tomas445

NBA 2K11

Rekomenduojami pranešimai

Na,o ką man daryt jei 2k geresnis tai tipo aš turiu žaisti ta šlamštą live? Aišku jeigu jeigu geresnis bus elite imsiu elite koks man skirtumas.Bet tik tiek,kad manau jog geresnis bus 2k.

Neperšokęs griovio nesakyk op! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žinok live ant PC nesikeičia nuo 06 metų, o ant xbox360/ps3 tai galima sakyt visai kitas žaidimas. Aš esu žaidęs tiek 2k10, tiek live10 ir pagal mane live padarė milžinišką šuolį nuo 09 metų ir atsidūrė žingsniu toliau nei 2k10. Sountrackas, Gameplayus, grafika, viskas nuostabu, o 2k nieko naujo nesiūlo (lygtais jau viršūnę pasiekę), na tik kaip sakiau my player naujas, geras dalykas.

P.S. Aš tikrai ne "fanboyus", nes iš tikro man išvis ant kašio žaidimų dzin, aš geriu fifa palosčiau... :)

Nuo 2008 isvis nba live neiseina ant pc.. Esme tokia kad EA pc platforma visai uzleide, nes dabar likes fifa PC platformoje, buna kone toks pat kiekvienais metais , tik kad sudetys pakeistos. Su NBA buvo tas pats, kadangi EA lobistai ir negaudami norimo pelno, tiesiog i ta platforma ir pastangu nededa. Is vienos puses pateisinu ju apsisprendima is kitos ne. O prie esmes einant EA tik isreklamuoja savo zaidimus. Nba Live 10 buvo neblogas, bet nba 2k10 geresnis, nors ir turejo bugu. Live'e valdymas visiskai nekoks, bet kas man patiko tai nacionalines komandos, kuriu nera 2K, bet prie slideriu, roosteriu ir sudeciu vistiek EA tingejo padirbet.. O sakai Live zenge toliau uz 2k. Visiskai nesutinku!, nes 2k10 su My player modu atsiplese visu kilometru nuo NBA Live. NBA Live kaip ir kiekvienais metais pasiulo zaist tik sezona, playoffus ir tt. , vnz. tas pats per ta pati, trumpai tariant NEIDOMU, o 2k su my player modu taip pritrauke, kad 3 sezonus (po 7min kelinio) prazaidziau. Ir siais metais NBA 2K10 tikrai buvo tas zaidimas, prie kurio praleidau daugiausiai laiko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo 2008 isvis nba live neiseina ant pc..

Jei nori žinoti, EA ant PC nekuria NBA nuo 08 metų. NBA Live 08 buvo paskutinis ant PC, o ten kiti tik mėgėjų modai. :)

Oj sorry. Ne taip perskaičiau. :)

Redagavo sausainisLTU

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nori žinoti, EA ant PC nekuria NBA nuo 08 metų. NBA Live 08 buvo paskutinis ant PC, o ten kiti tik mėgėjų modai. :)

Oj sorry. Ne taip perskaičiau. :)

Nieko tokio, nors uztikrinai fakta du kart :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko tokio, nors uztikrinai fakta du kart :)

Bet vis tiek ant tų "kietų" konsolių, Live yra kaip kitas žaidimas... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet vis tiek ant tų "kietų" konsolių, Live yra kaip kitas žaidimas... :)

Pats turiu tiek pc su kuriuo is daug ko max isspaudziu ir xbox 360, bet palygint negaliu, nes nba ant pc nera. Bet faktas kaip blynas ka ir minejau del EA ir pc platformos. Nors PC grafika buvo ir bus geresne uz konsoliu , bet isejus prastesnei kompiuterinei versijai uz konsoline, galima kaltint tik pacius zaidimu leidejus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Liepos pradžioje "2K Sports" kompanija oficialiai pranešė, jog jų naujo krepšinio simuliatoriaus viršelyje bus pavaizduotas garsus sportininkas, tikra legenda - Michael'as Jordan'as. Jį taip pat išvysime ir žaidime, ko jau gan senokai nebuvo krepšinio simuliatoriuose.

Vakar "2K Games" paskelbė kokiu būdu bus pristatytas šis krepšininkas "NBA 2K11" žaidime.

"The Jordan Challenge" žaidimo režimas pasiūlys 10 garsiausių ir įsimintiniausių rungtynių M.Jordan'o karjeroje. Kiekviename mače mums reikės įvykdyti tam tikras užduotis bei laikytis (arba pagerinti) istorinės statistikos.

"Žaidėjai gaus galimybę pajusti kaip sunku jam buvo pasiekti visa tai."- kalbėjo "2K Sports" atstovas Jason'as Argent'as.

Taip pat teigiama jog galėsime sužaisti už geriausias Chicago "Bulls" sekančių sezonų sudėtis: '85-'86, '89-'90, '90-'91, '94-'95, '95-'96, '96-'97 ir '97-'98.

Toliau pateikiami trijų "The Jordan Challenge" rungtynių aprašymai:

# 1990 m. vs Cleveland "Cavaliers" - Jordan'as surinko 69 taškus, Chicago "Bulls" nugalėjo rezultatu 117-113 po pratęsimo.

# 1992 m. NBA Finalai - pirmasis mačas prieš Portland "Trail Blazers". Po dviejų kėlinių Jordan'as surinko 35 taškus, įmetęs 6 tritaškius.

