tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

Sorry, bet koks įdomumas iškart su hack'u užkelti ir lošti kaip MJ aš tame jokio įdomumo nematau. Įdomiausia yra pačiam kelti visus skilus ir tobulėti.

tai cia siaip gi for fun :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai cia siaip gi for fun :thumbsup4:

kam hakintis... jei galima paprasta playeri susikurti ir galesi zaist for fun su 99 ovr.... tik kad my player rezime su juo negalesi zaist...

Redagavo Jamolt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai vat, del to ir ima moda. kad galetu ir mpm pazaist su 99 :D As gal irgi noreciau tokio, bet tik kokias vienas varzybas pabandyt, nes pritariu feomen, visas idomumas ir yra tobulejime :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tada kai būni geriausiu iš East/West best players. :D

tai buna per kazkuri tam tikra sezona manau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai buna per kazkuri tam tikra sezona manau...

Manu kalbi apie player of the month/week. O tai reiskia kai tavo anudingumo koficientas savaites/menesio begyje didziausias, tada ir tampi EAST/WEST player of the week arba month.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko ispudingo nematau paprastas dejimas...

pritariu ;) Gaila kad neuzsisave'inau aley oop nuo lentos atsokus kamuoliui 360 kai padariau ;) va ten visikai nestandartiskai ir ne pagal plana, bet afigenai graziai isejo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu ;) Gaila kad neuzsisave'inau aley oop nuo lentos atsokus kamuoliui 360 kai padariau ;) va ten visikai nestandartiskai ir ne pagal plana, bet afigenai graziai isejo :D

as tai kazkaip isvis praktiskai negaunu aley-oop

Redagavo Jamolt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai kazkaip isvis praktiskai negaunu aley-oop

Tai uzbeginejant i laisva plota link kases prasai kad pass duotu ir kartais uzmeta :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip sekas My Player žaisti? Aš žaidžiu ant HoF, tai beveik visas varžybas pralošiu. Neparišu. Galvoju pats gal kreivai žaidžių, bet statistika mano viena iš geriausių viso lygoje, be to, kai buvau traumuotas ir nežaidžiau, irgi visos praloštos varžybos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip sekas My Player žaisti? Aš žaidžiu ant HoF, tai beveik visas varžybas pralošiu. Neparišu. Galvoju pats gal kreivai žaidžių, bet statistika mano viena iš geriausių viso lygoje, be to, kai buvau traumuotas ir nežaidžiau, irgi visos praloštos varžybos.

Vadinasi komanda lieva. Bandyk prašyt keitimo, jei nenori būti pralaiminčioje komandoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vadinasi komanda lieva. Bandyk prašyt keitimo, jei nenori būti pralaiminčioje komandoje.

mes su raptors playoofus laimejom... neturi reiksmes ta komanda, svarbu kaip tu prie jos prisitaikai manau, ir reikia isnaudot visas galimybes, o kaikurie tiesiog bega ir meta be pasu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.