tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

o man po patcho bugai dingo, nors nepraleidžiu jau tiek laiko žaisdamas, bet viskas kaip ir ok :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O as galiu pasakyt, kad NBA My player modas uzsilenke :thumbsup4: nes jau kaip ir 150varzybu suaides bet ju neiskaiciuoja ir milestone'o neivykdes... Tai manau teks pabaigt ta 2 sezona ens dabar konferencijos finale zaisiu ir atsisveikint su my player modu :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai maš kaip tik, kitam sezone sustvarkis viskas :thumbsup4:

Pas man tai dar vienas būgas: kad kai duoda jordano shoes aštuntą, užseivini ir jo nėra, taip jau gal bent 8 buvau gavęs naujus, bet vis tiek tie patys septyni, o nauji dingsta, nervuoja ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o chebra durnas klausimas, gaunu as tuos kedus ir kazkokius +4 ar kiek ten points ka jie duoda ir ka su tais kedais daryt,ta prasme kam ju reikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o chebra durnas klausimas, gaunu as tuos kedus ir kazkokius +4 ar kiek ten points ka jie duoda ir ka su tais kedais daryt,ta prasme kam ju reikia?

My playeri gali uzsidet, arba ant betkurio zaidejo uzdet ir prie skillo, kurio bonusa turi kedai prisides tiek skillpointu :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

My playeri gali uzsidet, arba ant betkurio zaidejo uzdet ir prie skillo, kurio bonusa turi kedai prisides tiek skillpointu :thumbsup4:

o jei season mode losiu kaip man prideti tu skillpointu,kur ten eit reikia ir pan:)? ziuriu daug dalyku dar nzn zaisdamas,losi laika ir lygi nusistates ir tiek:D

Redagavo nerkiss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jei season mode losiu kaip man prideti tu skillpointu,kur ten eit reikia ir pan:)? ziuriu daug dalyku dar nzn zaisdamas,losi laika ir lygi nusistates ir tiek:D

Eini i ta jordan'o kedu kolekcija, paspaudi ant kurio nori bato ir galesi rinktis zaidejus ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesunku tuos jordanus surinkt.... 40/40 turiu

+10dunk gavau kai buvau isejas valgyt, pasijunge demo versija, paspaudziau start, gryzo i meniu ir dave paskutini jordana :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesunku tuos jordanus surinkt.... 40/40 turiu

+10dunk gavau kai buvau isejas valgyt, pasijunge demo versija, paspaudziau start, gryzo i meniu ir dave paskutini jordana :).

Ne į temą

Kedus kuriuos gauti taip sunku, gavai taip lengvai :) Aš taip pat 40/40 turiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kedus kuriuos gauti taip sunku, gavai taip lengvai :D Aš taip pat 40/40 turiu ;)

cia tie kedai atsitiktinumas gauti, ir seip tie +10 buvo paskutinieji gauti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia priklauso kiek zaidime laiko praleidi :D

na taip su laiku tu vistiek gausi visus tuos kedus, nereikia jokiu skillu zaidziant.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausimas:

Issikepus svieziai si graju reikia rasytis title update? Yra kokiu akivaizdziu bugu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausimas:

Issikepus svieziai si graju reikia rasytis title update? Yra kokiu akivaizdziu bugu?

Man bestebint sita topica, kiek supratau naujausias patchas sugadina visa zaidima :) kazkam

o ir taip tusciai jis beveik be bugu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.