tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

Mano nuomone zaidimas tikrai vertas demesio, pirmasis krepsinio zaidimas, kuriama AI dirba kaip reikiant, losent tikrai reikia derinti komandas ir stengtis gauti laisva metima, o ne tik kad saudyt betkaip ir dar laimeti dideliu skirtumu. Dazniausiai pasitaikantis bugas tai uzeina kad dingsta komentavimas ir dazniausiai 3 kelenyje, nezinau gal blogas relyzas, o gal jtag kazka pjauna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano nuomone zaidimas tikrai vertas demesio, pirmasis krepsinio zaidimas, kuriama AI dirba kaip reikiant, losent tikrai reikia derinti komandas ir stengtis gauti laisva metima, o ne tik kad saudyt betkaip ir dar laimeti dideliu skirtumu. Dazniausiai pasitaikantis bugas tai uzeina kad dingsta komentavimas ir dazniausiai 3 kelenyje, nezinau gal blogas relyzas, o gal jtag kazka pjauna.

pas mane JTAG'as, tas pats releasas, bet kazkaip neatkreipiau demesio ;) Turbut per daug itrauke pats gameplay'us :)

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kiek zaidziau, tai nervus susigadinau ;) palyginus su 2k9 ir 2k10 sitas per daug tikroviskas ir sunkus >.< bet nieko, nusimazinau sunkumo lygi ir losiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kiek zaidziau, tai nervus susigadinau :) palyginus su 2k9 ir 2k10 sitas per daug tikroviskas ir sunkus >.< bet nieko, nusimazinau sunkumo lygi ir losiu :)

As ir keikiuosi kiek dar nesikeikes :) Kartais atrodo nusprogsi kaip prasiverzt vis neiseina ar metimai nelenda, o tavo priesininkai taip laisvai prasibrauna ar meto kiaurus.. Teks ir man mazint lygi, nes tikrai per sunku nors nba po 10.8ppg ir 3.8rbs per 12 varzybu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant kokio sunkumo zaidziat ?As vakar kokia 5h pralosiau,labai uzkabino nors tikrai sunku zaisti,o dar per My Player tai is is vis kai tas tavo zaidejas prie pat kases budamas neimeta tai nervuoja,atrodo pats imestum laisvai o ten...Nu bet nieko kaip nors meginsim prasimust :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant kokio sunkumo zaidziat ?As vakar kokia 5h pralosiau,labai uzkabino nors tikrai sunku zaisti,o dar per My Player tai is is vis kai tas tavo zaidejas prie pat kases budamas neimeta tai nervuoja,atrodo pats imestum laisvai o ten...Nu bet nieko kaip nors meginsim prasimust :)

Jai zemas ar layup'as mazas, tai tikrai sunkiau pataikys :) As SG Atletic 6"8 pasidares, layup'as uzkeltas iki 75, tai is po kases retai prameta, aisku jai pries kelis aukstesnius tai cia aisku , kad ir stogu gauni ir su metimu nugrybauji, bet cia ir realiai zaidziant taip gi buna :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu zodziu taip siandien susinervinau, kad istryniau visa 2k10 ( kad jokiu profiliu nebebutu) ir visiskai is naujo pradejau 2k11 ir dabar vis bandau laimet prie lakers su bulls 91 finals, istiesu visai jau neblogai sekas :) pagaunu ta sistema po biski, tik kai pradedu dziaugtis nesamoniu pridarau ir baigias visas dziaugsmas :) zodziu tikrai zadu ismokt ta nauja sistema zaidimo ir kompa taskysiu kaip obuoli i siena :)

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mane tai irgi nervas jama niekaip neisirasau as jo...siunciaus is lm ,irasinejau ir ties 56 proc error ismete tada is torrent parsisiunciau ir ismete error ties 77proc berasant...diskai geri nes jau labai daug rasiau visi veike kas cia yra nezinau maciau kad ne man vienam taip.. jau gaila rasyt 3 diska nes bijau kad vel susigadins ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mane tai irgi nervas jama niekaip neisirasau as jo...siunciaus is lm ,irasinejau ir ties 56 proc error ismete tada is torrent parsisiunciau ir ismete error ties 77proc berasant...diskai geri nes jau labai daug rasiau visi veike kas cia yra nezinau maciau kad ne man vienam taip.. jau gaila rasyt 3 diska nes bijau kad vel susigadins ...

Pareina pc dvd rom.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siais metais ant my player mode galima keisti kelinio trukme? :rofl:

Taip :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oooooo taip, dziugiausia savaites naujiena:)

o dabar atejo laikas ir durnam klausimui, kas tas AI apie kuri cia kalbat:D?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.