tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

zaidimas tai amazing,zaidziu asociacija,sulosiau 5 game gal ant pro lygio,losiu uz wizards,bet pataikyt troica ir su pipazintais snaiperiais tai niekaip negaliu,kazkokia mistika,niekaip neikertu sistemos,ir siaip vidutinius sunku sumest laisvam,tai tasku gimdymas kartais gaunasi,bet kaip sakoma per kancias i zvaigzdes,kazkaip ismokt reik tuos vadinamus jump shot'us sumest geresniu procentu:)

aš ant pro žaisdamas su durantu iš 9-9 tritaškius įmečiau.

Man tai žymiai lengviau ir patogiau mesti tritaškius, nes jei trumpai palaikai iškart išmeta ir matosi, kad blogas metimas. Iškart jaučiasi kiek palaikyt reikia.

Redagavo Matoxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taip dėl tritaškių tai palengvėjo, my player karjeroje 3PT užkeltas tik (jei neklystu) iki 70, o pataikymo procentas 49%, trumpai sakant kas antrą įmetu. o vat 2k10 versijoje ten buvo man tragedija - užkėlęs 3PT iki 99, jau net ženkliukas atsirado 3 ir tik ~32% pataikymas, tiesiog nesuprasdavau kame bajeris, laisvas stoviu ir nepataikau. Per practice buvo viskas ok, galėjau iš 20 mėtimų 17 pataikyti, o vat žaidime nu nekaip.

2k11 kur kas lengviau, metu pro rankas ir pataikau, pataikyti aplamai iš middle ar toliau kur kas lengviau nei buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip simuliuoti rungtynes ant my player mode?

Įsijungi rungtynes ir paspaudi kad eiti į meniu , ten nueini iki Quit ir ten rasi sim to the end :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip simuliuoti rungtynes ant my player mode?

Ir kam jas simuliuoti? :thumbup: Tam ir yra žaidimas, kad žaistum...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

susinervyjau :D gavau trauma :thumbsup4: tik spejau issigydyt paciose pirmose rungtynese per pirma ataka ir vel trauma :D nezaidziau kol nepagijau visiskai ir bam! vel trauma :D uzkniso jau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

susinervyjau :thumbsup4: gavau trauma :D tik spejau issigydyt paciose pirmose rungtynese per pirma ataka ir vel trauma :D nezaidziau kol nepagijau visiskai ir bam! vel trauma :D uzkniso jau ;)

Reiškia tikroviška. Gavai trauma, tai lengva ją atnaujinti... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir kam jas simuliuoti? :thumbsup4: Tam ir yra žaidimas, kad žaistum...

gal nesinori visas 82 rungtynes lost per sezona

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas po kiek rungtynių pateko į startą? aš tik wizards tapau 6 player ir jau gaudavau laiko daugiau kaip ~15-17min (kėlinukas 5min) ir mane išmainę į Phoenix Suns... ir dabar apie savo PG pozicija galiu pamiršti, su S. Nash tiesiog neįmanomą konkuruoti, iš 6 žaidimų pradžioje už naują komandą, tik kartą buvau išleistas kaip PG, visą kitą laiką su savo 1,70 s šapkoi begioju paskui SG pozicija. Galutinis rezultatas - po 20 bendrai sužaistu mačų, dar į startą nepatekau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As 19 varzybose su bucks, o poto is kart po savaites iskeite mane i Jazz ir ten nuo pat pradzios startiniam sedziu ir 5 savaite is eiles player of the week :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

i penketa patekau po 7 rungtyniu ;) zaidziu uz Trail Blazers SG athletic ;) renku po 25-30 tasku per rungtynes ;) ismaine komanda pries tai buvusi SG i SF zaideja, todel man atsilaisvino vieta komandos penkete ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ta prasme jus iskeite,kad jus to praset,ar tiesiog ir taip pati komanda gali iskeisti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasauke mane heatai, isgyvenau summer circuit ir dabar nba kapoju. kol kas 8 varzybas sulosiau ir 6th player esu, bet milleri greit isstumsiu is pozicijos ir prisijungsiu prie super trejeto starte:o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.