tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

O man uzsibugino NBA 2k11 seivas, vidury zaidimo issaugojau, ir siandien jungiant tiesiog uzsifreezina...

Man lygiai tas pats buvo, tai teko susikurti nauja žaidėja.
Ne į temą

Netyčia tau padeka padėjau...
Redagavo feomen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kasnors is PS3 Turetoju noretu Paboostint vienas kita ant 5 wins streako? Nes tie disconectoriai jau pradeda uzknist !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kasnors is PS3 Turetoju noretu Paboostint vienas kita ant 5 wins streako? Nes tie disconectoriai jau pradeda uzknist !

Siaip as galeciau i PM rasyk :) Bet siaip, kad jie iseina tai nieko tokio, vistiek win iraso, ir streaka pratesia, bet siandien ziauru buvo, turejau jau W2 streak, trecias rungtynes losiau, ant daug laiminejau ir parase "you are signed out of 2k sports" ar kazkas tokio, tai tikriausiai man pralaimejima irase (dar nepaziurejau)...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

25 Rungtynes sulosiau. Pasikuriau SG Scoring . Overal - 58 . 1 rounde 27 picku paeme Orlando "Magic", mano megstamiausia komanda :P. Tai po bisky judejau, dabar penkete esu jau isstumiau Carteri. Gaunu 38(1) min renku po 24pts ir 3ast :) 1 kelinys = 7min ;D Komentatoriai tai tikrai uzknisa,kiekvienas rungtynes tapati sneka isiungiau kelias suzaides nes uzkniso :D

Redagavo MoNaco

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip as galeciau i PM rasyk :) Bet siaip, kad jie iseina tai nieko tokio, vistiek win iraso, ir streaka pratesia, bet siandien ziauru buvo, turejau jau W2 streak, trecias rungtynes losiau, ant daug laiminejau ir parase "you are signed out of 2k sports" ar kazkas tokio, tai tikriausiai man pralaimejima irase (dar nepaziurejau)...

Pkvieskit mane: jamolt1 ir as noreciau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baigesi pirmasis mano sezonas... Pirmam raunde iskritau po serijos 4-2 su Rockets. Nutariau palikt Jazz, nes pradejo nervuot, kai tik pasodina mane pailset is persvaros kuria padejau komanda susikraut lieka minimumas arba net minusas. Kadangi statsai geri buvo ~29pts, 2ast , 1.5blk, 2.5reb per sezona viduriniskai tai gavau pasiulymus is LA Lakers, Oklahamos Thunder ir Denver Nuggets :) Kadangi pacioj pradzioj pirmojo sezono norejau but iskeistas i Thunderius, tai pasiulymo neatsisakiau. Po pirmu varzybu pries cliperius 34 taskai 7asistai pataikymas 16/17 (~94%) :) Taigi nusimato turbut neblogas antras sezonas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi buciau taippat dares ir ejas i Oklahoma :) O pataikymas tavo tai stulbinantis :) is 17 viena pramest.. Mediumus metei ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi buciau taippat dares ir ejas i Oklahoma :) O pataikymas tavo tai stulbinantis :) is 17 viena pramest.. Mediumus metei ?

3/3 tritaskaiai, likusiu mazdaug 50:50 medium arba lay up/dunk. :)

Gaila, kad trauma buvau gaves, tai 3 varzybas nezaidziau, todel lleague leders as pazymetas DSQ.. idomu, kad mane vel i topa ipaisys... Idomu butu ir naudingumo koficienta paziuret :)

Po 4 suzaistu varzybu taiklumas 86%, o tritaskiu 70%, tai pakolkas pradzia gera, o gera pradzia puse darbo :)

Kaip kitiem sekasi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shotgun koks overall ir kiek tritaskius uzkeles ?As tai losiu uz Nets,bet dabar nors ir buvo atostogos,bet vistiek nebuvo kazkaip kada zaisti ,tai man dar iki playoffu tolokai gan.Su Nets savo konferencijoj esam kazkur 3-4 tai kazkaip ir neprasau,kad tradintu i kita komanda,meginsiu su Nets kazko pasiekt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shotgun koks overall ir kiek tritaskius uzkeles ?As tai losiu uz Nets,bet dabar nors ir buvo atostogos,bet vistiek nebuvo kazkaip kada zaisti ,tai man dar iki playoffu tolokai gan.Su Nets savo konferencijoj esam kazkur 3-4 tai kazkaip ir neprasau,kad tradintu i kita komanda,meginsiu su Nets kazko pasiekt :)

Overalas nedidelis - 67, nes keliau skilus brangesnius ant kokybes, o ne kiekybes :) Man tritaskius max leidzia uzkelt 95, tai iki tiek ir uzkeles, po sezono pridejo +1 3pt prie skilo, tai 96 isviso :)

Dabar speed ir quickness banydsiu iki 99 pasikelt, tada jau beliks antraeiliai skillai kelimui :D

Ir biski sudomino mane ta Jordan kedu kolekcija. Tuos kedus is lempos dalina ar kazkiek kazko turi per varzybas padaryt? :) Surinkes as 30/40 tu kedu ir norisi gaut +10dunk kedukus, bet negaunu..

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Overalas nedidelis - 67, nes keliau skilus brangesnius ant kokybes, o ne kiekybes :) Man tritaskius max leidzia uzkelt 95, tai iki tiek ir uzkeles, po sezono pridejo +1 3pt prie skilo, tai 96 isviso :)

Dabar speed ir quickness banydsiu iki 99 pasikelt, tada jau beliks antraeiliai skillai kelimui :)

Ir biski sudomino mane ta Jordan kedu kolekcija. Tuos kedus is lempos dalina ar kazkiek kazko turi per varzybas padaryt? :D Surinkes as 30/40 tu kedu ir norisi gaut +10dunk kedukus, bet negaunu..

Jo aš irgi pastebėjau jog iš lempos kedus dalina,nes pavyzdžiui ėjau drill'sa ant my player shoting ir kai jį baigiau gavau kedų porelę :) Chebra ką reikia kelti, kad taip greit nepavargčiau bėgiodamas aikštelėje? Redagavo feomen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo aš irgi pastebėjau jog iš lempos kedus dalina,nes pavyzdžiui ėjau drill'sa ant my player shoting ir kai jį baigiau gavau kedų porelę :) Chebra ką reikia kelti, kad taip greit nepavargčiau bėgiodamas aikštelėje?

Paskutiniu metu millestone'u neivykdau, nes kiek imanoma tokius vidutinius padariau, bet visdelto gaunu tuos kedus kartais po visiskai neissiskirianciu varzybu :)

Kelk stamina :D

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jo , as pvz ejau vakar jordan challenge ejau , praknisau , nepadares 1 reikiamo daikto , pyst kedus +4 3pt gavau ^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo , uzsibugines yra :) todel as dabar nesistengiu tiek MP eit , kitus zaidimus losiu.. Jie pazadejo kad sutvarkys su kazkuriuo patchu tai ( beje ne tik sitas uzsibugines , dar 2 ach, (vienas is ju Not Over Yet) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.