televizorius

Xbox LIVE Arcade žaidimai

Rekomenduojami pranešimai

---------------

Sonic the Hedgehog 4: Episode 1

Jau paskelbta kaina - 1200MSP. Brangokoka. Bet panašu, kad 800MSP XBLA standartas tapo 1200MSP. Kad ir kiek tai nepatinka XBLA fanams. Tikrai nepirksiu tik pasirodžiu.. nebent demo bus awesome.

Artimiausia tikėtina žaidimo pasirodymo data: 2010-10-13.

Nelabai senas žaidimo pristatymas iš E3:

Vasaros viduri prazaidziau ir galima sakyt pasijauciau lyg prie segos sedeciau ^_^ Tikrai nostalgija man sonic'ui, odvasia zaidimo vis dar tokia pati islikus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Plants vs Zombies jau pasirodė DVD pavidalu ir jau yra nuripintas (relyzas: Plants.Vs.Zombies.USA-XBOX360)

Belieka sulaukti PAL versijos ir patvirtinimo abgx'e. Jeigu apskritai tokia PAL versija bus.

Nes kažkaip 1200MSP kaina man pasirodė kiek per didelė.

Gameplay:

Vasaros viduri prazaidziau ir galima sakyt pasijauciau lyg prie segos sedeciau :nono: Tikrai nostalgija man sonic'ui, odvasia zaidimo vis dar tokia pati islikus :D

Super :) Reiškia Demo būūūtinai griebsim.

-----

EDIT:

Štai pasirodė ir abgx'e Plants vs. Zombies: http://www.abgx360.net/verified.php?f=pres...&q=B8D8A662. Na ir akivaizdžiai matome, kad tai NTSC versija :) Tie, kas turite US konsoles - griebkite!

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbu tiems, kas nori iki Nov 4th atsikratyti MSP arba apskritai ką nors nusipirkti iš XBLA. Spalis - geriausias MSP leidimo metas XBLA žaidimams :P

During the month of October, spend 2400 Microsoft Points on Arcade games and/or game add-ons and you’ll get 800 Microsoft Points added to your membership as a thank-you gift.

Daugiau info šioje temoje: http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...st&p=185141.

Sėkmės!!

Kaip tik liko pas mane tik šiek tiek daugiau nei 2700MSP :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isbandziau as ta hydrophobia, tai kazkaip nelipo man. Vanduo labai grazus, Fire and Lighting Bolt irgi neblogai atrodo. Na gafika overall tikrai grazi. Bet valdymas labai keistas, (Y soka?). Ir seip pats geimas nezinau man no sense. Jeigu ta moteris jau taip bijo to vandens, tai kazkaip gal padarytu jog i vandeni ilipus ji ten rektu ar kazka blogo prisimintu... O dar plaukioji ten vos ne visa zaidima, vanduo visur, o ta merga lyg niekur nieko...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keletas beveik naujienų.

Jau nusipirkti galima:

Comic Jumper

(Reiktų praskrolinti iki toliau nei vidurio. Nes pradžioje itin daug dialogų ir paaiškinimų)

EDIT: Pamiršau parašyti savo nuomonę :) Žodžiu žaidimas visai smagus. Bent jau Demo. Bet gal jį praleisiu. Palauksiu geriau Splosion Man (tų pačių autorių darbas) antros dalies arba kokio nors DLC. Vis tik esu didesnis fanas žaidimų su galvosūkių elementais.

Dead Space Ignition

Prologas. Panašiai kaip su Dead Rizing Case Zero. Vėlgi video reiktų prasukti toli toli, kad pamatytum actual gameplay.

EDIT: Čia irgi pamiršau parašyti savo nuomonę. O mano nuomonė apie šį žaidimą: Meh...

