tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

Schedule susirask ir ten bus kalendorius ir surasytos rungtynes.O prasitesia sezonas t.y jei papuoli i playoffus.

tai xuij znajes man zinot papuolu a ne papuolu, aj ten laiko juostoi ta diena raso kas ta diena bus ir t.t, o tai vistiek is kur man zinot kada sezonas baiges

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kai atloši 82 rungtynes tada ir baigsis ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia biski pagalbos, tarkim per quick game su kevin durant 3pt eina 10/10

pasijungiu online kazkaip paveluotai ismeta kamuoli ir pataikau 1-3/10...

jums taip nera? ( naudoju ps3).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jamolt - nba.com ar kur ten susirasi standings ir paziuresi kelinta tavo komanda yra rytu arba vakaru konferencijoje, jei patenka i 8 pirmas komandas toje konferencijoje, tai sezonas prasites dar, o jei nepatenka, viskas, baigiasi :rofl:

O del to taiklumo tai nezinau, as irgi ant ps3 losiu, bet tritaskiu daug nemetau, bet jei laisvas zaidejas buna tai pataiko, nekyla kazkokiu tai problemu.. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokius roumenis jus naudojat buff ar riped?

Ne į temą

b**t tu tai duodi :) negaliu jau susilaikyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

b**t tu tai duodi :) negaliu jau susilaikyt
Ne į temą

Jo jis tai nesveikias yra jauciu nedaug metu jam dar ,nes klausimai pas ji nerealus :DDD
Redagavo MrAlex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ko jus prisikabinote, gal žmogus nesupranta šių angliškų žodžių? ar gal tiesiog mano kai duoda kažkiek žaidimo esmei. Juk ūgis pointų gavime labai svarbus aspektas, kuo mažesnis ūgis, tuo daugiau taškų gaunate (taip jau bent pasakė tas b**** žaidime)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jo jis tai nesveikias yra jauciu nedaug metu jam dar ,nes klausimai pas ji nerealus :DDD
Ne į temą

O koks tavo reikalas vapsie? Kas as toks? kiek man metu? per daug rupinies manau manim? sunku nekreipti demesio i mano postus?

klausima manau buvau uzdaves aisku, ir klausimas buvo normaliem forumieciam, kurie sugeba atsakyt i klausima.

Biski pagarbos mokinkites ( cia sakau tik kauriems nariams). Manau visiem nariam reikia tai kazkokai pagarba jausti.

Redagavo Baikas
tags

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O koks tavo reikalas vapsie? Kas as toks? kiek man metu? per daug rupinies manau manim? sunku nekreipti demesio i mano postus?

klausima manau buvau uzdaves aisku, ir klausimas buvo normaliem forumieciam, kurie sugeba atsakyt i klausima.

Biski pagarbos mokinkites ( cia sakau tik kauriems nariams). Manau visiem nariam reikia tai kazkokai pagarba jausti.

Jai visi taip ims ir nekreips demesio kaip ir nori, tai atsakymu ir nesulauksi. O ieskai problemu kur ju nera. Koks skirtumas ar riped ar buff? Juk pvz, kad zaidime juodukas busi tai nereiskia, kad suolis padides ar pasistates skiautere, kad aerodinamika pageres ir speedo gausi bonus :D Cia gi tik del vaizdo viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jai visi taip ims ir nekreips demesio kaip ir nori, tai atsakymu ir nesulauksi. O ieskai problemu kur ju nera. Koks skirtumas ar riped ar buff? Juk pvz, kad zaidime juodukas busi tai nereiskia, kad suolis padides ar pasistates skiautere, kad aerodinamika pageres ir speedo gausi bonus :D Cia gi tik del vaizdo viskas.

nu tai as vaizdo biski ir klausinejaus , buvau rases kelis palyginimus su keliais zaidejais, na bet tokie atsakymai kaip MrAlex ir pns, manau kiekvienam butu nemalonus. O del nekreipimo kreipiausi tiesiogiai i ji.

Redagavo Jamolt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai as vaizdo biski ir klausinejaus , buvau rases kelis palyginimus su keliais zaidejais, na bet tokie atsakymai kaip MrAlex ir pns, manau kiekvienam butu nemalonus. O del nekreipimo kreipiausi tiesiogiai i ji.

Taigi susikurk zaideja, kazkas jai nepatiks, persikursi nuejes i meniu/my player/edit. Tik ugio neiseina pakeist ir berots vardo ir pavardes, o visa kita keisk kiek nori.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tiesiog norejau pasidalint nuomones apie playerio isvaizda..

Jau geriau kokia parodele my playeriu padaryt, arba zaidimo ir savo foto palygint ir isrinkt kuris panasiausia sukure :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Tai ,kad tavo klausimai nerealus yra...Susikuri zaideja koki tu nori koks skirtumas tie raumenys kurie tau grazesni tokius ir pasidaryk :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.