tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

losiu su 180cm pg- pass first, prieme iskart i blazers, po to perejau i bucks. Is pradziu buvo gan lengva padaryt 5 assistus, bet po to kazkaip isvis nejo, vos pora. Kas labiausiai biesina, tai, kad uz assista gauni maziau pliuso, nei uz bloga pasa minuso, va per tuos blogus pasus ziauriai nusimusa pazymys. Po to atradau kaip lengvai gaut gera pazymi, tiesiog uzkeliau medium shoting ir pradejau vien metyt, nesvarbu pataikai ar nepataikai, svarbu laisvam ismest kamuoli ir gauni pliuso nemazai. Tai vat, logikos dar truksta siame rezime,mano nuomone..

aš taip irgi dariau, mečiau belenkur, svarbu kad laisvas, bet po to po mačo pažiūrėjau individual performace ir pamačiau -150 prie jo tai kažkaip pergalvojau taip mėtyt.

dar labai besina, kai bandai paprašyti užtvaros iš centro, jis kažkur visai kitame gale stovi prie 3 taškų linijos ir mojoja man ranką

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tai losiu su SF Scoring, 6.9 ugiu.Tai stato visaip,aisu dazniausiai SF,bet buna ir SG ir PF del nemazo ugio.Dabar jau suloes kazkur 15-16 rungtyniu uz Nets,tai i starta dar nepatenku,bet jau renku vidutiniskai virs 14tsk,virs 5reb,1-2 asistai kazkur,beveik kiekvienose rungtynese daugiausiai imetu,nors aisku pataikymas nera labai geras.Ka dabar patariat labiau kelt mano pozicijos zaidejui?Metimus esu neblogai uzsikeles,medium 88, o close ir inside virs 70.

Aukstam zaidejui lay-up'us ir reabounds geriausia kelt, nes gan daznai prie kases atsiduri, beto koks tavo tipas ziadejo?Atletic, scoring,3pt? Beto staimina pradzioj pradzioj pakelk iki ~90, nera sunku pakelt iki tiek bet nauda milziniska :P

As tai pasidares SG 6"8, tai uzsikeleu lay up ir medium shoot iki 80. Ziurek pagal savo zaidimo braiza is kur tu metai daugiausia, kur aikstelej dazniausiai atsiduri, ar tau truksta greicio ar truksta driblingo skilu... Gi pats zaisdamas matai kurios tavo vietos silpniausios :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš kaip PG tai supratau dar nuo 2k10 kad visų pirmą reikia kelti staminą, bent iki 80 kol yra taškų, o iš drills spausti maksimum shooting, 10 drills, 10 kartų goldą pasiekiau, rezultatas: +8 3pt, +2 middle + dar už kiekvieną drillą po 400 taškų. o ten pradžioje tie drills einą kaip sausainukai po 3-4 mačų duoda po 6, o kai išrenką į nbą tai išviso 10 duoda.

P.S. rašykite geriau ūgi cm, o ne pėdais, juk ne amerikonai. Einam į Options > ir ten nustatome Weight: kg, Lenght: cm

visas pasaulis naudoja sistemą si o šiems reikėjo sugalvoti savo...

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš taip irgi dariau, mečiau belenkur, svarbu kad laisvas, bet po to po mačo pažiūrėjau individual performace ir pamačiau -150 prie jo tai kažkaip pergalvojau taip mėtyt.

dar labai besina, kai bandai paprašyti užtvaros iš centro, jis kažkur visai kitame gale stovi prie 3 taškų linijos ir mojoja man ranką

nezinau, as kai naudoju sia taktika, tai gaunu minimum b pazymi ir atitinkamai skill pointu uz toki pazymi, dazniausiai apie 1000 eina surinkt, dar aisku svarbu ir pataikyt, pas mane kai medium uzkeltas 90 tai be problemu primetu virs 20 tasku :]

tarp kitko kokia kelinio trukme jus nusistate? as tai 3min

Redagavo trX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ei, o galima siais metais paprasyti, kad tave i kita komanda perkeltu ar kazkas pan.?

Ne į temą

(nepykit, kad tiek klausineju, nes as pre-orderinau si zaidima ant ps3, tad ant xboxo nelabai noriu rasytis :P )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ei, o galima siais metais paprasyti, kad tave i kita komanda perkeltu ar kazkas pan.?

Ne į temą

(nepykit, kad tiek klausineju, nes as pre-orderinau si zaidima ant ps3, tad ant xboxo nelabai noriu rasytis :P )

taip, galima prasyt, kad itrauktu i trade lista, pasirenki tris komandas kur mazdaug noretum, bet komanda atlieka mainus, taip kaip jai geriau :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aukstam zaidejui lay-up'us ir reabounds geriausia kelt, nes gan daznai prie kases atsiduri, beto koks tavo tipas ziadejo?Atletic, scoring,3pt? Beto staimina pradzioj pradzioj pakelk iki ~90, nera sunku pakelt iki tiek bet nauda milziniska :P

As tai pasidares SG 6"8, tai uzsikeleu lay up ir medium shoot iki 80. Ziurek pagal savo zaidimo braiza is kur tu metai daugiausia, kur aikstelej dazniausiai atsiduri, ar tau truksta greicio ar truksta driblingo skilu... Gi pats zaisdamas matai kurios tavo vietos silpniausios :)

Pas mane Scoring tipas,parasyta praitam poste :) Kiek kiti dabar vidutiniskai renkat tasku,reboundu,assistu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tarp kitko kokia kelinio trukme jus nusistate? as tai 3min

nesuprantu kaip tu per tokį mažą laiką kažką nuveiki ten? aš mažiausiai darau 6min

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesuprantu kaip tu per tokį mažą laiką kažką nuveiki ten? aš mažiausiai darau 6min

ka zinau, starte losiu tai uztenka, su 6min tai cia kokio menesio ciuju reiktu,kad sezona viena pabaigt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka zinau, starte losiu tai uztenka, su 6min tai cia kokio menesio ciuju reiktu,kad sezona viena pabaigt :D

nu kad ne :P 3 dienos zaidimo ir 25 jau suzaistos po 6 min :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

parašykit, kokius sliderius naudojat jei modifikuojat, nes kol kas su simulation sliders yra per sunku, nes neina pajust viso žaidimo grožio :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai deafult gali pasirinkti arba,kad lengviau butu Casual.

Redagavo pls

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

susidūriau su mažyte problemėle :D niekaip nesuprantu dėl kontrolerio valdymo. Žaidžiu pasirinkęs Alternative A varijantą kur B mygtukas yra crossover. bet žaidžiant jis yra neveiksnus :P tai ir mąstau ar čia reikia kažkokio spec skills'o? ar tiesiog aš lūzeris? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su heat losiau, su ilgausku nemazai tasku sumeciau, tai komentatoriai papasakojo siek tiek apie ji, netgi sake kazka apie lithuania, nebelabai supratau, bet sake, kad cavaliers buvo vienas geriausiu zaideju, puikia karjera padare. Dziugu, kad nepamirsta ir lietuviu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.