:)

Taip pat nuo vakar jau galima nusipirkti Sonic The Hedgehog 4 Episode 1. Nusipirkau.. išėjau porą Act'ų. Tai galiu pasakyti, kad visai fun ir labai nostalgiškas žaidimas. Man, kaip ilgai nieko panašaus nežaidusiam, pasirodė tikrai sunkus (nors forums.xbox.com skundžiasi, kad žaidimas žiauriai per lėtas). Grafika puiki, muzika irgi OK. Erzinantis dalykas gal tame, kad yra viso labo 4 zonos (kiekvienoje po 3 kambarius ir bosas) ir kad visas zonas iš karto gali žaisti. Nėra kažkokio tai progresavimo ar ėjimo per lygius. Matosi, kad žaidimas orientuotas labiau į Leaderboard'us.

Visumoje: rekomenduoju. Manau vertas 800pts (kainuoja jis 1200pts, bet, spalį išleidus 2400pts kažkiek grįš). Dedam į kolekciją :)

Tiek žinių.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, Sonic 4 nenuvylė ir manęs, šiaip labiau neša į pirmojo genesis sonico remake, nei visai nuo nulio kurtą, bet tai tik į gerą, didesnė nostalija. gal kai bus episode 2 bus labiau į antrąją dalį ir t.t. .. šiaip išleidžiant 2D sonic'ą 2010 metais nežinau, ką labai geriau ir galima buvo sugalvot. pradžioje jis lengvas labai, nesistengdamas buvau parinkęs virš 30 gyvybių, ko ant senųjų sonic'ų nenutikdavo :) bet vėliau tos gyvybės ėmė visai smagiai tirpti, dažniausiai nukrentant į prarajas... perėjau apie pusę chapterių vos ne vienu prisėdimu, daugiau dar nespėjau, keletą kristalų paėmiau spec. stage'uose...

apie grafiką gerai ir tik gerai, gražu spalvinga, miela akiai. soundtrackai geri, bet ne tokie memoriable kaip ant senųjų dalių, tiesiog žaidi tarkim tą povandeninį etapą ir noris senojo track'o, bet matyt tiesiog taip yra todėl kad anas gerai į galvą įkaltas, naujajai kartai žaidėjų turėtų tas nekliūt.

visumoj žaidimas tai tikrai vertas sugaišto laiko. 9/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, Sonic 4 nenuvylė ir manęs, šiaip labiau neša į pirmojo genesis sonico remake, nei visai nuo nulio kurtą, bet tai tik į gerą, didesnė nostalija. gal kai bus episode 2 bus labiau į antrąją dalį ir t.t. .. šiaip išleidžiant 2D sonic'ą 2010 metais nežinau, ką labai geriau ir galima buvo sugalvot. pradžioje jis lengvas labai, nesistengdamas buvau parinkęs virš 30 gyvybių, ko ant senųjų sonic'ų nenutikdavo :) bet vėliau tos gyvybės ėmė visai smagiai tirpti, dažniausiai nukrentant į prarajas... perėjau apie pusę chapterių vos ne vienu prisėdimu, daugiau dar nespėjau, keletą kristalų paėmiau spec. stage'uose...

apie grafiką gerai ir tik gerai, gražu spalvinga, miela akiai. soundtrackai geri, bet ne tokie memoriable kaip ant senųjų dalių, tiesiog žaidi tarkim tą povandeninį etapą ir noris senojo track'o, bet matyt tiesiog taip yra todėl kad anas gerai į galvą įkaltas, naujajai kartai žaidėjų turėtų tas nekliūt.

visumoj žaidimas tai tikrai vertas sugaišto laiko. 9/10

Labai teisingi pastebėjimai.

Aš pirmųjų nesu žaidęs. Labiau bandęs kelis kartus nei žaidęs. Todėl man tokių detalių asociacijų su primatais - nėra. Tad imu kaip šviežią naują žaidimą ir žaidžiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai teisingi pastebėjimai.

