tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

ah nors ir grybavau, bet patekau į Wizards...

Kažkaip jau labai sunkiai einasi su PG - Scoring ir dar su 1,76cm, palyginus su 2k10 labai sunku žaisti šioje pozicijoje. jei ten dėl mažo ūgio, bet dėl greičio visi likdavo už nugaros, tai dabar tu tiesiog atsitrenksi į kažką ir sustosi ir ne gana to gausi stogą. ypač besiną kai tave su tokių ūgių stato i SG pozicija vo čia tai n1

kartais pavyksta gauti reboun kas labai džiugina, nes iškarto tarkim iš b- eini į b+, o jei puolime atkovosi kamuolį tai išviso šventė.

Tai kas ant kokios pozicijos lošia, kokio ūgio, koks žaidimo stilius ir kokia komanda ir aišku kaip sekasi?

SG Atlethic pasikures 190cm apie 90kg Taskus renku tik ant greitu ataku nes kitaip tai ehm, neymanoma neina tiesiog kiek nervu sugadinau blem :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

SG Atlethic pasikures 190cm apie 90kg Taskus renku tik ant greitu ataku nes kitaip tai ehm, neymanoma neina tiesiog kiek nervu sugadinau blem :P

Pasirinkau SG scoring type, per pirmas rungtynes sumėčiau ~30 taškų. Kažkaip labai jau lengva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau reiktu pradeet naudot driblingus :P Tada ir pozicinese atakose gali prie krepsio dasibraut arba fade away padares galesi lasivesnis mest :P

Pasirinkau SG scoring type, per pirmas rungtynes sumėčiau ~30 taškų. Kažkaip labai jau lengva...

Tai scoring normalu, kad daug tasku surenki, nes ir komandos draugai motyvuoti tau labiau kamuoli skirstyt. Beto scoring skillai daugiausia ant metimo :P Tik klausimas kaip su kitais stats'ais? Kiek asistu, bloku, reboundu, stealu per rungtynes? :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš čia viena kartą stogą uždėjau per fuksą kuris aukštesnis už mane galvą, džiaugsmo nebuvo ribos :P net replay žiūrėdavau.

dar klausimas, kas kokį sau nickname išrinko? Man kažkaip prie širdies dar nuo 2k10 Bottoms :P :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš čia viena kartą stogą uždėjau per fuksą kuris aukštesnis už mane galvą, džiaugsmo nebuvo ribos ;) net replay žiūrėdavau.

dar klausimas, kas kokį sau nickname išrinko? Man kažkaip prie širdies dar nuo 2k10 Bottoms ;):)

Anais metais buvau bulldozer, seis metais thunder ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet jau šiaip pagal galimybės jau galėjo ir suveikti scriptą kuris skaitytų žaidėjų pavardės - žinant anglų kalba, tiesiog įrašyti skiemenų rinkinį AB, AC, ir t.t.. aiškų su lietuviškomis pavardėmis būtų problemų: gal skaitytu blogai, ar tartų, bet gi kaifas būtų kai skaito tavo pavardę, o ne Bulldozer ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau reiktu pradeet naudot driblingus ;) Tada ir pozicinese atakose gali prie krepsio dasibraut arba fade away padares galesi lasivesnis mest ;)

Tai scoring normalu, kad daug tasku surenki, nes ir komandos draugai motyvuoti tau labiau kamuoli skirstyt. Beto scoring skillai daugiausia ant metimo ;) Tik klausimas kaip su kitais stats'ais? Kiek asistu, bloku, reboundu, stealu per rungtynes? :)

Assistų 1, stealų 3, reboundų 1 :) Menkai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet jau šiaip pagal galimybės jau galėjo ir suveikti scriptą kuris skaitytų žaidėjų pavardės - žinant anglų kalba, tiesiog įrašyti skiemenų rinkinį AB, AC, ir t.t.. aiškų su lietuviškomis pavardėmis būtų problemų: gal skaitytu blogai, ar tartų, bet gi kaifas būtų kai skaito tavo pavardę, o ne Bulldozer ;)

As tai pasirenku is duotu vardu ir pavardziu, kazkaip geriau nei tik pravarde :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš čia viena kartą stogą uždėjau per fuksą kuris aukštesnis už mane galvą, džiaugsmo nebuvo ribos ;) net replay žiūrėdavau.

dar klausimas, kas kokį sau nickname išrinko? Man kažkaip prie širdies dar nuo 2k10 Bottoms ;) ;)

antrus metus naudoju The Kid :) Kažkaip jau įaugo į kraują tai girdisi kai komentatoriai šneka kažką apie mane :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet jau šiaip pagal galimybės jau galėjo ir suveikti scriptą kuris skaitytų žaidėjų pavardės - žinant anglų kalba, tiesiog įrašyti skiemenų rinkinį AB, AC, ir t.t.. aiškų su lietuviškomis pavardėmis būtų problemų: gal skaitytu blogai, ar tartų, bet gi kaifas būtų kai skaito tavo pavardę, o ne Bulldozer :)

Ant 2k10 bent pc versijos tikrai sakydavo varda pavarde ir gan normaliai :) Sito dabar pasigedau... O ant x'o 2k10 sakydavo varda ir pavarde?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant 2k10 bent pc versijos tikrai sakydavo varda pavarde ir gan normaliai :) Sito dabar pasigedau... O ant x'o 2k10 sakydavo varda ir pavarde?

sakydavo jei pasirenki is duotu (pvz mano buvo Bryan Cooper, tai ir varda ir pavarde sakydavo), o jei susikuri Vardenis Pavardenis tada nesako, sako pravarde, o jei ir tos nera sako numeri :)

Redagavo LKL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sakydavo jei pasirenki is duotu (pvz mano buvo Bryan Cooper, tai ir varda ir pavarde sakydavo), o jei susikuri Vardenis Pavardenis tada nesako, sako pravarde, o jei ir tos nera sako numeri :)

Turbut ant pc sripta buvo lengviau padaryt, kad betkokius vardus ir pavardes angliskai tartu per zaidima :rolleyes: Nieko isgyvensim ir be tokiu dalyku :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar vienas bugas nuo 2k10 liko player mode kai tave pakeičia 2 kėlinyje ir jau neišleidžia iki pertraukos o pradedi kažkur 3 kėl viduryje tai pusės nesikeičia, kai atakavai į tą pusę taip ir liko. aišku 2k11 tai kartais pasitaiko o ne taip kaip 2k10 kai kas mačą išeidavo, bet jau galėjo pataisyt

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.