tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

Chebra padėkite! Dabar paprašiau savo komandos,kad mane iškeistu,bet aš nebenoriu,kad bučiau iškeistas tai kaip atšaukti savo prašymą?:D Čia apie my player kalbu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip i startini patekt? Nets losiu, renka vos ne po 30tasku, bet vidurkis kolkas ~13tasku (Pradzioj prastai losiau). Niekaip nekviecia i startini.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip i startini patekt? Nets losiu, renka vos ne po 30tasku, bet vidurkis kolkas ~13tasku (Pradzioj prastai losiau). Niekaip nekviecia i startini.

Aš per rungtynes renku po ~17 taškų ir kas kiekvienas rungtynes mano minučiu skaičius padidėja ir jau esu šeštasis žaidėjas tai manau,kad po kiek laiko jei gerai žaisi minučių skaičius didės ir pateksi į startinį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai irgi daug surinkdavau tasku tai tik po 13 ar kiek zaidimu patekau i Startini 5 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o koks pas tave komandos draugų įvertinimas vidutiniškai? jei C tai tikrai nepapulsi į penktetą :D aš su B- pakliuvau jau į penketą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai patarkit ka geriausia susikurt ? noriu padeliot kartais is virsaus kartais palaidyt is vidutinio nuotolio, 3pt.

Jeig alit surasykit visa info

ugis: pvz:6'6

svoris: pvz:205lbs

postion: pvz:sf (scoring)

Tie kurie atras man tinkama varianta, atsiskaitysiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš va šiandien pagaliau į startinį patekau ^^ (Thunders) dvi savaites buvau geriausias žaidėjas savo konferencijoj, tai pagaliau pajamė ;)

Šeip aš gal buvau ~30 rungtynių d lygoj sulošęs, kol prasikaliau ir į nba patekau, o dabar daug ką taškau ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man beliko 10 varzybu iki playofu ;) Esu 3 konferencijoj ir nuo lakers ir thunderiu tik 1-2 pergaliu skirtumas, tai gali but visko, kad ir pirmoj vietoj atsirasiu. Beto po 72 varzybu po 6min laikau vidurki 27pts ir esu pirmas lygoj ;) 13 kartu is eiles savaites playeris ;) Ir pagaliau iveikiau 50pts riba nepakeiciant kelinuko laiko t.y. 6min ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man irgi nebedaug liko varžybų iki playoffų, nes kai iš d lygos peršokau į nba atsdūriau vasarį ;D Kėlinukas 5min, vydurkis tik 14.9, rebounds 2+, assistu 1+, bet renku daugiau, po kiekvienų rungtynių pakyla ant daug visai. Noriu mėnesio žaidėju tapt dabar ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidziu NBA komandoje HEAT pozicijoje SG, bet jauciu kad ilgai ten netempsiu, o jei netempsiu pakliusiu i D lyga?

I kokias komandas pasiulitumete rasyti prasymus?

Dekoju uz atsakymus.

Edit:

Patekau I HEAT start penketa :D)

Redagavo Jamolt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidziu NBA komandoje HEAT pozicijoje SG, bet jauciu kad ilgai ten netempsiu, o jei netempsiu pakliusiu i D lyga?

I kokias komandas pasiulitumete rasyti prasymus?

Dekoju uz atsakymus.

Edit:

Patekau I HEAT start penketa :notworthy:)

Kazkaip per greitai tu visur patenki...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man uzsibugino NBA 2k11 seivas, vidury zaidimo issaugojau, ir siandien jungiant tiesiog uzsifreezina...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkaip per greitai tu visur patenki...

Stamina uzsikeles ir, as zaidziu su 8 min viena kelinys.

Papildau: mane aiksteleje laiko 38min, lebrona james 40min, ir d.wade 40 min. :notworthy: bandysiu juos aplenkti. :notworthy:

P.S jei galit visi rasykit ka kiek pasieket, idomu suzinot, pasidalinti ispudziais, sulaukti patarimu is kitu.

Redagavo Jamolt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.