Aš pirmųjų nesu žaidęs. Labiau bandęs kelis kartus nei žaidęs. Todėl man tokių detalių asociacijų su primatais - nėra. Tad imu kaip šviežią naują žaidimą ir žaidžiu.

beje, dar vienas pastebėjimas - valdymas kiek pakitęs nuo genesis versijų iš pradžių šiek tiek trikdė.. paskui nieko įpranti. valdymas tarsi "per geras" trūksta inertiškumo, turi naujasis sonic'as afigienus stabdžius, net ore šuolyje palenkes priešingon pusėn sustoji in no time :) na bet čia minorinis trūkumas, gyvent netrukdo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hi,

Keletas naujienų iš XBLA srities.

Vakar pasirodė Super Meat Boy.

Gera žinia: iki Nov pabaigos žaidimas parduodamas už 800pts. Vėliau - 1200pts. Deja nežinau, ar perkant šį mėn. pirkinys prisisumuos prie "spend 2400pts on October and get 800pts back" akcijos ar ne. Nes nežinau ar ta 800pts kaina yra akcija, ar tiesiog mažesnė kaina.

Bet žaidimas puikus. Trials HD ir N+ fanai turėtų griebti nežiūrėdami. Lygių bus tikrai pakankamai. Gaila, kad man MSP baigėsi :D

Gameplay:

Awesome!!!

DOTW

Week of November 1:

- Snoopy Flying Ace, 400 Microsoft Points (50 percent off). Šitą turiu. Pirmomis dienomis tikrai fun. T.y. online action'o tikrai pakanka. Deja nežinau, ar dar daug žmonių yra online. Buvau prieš savaitę prisijungęs nepopuliariu metu - pusė Lobby buvo. Tad turbūt dar viskas OK. Kaina superinė, kaip tokiam žaidimui ir puikiam Online'ui su Leaderboard'ais ir level up'inimais.

- Risk: Factions, 400 Microsoft Points (50 percent off). Stalo žaidimo gerbėjams - MUST HAVE. Ne tiek ir daug stalo žaidimų XBLA turi.

- Blade Kitten, 600 Microsoft Points (50 percent off). Ai toks ...

---

Na turbūt viskas tam kartui. Kitos naujienos ir XBLA žaidimai nelabai verti dėmesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad ne vieno is tu arcade zaidimu nereikia pirkti.aisku nebent esat baninti, o siaip viska lost nemokamai gali and neflashintos konsoles net,arba flashintos nesvarbu. Comic jumper labai cool tikrai geri komentarai juokingi ir toliau isvis ten geris, Hydrophobia tikrai prastas,as net iki vandens nedaejau,nes pirmi sokinejimai bei valdymai viska nuzude, Dead space iginiton kruva mini zaidimuku ir piestu komisku misinys,na toks piesimas man tikrai lievas tai booring.kas man patiko ir patinka is arcade tai aisku trialsHD bei Limbo.o siaip beveik visus egzistuojancius ir tik ka pasirodziancius arcade siunti sau ir losi be prob. na jei nepiknaudziauji per daug tai gal nepyks MS uz tai. :D .aisku tie visi tai man kokie 3,4 tik domina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad ne vieno is tu arcade zaidimu nereikia pirkti.aisku nebent esat baninti, o siaip viska lost nemokamai gali and neflashintos konsoles net,arba flashintos nesvarbu. Comic jumper labai cool tikrai geri komentarai juokingi ir toliau isvis ten geris, Hydrophobia tikrai prastas,as net iki vandens nedaejau,nes pirmi sokinejimai bei valdymai viska nuzude, Dead space iginiton kruva mini zaidimuku ir piestu komisku misinys,na toks piesimas man tikrai lievas tai booring.kas man patiko ir patinka is arcade tai aisku trialsHD bei Limbo.o siaip beveik visus egzistuojancius ir tik ka pasirodziancius arcade siunti sau ir losi be prob. na jei nepiknaudziauji per daug tai gal nepyks MS uz tai. :) .aisku tie visi tai man kokie 3,4 tik domina.

