto dėkoju už atsakymus.

Redagavo Matoxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimas tai amazing,zaidziu asociacija,sulosiau 5 game gal ant pro lygio,losiu uz wizards,bet pataikyt troica ir su pipazintais snaiperiais tai niekaip negaliu,kazkokia mistika,niekaip neikertu sistemos,ir siaip vidutinius sunku sumest laisvam,tai tasku gimdymas kartais gaunasi,bet kaip sakoma per kancias i zvaigzdes,kazkaip ismokt reik tuos vadinamus jump shot'us sumest geresniu procentu:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimas tai amazing,zaidziu asociacija,sulosiau 5 game gal ant pro lygio,losiu uz wizards,bet pataikyt troica ir su pipazintais snaiperiais tai niekaip negaliu,kazkokia mistika,niekaip neikertu sistemos,ir siaip vidutinius sunku sumest laisvam,tai tasku gimdymas kartais gaunasi,bet kaip sakoma per kancias i zvaigzdes,kazkaip ismokt reik tuos vadinamus jump shot'us sumest geresniu procentu:)

Aš dar taip labai drąsiai kalbėti negaliu, nes tik demo bandžiau, bet jumpshotus tikrai daug sunkiau mėtyti. Čia jau nepamėtysi su kokiu Bynumu troicu, ne kaip per 2k10 su juo buvau 3/3 įmetės (vienas buvo per visą aikštę). :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.