tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

Na nežinau , vakar žaidžiau 2 valandas online ir jokio lago , na taip ten vietomis vos vos buvo , bet gal kelias sekundes ir vėl viskas pasitaiso..

O vat dėl achievement įdomu ar bus kas nors ištaisyta ar ne ? ar jau gal yra atsisiųst koks patch ?

yra 1.2 patchas, bet daugeliui jis nepatinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tuoj ismeisu nba 2k11 pro langa po to patcho tiek betruksta krc my player zaidi, po melyna spota begioji vistiek paso neduoda patys meta, kamuoly per kelini visa gauni kelis kartus, zodziu tik ginyboje galima kazka zaist taip tai isvis, turbut blogiau sugadint zaidimo nebebuvo imanoma....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tuoj ismeisu nba 2k11 pro langa po to patcho tiek betruksta krc my player zaidi, po melyna spota begioji vistiek paso neduoda patys meta, kamuoly per kelini visa gauni kelis kartus, zodziu tik ginyboje galima kazka zaist taip tai isvis, turbut blogiau sugadint zaidimo nebebuvo imanoma....

nesuprantu is kur tokios parkes???? kiek zaidziau su tuo nauju updeitu tai viskas ok. stovi melynoj zonoj ir negauni paso? paprasyk kad pasuotu (A mygtukas jei nezinojai) ir gausi ta kamuoli.

su tuo updeitu man kaip tik palengvejo deriniu darymas: atsibodo pick and roll tipo kombinacijos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesuprantu is kur tokios parkes???? kiek zaidziau su tuo nauju updeitu tai viskas ok. stovi melynoj zonoj ir negauni paso? paprasyk kad pasuotu (A mygtukas jei nezinojai) ir gausi ta kamuoli.

su tuo updeitu man kaip tik palengvejo deriniu darymas: atsibodo pick and roll tipo kombinacijos :)

nesamone as tau sakau paskutine, aisku jei pg esi tai viskas okey, bet su kita pozicija yra no chance zaisti, tik assistus gali daryt ir ginyboje zaisti, o taip tai duoda pasa centrui arba pf ir jie is po kasio imeta, as laisvas sao melynam spote stoviu ir ir negaunu paso, nu gaunu pasa per 5 atakas viena leidzia man mesti....

jei istrinu patcha ir zaidziu atsijunges interneta, trofejus galiu rinkti ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kadangi mano žaidėjas sukurtas yra PG, tai problemų nėra su patchu. Anaiptol labiau patinka derinių atlikimas , aiškiau viskas. Per šį free live gold savaitgalį susipažinau ir pasimėgavau online žaidimu taipogi. Tik vat įdomu ar visiems čia, bet kai pažaidžiau 5 varžybas , paskui norėjau pasižiūrėt statistika , ten per VIP viewer ir leaderboard , tai visas dvi dienas neupdeitino mano rungtynių info , rezultatų. Dėl ko čia taip ? Vėl bug'as ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kadangi mano žaidėjas sukurtas yra PG, tai problemų nėra su patchu. Anaiptol labiau patinka derinių atlikimas , aiškiau viskas. Per šį free live gold savaitgalį susipažinau ir pasimėgavau online žaidimu taipogi. Tik vat įdomu ar visiems čia, bet kai pažaidžiau 5 varžybas , paskui norėjau pasižiūrėt statistika , ten per VIP viewer ir leaderboard , tai visas dvi dienas neupdeitino mano rungtynių info , rezultatų. Dėl ko čia taip ? Vėl bug'as ?

Na man atrodo uploadina, tik my player neuploadina, nes tipo biski tvarko kazka kad tuos hackerius istrintu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sukuriau ant 2k11 crew, tam, kad visi galetume zaisti vienoje komandoje jei zinoma turit ps3..