Na tai apskritai gyvenime galima nieko nepirkti ir viską vogti :) Kam čia tuos pinigus leisti :) Aš nejaučiu didelės problemos nusipirkti XBLA žaidimą. Nedaug ir tekainuoja jie (nors šiaip aš ant jų jau išleidau ~420Lt šiais metais).

Kas dėl banų - Kažkodėl man atrodo, kad, jei ir bus ban'ų banga, ne tik su flashintom konsolėm turėtų gauti banus, bet ir nelegalius XBLA žaidžiantys. Susekti neturėtų būti sunku. Juk tie žaidimai yra leidžiami hackintu profailu, kuris jungiasi prie Live. Ir egzistuoja vos keli tokie account'ai, kiek mačiau. Tai MS'ui susekti neturėtų būti sunku, iš kokių konsolių ir kokie gamertag'ai lygiagrečiai yra prisijungę iš tos pačios konsolės. Manau jie puikiai tą mato. Tiesiog dar toleruoja. Arba kaupia info banų bangai.

------

Lara Croft and the Guardian of Light

Na pagaliau ir sulaukėm Coop'o :)

"On 27th October fantastic downloadable game Lara Croft and the Guardian of Light will finally be playable cooperatively online."

"To say sorry for taking so long, Crystal Dynamics will hand the first of five planned DLC packs out for free. To everyone, we assume. "

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Haunted House and Bloody Good Time Come To XBLA

Nuotrauka

Two appropriately scary games are available for download today just in time for Halloween.

Most XBLA games release on a Wednesday, but these two new additions buck the trend and have arrived on a Thursday. Bloody Good Time is a first-person shooter exclusively built to deliver online multiplayer for up to 8 players. Set in Hollywood, the characters stalk each other through four unique game modes, entitled Hunt, Elimination, Revenge, and Death Match. The three levels are each different movie sets. Bloody Good Time costs only 400 Microsoft points ($4).

Also releasing today is Haunted House, a new exploration/adventure game based on the original Atari game of the same name from way back in 1981. The new game has you wandering through a darkened mansion among body-chilling ghosts and other horrors, albeit with an appropriately cartoon-like and kid-friendly sheen over top. Haunted House will run you 800 very scary Microsoft points ($10).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar išbandžiau Bloody Good Time. Tai galiu pasakyti, kad jo kaina laaabai atitinka jo kokybę (400pts).

Toks kažkoks weird žaidimas (nežinau net koks čia LT žodis labiau tiktų).

Esu nerealų kablį pagavęs ant Lara Croft: GoL. Iš ties smagus žaidimas. Gal įdomiau ne priešus šaudyti (tai šiek tiek užknisa), bet spręsti galvosūkius (gaila tik kad jų daug nėra). Jėga! Jei kas norės išbandyti Online Coop, kreipkitės. Tiesiog smalsu bent vieną lygį išeiti dviese.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

'Hybrid' XBLA shooter announced by 5th Cell, due 2011

Nuotrauka

The countdown on Scribblenauts developer 5th Cell's site ran its course last night, revealing the somewhat surprising identity of the studio's next project: An Xbox Live Arcade third-person shooter called Hybrid. The game, which is built with the Source Engine, has players enlist in one of two opposing forces, Paladins or Variants. Aside from their titles, these two factions seem to exhibit other differences, as evidenced in the trailer posted after the jump. For instance, one's good at taking cover, while the other does parkour.

5th Cell promises that Hybrid will provide "a completely new gameplay experience never seen before in the genre," a claim that might not be so outrageous given the studio's innovations in the puzzle-platformer genre through its Scribblenauts series. If we were a betting site, we'd wager that the wall-to-ceiling-running shown in the trailer has something to do with said innovativeness -- but seeing as how Hybrid's due for release sometime in 2011, it might be a little too early for such baseless conjecture.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ALINE HOMINID FOR THE WIN

smagu pasitaskyti, toks prikolnas grajus, kas nebande patariu. seip vienam gal netiek juokinga, koki draugeli kartu rek nugriebti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.