tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas žinote iš kur būtų galima atsisiųsti oficialius rostersus? Nes niekur nerandu.

Zmogau dar sezonas neprasidejo :P Kai prasides sezonas tada bus roosteriai sutvarkyti, startiniai penketai ir overalai per living roosters, o kas baninti arba Jtaginti tai TU tures rasytis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

klausimas: ne jtagintą banintą konsolę - realu atnaujinti roosterius? ir kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausimas: ne jtagintą banintą konsolę - realu atnaujinti roosterius? ir kaip?

Jai Title update'uose bus atnaujinti roosteriai tada bus galima :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galima placiau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad rosteriu atskiras failas yra, jie nebuna title update'uose. Rosterius galima atsisiusti per modio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau atsirado ir ant PS2 atsisiųst. Greitai bėgu pumpuot. :)

Oops. Sorry, kad parašiau į šitą 2k11 temą, ne į tą. Tiesiog įjungiau temą ir pradėjau rašyti, tai nepastebėjau.... :)

Redagavo sausainisLTU

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kaip my player sekasi? Mane tai pakviete 2raunde 1saukimu i nets summer circuit'a, pamenu cia shotgunas (aciu labai) rase labai gera patarima izaidejams, gal dar kas kokiu zino patarimu geru? :)

Redagavo LKL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei PG, tai siūlau iškarto išleisti visus taškus ant Samina - ji nekainuoją daug, užtat turėsi gera dychalką ir aikštelėje sėdėsi ilgiau. O toliau žiūrint koki stilių pasirinkai, pas mane Scoring, tai aš ant max užkėliau Shoot inside, Shoot close, shoot mid, layup ir iki 40 užkėliau Dunk :) ir užtenką, kartais įdedi į kašį, o kai ūgis mažas tai team pointai kaip nuo dangaus pilasi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kaip my player sekasi? Mane tai pakviete 2raunde 1saukimu i nets summer circuit'a, pamenu cia shotgunas (aciu labai) rase labai gera patarima izaidejams, gal dar kas kokiu zino patarimu geru? :thumbup:

Buvo kazkas imetes kaip uzsikelt speed'a (reik verst pora psl atgal), nes tai brangiausias skilas. Esme tokia kad daryt drilsus speedui isjungus auto save :wacko: Ir kas be ko tai stamina pradzioj reiklaingiausia :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš tai tą drilsą nekaip negalių pereiti, ar laiko neužtenką, ar taškų... gal paaiškins man kaip ten greičiau tuos taškus gaut

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš tai tą drilsą nekaip negalių pereiti, ar laiko neužtenką, ar taškų... gal paaiškins man kaip ten greičiau tuos taškus gaut

Man irgi tas drillsas labai sunkus,neiseina tu driblingu visu padaryt,kad gaut papildomai tasku.Uzsiknisau ir nebedariau,gal kada uzsikelsiu su skill pointsais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha as irgi bandziau kaip tam video, bet ten man dar toli grazu iki bent bronze ;D

EDIT : va dabar paziurejau atidziau ta video, tai pasirodo reikia padaryti tuos keturis judesius kurie parasyta kampe ir ziauriai daug tasku duoda ir gola gauni :thumbup:

Redagavo LKL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad judesius padaryti aš irgi supratau, bet kaip daryti? maksimum išėjo tik 2 iš 4 padaryti su RT+LS belenkaip sukiau analogą kol išėjo. ir tuos judesius reikia daryti prie paskutinio konuso kur yra keturios (ar tris) žalios strėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is pradziu ir man buvo sunkus tas drilas, bet per practise mode'a ismokau beveik visus, tik half spino niekaip nepadarau.

as jau baigiau sezona uz sg athletic, ovr 70, speedas 95 :thumbup: renku taskus pagrinde per greitas atakas, net metimo neuzkeles :wacko: su celtics daejau iki antro PO raundo, prasidejo antras sezonas, dave vel 10 drilu, bet jau kazkaip tingisi ten lost..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

konsoles firmware update'ino 2009metu vasara, ar veiks sitas game'as pas mane ant xbox360?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.