Taigi DEMESIO PS3 TURETOJAMS.. sukurta nauja, tie kurie zaidziat netu ir norit sumest su visokiais amerikonais komanda pries komanda eikit i Team Up>Join a Crew>ir ieskote komandos pavadinimu -Lithuania2003- ir jungiates :))

Redagavo DaftPunk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

auč , vienose rungtynese kelis kart teko pamatyt tokius kraupius vaizdelius :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

auč , vienose rungtynese kelis kart teko pamatyt tokius kraupius vaizdelius :)

Nu cia tai velniop jai pataiko :( o mane gruzina, kad idedant power windmill kamuolys pro lanka praeina, atsoka nuo zemes, priesininkai atsikovoja lyg po neideto dejimo, o tasku neuzskaito.. beto uzknisa toks dalykas kad po traumos taves nera tarp league leaders ir todel nepatekau i all star day, MVP manes nera su 40pts (FG-70% geriausias visoj lygoj), 3blokais, 2 asistais ir 2 reaboundais vidutiniskai per varzybas.. Ir po antro sezono vidurio jau viskas taip vienoda atrodo, bet zaidimas kazkdel kabliuoja ir tik atsiranda laisvo laiko ir vela tsisedu prie My Player modo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as jau 1 sezone nors ir nekaska variau tapau MVP .

visad spaudos konferencijoj arogance spausdavau, tai komandos draugai stumt pradejo nebesifasuot, nuors as esu pg kobiuj duod, o tas varos , pafasuosi kam pask nuors ir laisvas prasyk nebedave, tai sunervino paprasiau, kad iskeistu. tai dabar peiseriose esu, ten koks ragas :( nera normalaus centros susizaist tai tenk 1 visad taskus daryt :)

o pres tai leikeriose tai jau po 10 ir daugeu asistu visad budawo , dabar jei kokie 4,5 tai jau gerai :D duodi ir laisvi grybaj nepataiko, tai nebeveik ir nebefasuoju :)

2 sezono pradzia dabar man 77 ovrl su pg 3 pts spec kiek jus jau isirenirave ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

To: xxxxxx (no offence)

Ne į temą

http://www.fotofabrikas.lt/data/images/catalog_pics/large/Lietuviu%20kalba.%20Vadovelis%205%20klasei%202%20dalis_01.jpg

dėl bugų tai jau kažkur šioje temoje rašiau, kadaise dar rašiau kad ne iš to pradėjo lošti teisėjas už komandą, o komandos draugas vietoje teisėjo (ne rimtai nerūkiau prieš tai nieko :(), prieš porą savaičių buvo dar vienas topinis - iš priešu komandos žaidėjas išbėgo iš atsarginių ir lošė, taip teisingai 5vs6. Pats net gal 12 kartų skaičiavau, galvojau jau beločka atėjo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as jau 1 sezone nors ir nekaska variau tapau MVP .

visad spaudos konferencijoj arogance spausdavau, tai komandos draugai stumt pradejo nebesifasuot, nuors as esu pg kobiuj duod, o tas varos , pafasuosi kam pask nuors ir laisvas prasyk nebedave, tai sunervino paprasiau, kad iskeistu. tai dabar peiseriose esu, ten koks ragas :( nera normalaus centros susizaist tai tenk 1 visad taskus daryt :)

o pres tai leikeriose tai jau po 10 ir daugeu asistu visad budawo , dabar jei kokie 4,5 tai jau gerai :D duodi ir laisvi grybaj nepataiko, tai nebeveik ir nebefasuoju :)

2 sezono pradzia dabar man 77 ovrl su pg 3 pts spec kiek jus jau isirenirave ?

Negi Kedainiu konservu fabrike fasuotoju dirbi? :) Zmogau Pass yra perdavimas..

O as uzsikeliau is pat pradziu reikalingiausius ir brangiausius skill'us, del to overalas po 1.5 sezono tik 72, bet 3pt/shoot medium/speed/quicknes ir reikalingiausi pigesni kaip block/reabound/ consistency/offensive cluch ir dar kazkas uzkelta maximum :) Zaisdamas maciau ko truksta mano zaidejui tai ta ir keliau :) Del to dabar po 40pts per varzybas ir sumetu kai pataikymo procentas 70-80% zaidziant po 6min.

beto kazkada zadejau imest foto kur 98 taskus pelniau :) tai va prasau: (biskuti susilieja nes tada dar saule sviete, bet matosi viskas nrml) :)

Ne į temą

Nuotrauka
Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.