televizorius

Xbox LIVE Arcade žaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Na čia idėja maždaug tokia: kai jau atsibosta tie visi išpaikinti, spalvingi, be jokios atmosferos žaidimai, norisi kažko kitokio. Ir Limbo puikiai Tau tinka: jis tiesiog kitoks (tylus, nespalvotas, kraupus, su puikiais garsais, ne pernelyg sudėtingas, su gera pabaiga (nenoriu spoilinti, bet man pabaiga visai tiko)). Vienintelis jo minusas - kaina. Jis mano manymu tiesiog yra per brangus (1200pts; nesakau, kad gailiuosi, bet galėjau ir palaukti akcijos).

Jei Tau kyla klausimas, kuom jis kitiems patinka, reiškia Tau tiesiog tokie nepatinka :blink: Parašyk, kurie Tavo manymu XBLA yra super duper. Šiaip įdomu.

na super duper neuztikau dar turbut, bet siuo metu taskausi deathspank, visai smagu. ne tiek del gameplay kiek del komedijos. dar labai patiko shadow complex. na castle crashers buvo gan geras ir alien hominid puse velnio tiesiog random pasisaudyti. daugiau nelabai bandes bet pvz splosion man labai nepatiko trials hd irgi tik pirmom 5 minutem (zinau kad jis tau labai patinka) o games room is fake and gay.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na super duper neuztikau dar turbut, bet siuo metu taskausi deathspank, visai smagu. ne tiek del gameplay kiek del komedijos. dar labai patiko shadow complex. na castle crashers buvo gan geras ir alien hominid puse velnio tiesiog random pasisaudyti. daugiau nelabai bandes bet pvz splosion man labai nepatiko trials hd irgi tik pirmom 5 minutem (zinau kad jis tau labai patinka) o games room is fake and gay.

Game Room ir man kažkoks nesusipratimas. Tačiau jis yra ne mums ir skirtas, o vyresniajai kartai. Tad labai keistai ir atrodo. Aš pvz ir pats neatsistebiu, kaip žmonės perka kreivai atrodančius X-Men'us arba Turtles arba prastos grafikos Sonic žaidimus. Tiesiog tie žaidimai yra nostalgiją jaučiantiems mūsų tėvams. Dabar tie žaidimai kainuoja ~10-15$. Ir tiems žmonėms tai atrodo žiauriai pigu, kai jų jaunystės laikuose jie kainavo arba daug daug monetų žaidimų automatuose arba tūkstančius $$$ pirmosioms konsolėms.

Tas pats Hydro Thunder yra beveik remake'as ir jį pirko daugiausia tie, kurie žaidė jį su SEGA konsolėm. O ne šių dienų jaunimas.

Na o grįžtant prie temos: išvardinai patinkančius veiksmo žaidimus. O tie kurie nepatinka - gryni puzzle (tiek trials, tiek splosion man). Tai Limbo irgi yra puzzle. Tad viskas stoja į savo vietas: Tau tiesiog nepatinka galvosūkiai ir nori veiksmo :D Štai ir atsakymas :D

Shadow Complex vienintelis geras. na dar Limbo toks neblogas.

Gerulis šitas :D Be aš norėjau išeiti jį visu 100% (viską surenkant). Nepavyko (įstrigau.. kažkokį glitch'ą pasigavau). Antrą kartą kažkaip niekaip neprisiruošiu. Nujaučiu, kad tiesiog per daug žaidimų turiu. Nebežinau, kurio griebtis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rekomenduoju Raskulls ^_^ Nerealus fun'as. Bent jau pažaidus demo.

Ir greitas, ir puzzle elementų šiek tiek yra ir keliese galima. Vienu žodžiu - super platformeris.

-----------------

Na dar šiomis dienomis pasirodė ir Microbot'as. Nieko kažko ekstremaliai ypatingo, bte visai mielai atrodo.

----------------

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiais metais turėtume sulaukti Section 8: Prejudice (XBLA, 1200MSP).

Arba kitaip tariant: F**k you, Halo! :) XBLA FTW!

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jam iki Halo, kaip man iki menulio...

Na aš, kadangi nemėgstu Halo, tai ir palyginau su Halo. Nežaidžiau aš to Halo normaliai. Bet tiek, kiek bandžiau, man Section 8: Prejudice atrodo 1:1. O tada jau natūralus klausimas: 15$ vs. 50$ :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuviui dažnai iškyla dar natūralesnis klausimas 10 Lt vs 15 USD vs 50 USD...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuviui dažnai iškyla dar natūralesnis klausimas 10 Lt vs 15 USD vs 50 USD...

LOL :)

Skaičiuojant kokį ACME diską, tai dar 3x mažiau nei 10Lt vertinti reiktų :)

Bet šiaip nebūkim kiaulės.. nusipirkim kokį vieną kitą žaidimą per savo gyvenimą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šį mėnesį kaip ir turėtų pasirodyti Breach.

Ta proga senas video apie taktikas, real life, priedangas, simulation, destructible environment ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit pasakyt kokiu idomiu ONLINE arcade gamu? :) yra ka nors gero ten sulost is ju ar nelabai?

P.S. I lista neieina puzzle! :), platformeriai tinka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit pasakyt kokiu idomiu ONLINE arcade gamu? :) yra ka nors gero ten sulost is ju ar nelabai?

P.S. I lista neieina puzzle! :), platformeriai tinka :)

Tai kad jų išties yra daug :)

- Hydro Thunder Hurricane

- Doritos Crash Course

- Harms Way

- Lara Croft and the Guardian of Light

- Toy Soldiers

- Snoopy Flying Ace

- Raskulls

- Castle crashers

- Castlevania: SOTN

- Monday Night Combat

- Bomberman Battlefest

Tai būtų toks sąrašas labiausiai mane sužavėjusių online žaidimų.

Surašytas atsitiktinis eiliškumas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox LIVE Deal of the Week:

Week of January 10 – Zombies…Back from the Dead:

- Zombie Apocalypse, 400 Microsoft Points

- The Dishwasher: Dead Samurai, 400 Microsoft Points

Week of January 17:

- Plants vs. Zombies, 800 Microsoft Points

-------------

Plants vs. Z - awesome žaidimas. Tik va Steam jau senai šį žaidimą pusdykiai stumdė, kai XBLA jis laikėsi pilna kaina. Kadangi ant PC atsižaidžiau - skip. O dėl Zombie Apocalypse dar pagalvosiu - 400MSP už neįpareigojantį relax'ą atrodo visai viliojančiai.

Fun? :)

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o aš vakar išbandžiau super meat boy. tiek pat nervų sugadinau kai lošiau Ninja Gaiden II :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o aš vakar išbandžiau super meat boy. tiek pat nervų sugadinau kai lošiau Ninja Gaiden II :)

Va todėl aš ir bijau net bandyti tą Meat Boy. Nes laiko suės tiek pat, kiek Trials HD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.