tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

team chemistry ( zinau kad zodi su klaida parasiau) turiu labai dideli, ir komandos draugai deda visas viltis i mane ( lieka kelios sec duoda man mest buzzeri, ir visada daugiau leidzia man pelnyti taskus). Todel sekasi puikiai.

o cia seip mano video pirmas, siandien padarytas ;D.

Ne į temą

http://community.2ksports.com/community/media/viewer.cfm?mediaid=3456126

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

THAT'S MY DAY! 100%- FG, 58pts (19/19 dvitaskiai, 5/5 tritaskiai, 5/5 baudos)

NIIICE :D jei nepaslaptis tai koki overal turi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ah aklas aš. kelintas sezonas? aš kažkaip atidėjau nba į šoną

Dabar berots antro sezono suzaista 58 varzybos (49-9), bet 12 as buvau praleides del 2 traumu :D

Istikro dabar zaidimu turiu 100+ bet prisedu tik prie nba 2k11 ir savaitgaliais prie rock band ir guitar hero seriju :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shotgun, kaip tu 14 highlightu padarai per varzybas? :D Verziesi ir idedi ar kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shotgun, kaip tu 14 highlightu padarai per varzybas? :D Verziesi ir idedi ar kaip?

spėju kaip ir aš. kol kažkas iš priešų meta į kašį o tu bėgi į kitą aikštės galą kad komandos draugas papasuotų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

spėju kaip ir aš. kol kažkas iš priešų meta į kašį o tu bėgi į kitą aikštės galą kad komandos draugas papasuotų :D

Jei atsinaujines patcha, po jo tai yra labai sunku padaryti, nes nubegus i kita puse aikstes vos eina kamuoli sugraibaliot kai atmeta...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

heh po update'o taip nebeiseina, nubeges vos vos pagauna kamuoli ir kol susisgraibo atbega priesininkai, tada nebent dar imeta is po kases, bet cia jau ne highlight :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau ir 23 berots padares, kai priekine linija kazkuriu varzovu silpna buvo, tai tiesiog su ancle brakeriais pro pora praneriu ir ikraunu kamuoli :D prisideda ir asistai komandos draugams. Oklahomoj kai visas penketas delioja mano, tai daznokai po asisto ir dejimas seka, beto kaip ir minejot prisideda highlight'u ir begant i kita aiksteles puse :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

heh po update'o taip nebeiseina, nubeges vos vos pagauna kamuoli ir kol susisgraibo atbega priesininkai, tada nebent dar imeta is po kases, bet cia jau ne highlight :D

vakar atsinaujinau, vis gi pavyko man taip pabėgti, 3 kartus :D

o kas atnaujiname erzina, tai spamas ant ekrano ir deriniai, aišku taip įdomiau žaisti ir t.t. bet kad kažkas iš komandos draugų bandytu bent sulošti taip, kaip parodyta. Nors kartais pavykstą ir tikrai priduoda nemažai reališkumo ir tikrovės žaidimui, kas negali nedžiuginti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

radau pagaliau normalesni pakurta modinta my player per modio, kiti tai neveikdavo,tai siaip kvailai sukurti. Su tokiu tai jau kitas reikalas, gali ovr pasidaryt 99, jei kam reikia tokio tai jis pavadintas Howard Maxey :] aisku cia tik offline.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

radau pagaliau normalesni pakurta modinta my player per modio, kiti tai neveikdavo,tai siaip kvailai sukurti. Su tokiu tai jau kitas reikalas, gali ovr pasidaryt 99, jei kam reikia tokio tai jis pavadintas Howard Maxey :] aisku cia tik offline.

Sorry, bet koks įdomumas iškart su hack'u užkelti ir lošti kaip MJ aš tame jokio įdomumo nematau. Įdomiausia yra pačiam kelti visus skilus ir tobulėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.