# 1997 m. NBA Finalai - "Flu Game". Jordana'as žaidė nepaisydamas labai prastos savijautos. Tačiau tai jam nesutrukdė surinkti 38 taškus bei pataikyti lemtingą tritaškį paskutinę minutę. Tai taip pat buvo lemiama pergalė prieš Utah "Jazz".

Info is Games.lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant 2k10 geriausia, tai kai meti bauda ir padarai "Bad Release", zaidejas vistiek imeta :grt: . Su S.O'neal imest bauda tai beveik taip paciai lengva kaip ir su K.Garnet'u (Kartais net lengviau).... Poto kai padarai bloka, aiskiai matosi jog nuo taves nuskrido kamuolys i uzridbi, bet kamuoli gauni tu. Tas ptas kai bandai atimt kamuoli... Vienu zodziu, 2k10 turejo but geriausias is visos serijos, bet tapo didziausiu bug'u per visa istorija... O MJ zmogus atrodo daug prasciau, nei kaikurie mod'ai..

Nuotrauka

Patingejo 2k sports...

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant 2k10 geriausia, tai kai meti bauda ir padarai "Bad Release", zaidejas vistiek imeta :grt: . Su S.O'neal imest bauda tai beveik taip paciai lengva kaip ir su K.Garnet'u (Kartais net lengviau).... Poto kai padarai bloka, aiskiai matosi jog nuo taves nuskrido kamuolys i uzridbi, bet kamuoli gauni tu. Tas ptas kai bandai atimt kamuoli... Vienu zodziu, 2k10 turejo but geriausias is visos serijos, bet tapo didziausiu bug'u per visa istorija... O MJ zmogus atrodo daug prasciau, nei kaikurie mod'ai..

del baudu - gali pasidaryt (real slider ar kaip ten). Nes man su bad release metai kaip su abd release :grt: KArta gal ir buvau pataikes, bet ne daznai. Labiausiai uzknise 3 bugai buvo: 1. uzkliuvimas uz teisejo kai reik ismest kamuoli is auto, 2. Goal tending'as uz tai kad mususei nuo lanko sokinejanti, 3. teisejas levai paduoda, kad ismestum is auto ir taip kelis kart :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir seip manau jog Jordan Challenge, nukopijuotasnuo UFC historic fights. (Ar kazkas panasaus).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir seip manau jog Jordan Challenge, nukopijuotasnuo UFC historic fights. (Ar kazkas panasaus).

Lbiau is Fight Night serijos, nes ten populiaru labai senesni ivykiai :grt: Bet krepsinio zaidimuose neivienam tokio mod'o nera buve, tad ji galima laikyt orginaliu :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai labai vienas dalykas sunervavo ant 2k10,kad taip nuskriaudė Paula Pierca,žaidime jo veidas visiškai nepanašus į tikrąjį ir metimas visai kitoks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai labai vienas dalykas sunervavo ant 2k10,kad taip nuskriaudė Paula Pierca,žaidime jo veidas visiškai nepanašus į tikrąjį ir metimas visai kitoks.

Ray Alleno ne ką gražesnis... :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tobulet yra kur, bet zaidziant daugiausia gi i zaidejo nugara ziurima, aisku yra filmukai tarp zaidimo epizodu, bet manau ne as vienas tarkim pinkau per knopkes kad kuo greiciau jie isnyktu :grt: Nieko nera tobula, bet 2k serija kiekvienais metais dabar bando kazkuo nustebint :) Bet ko noret.. Sukurt zaidima, su tiek zaideju ir visus tobulai tobulai padaryt, tai yra ne lengva uzduotis, arba reiktu samdyti daug grafiku, kas reikstu, kad labai daug pinigu reiktu isleist ant kurimo. O tarkim NBA Live 10 paziurek i Lietuvos rinktine :grt: Jasikevicius kaip pervaziuotas, isvis nepataiko , Gustas geriau zaidzia uz daugeli Lietuvos rinktines zaideju, ir kai centras , pvz kaip Ilgauskas (kuris niekad nebuves LT rinktinej) meta kabli tai ranka atsiduria prie lentos virsaus.. Manau update'a butu 2k isleide kiek anksciau, tai apie tuos bugus net niekas nekalbetu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ray Alleno ne ką gražesnis... :grt:

Gleno Daviso irgi lievas,bet Kobes kiaušinio galva tai tikrai perspjauna visus lievų veidų turėtojus.

Tobulet yra kur, bet zaidziant daugiausia gi i zaidejo nugara ziurima, aisku yra filmukai tarp zaidimo epizodu, bet manau ne as vienas tarkim pinkau per knopkes kad kuo greiciau jie isnyktu :grt: Nieko nera tobula, bet 2k serija kiekvienais metais dabar bando kazkuo nustebint :) Bet ko noret.. Sukurt zaidima, su tiek zaideju ir visus tobulai tobulai padaryt, tai yra ne lengva uzduotis, arba reiktu samdyti daug grafiku, kas reikstu, kad labai daug pinigu reiktu isleist ant kurimo. O tarkim NBA Live 10 paziurek i Lietuvos rinktine :) Jasikevicius kaip pervaziuotas, isvis nepataiko , Gustas geriau zaidzia uz daugeli Lietuvos rinktines zaideju, ir kai centras , pvz kaip Ilgauskas (kuris niekad nebuves LT rinktinej) meta kabli tai ranka atsiduria prie lentos virsaus.. Manau update'a butu 2k isleide kiek anksciau, tai apie tuos bugus net niekas nekalbetu ;)

Bet 2k9 buvo paprastas ir geras niekas dėl jo nesiskundė,nes ir veidai buvo gerai padaryti ir bugu nebuvo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos