nitroxi

PS 2 gyvenimo trukme ir gedimu priezastys

Rekomenduojami pranešimai

Tai va, pats PS2 neturiu, bet skaitineju ir skaitineju apie ji. Ir man laba butu idomu suzinoti, prikti naudota ps2 su chipu, ar pirkti nauja be chipo ir ji istatyti? Nuo ko priklauso kiek man pats lazeris ir pats PS2 man gyvuos? Ar chipas kenkia ps2 ir ar nuo jo gali greiciau nusibaigti ps2 greiciau? Tai va butu malonu isgirsti atsakymus ... Aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu PS2 30004R nuo 2002m, prievartautas ivairiais budais, iki siol dirba beveik kaip naujas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va, pats PS2 neturiu, bet skaitineju ir skaitineju apie ji. Ir man laba butu idomu suzinoti, prikti naudota ps2 su chipu, ar pirkti nauja be chipo ir ji istatyti? Nuo ko priklauso kiek man pats lazeris ir pats PS2 man gyvuos? Ar chipas kenkia ps2 ir ar nuo jo gali greiciau nusibaigti ps2 greiciau? Tai va butu malonu isgirsti atsakymus ... Aciu

tiesiog pirk nauja ps2 slima cipuota,ir kad duotu garantija kazkuriam laikui,del lazerio tai per 6 metus keiciau tik karta,pries kokius 3 metus,ir dar norm skaito iki siol,pats ps2 gyvuos tiek kiek tau bus idomu zaidimai,jei tave tai domina,jei domina rpg.racing,action,platformeriai,sportas,tai ps2 tikrai neatsibos ilgai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pz mano ps2 jau daugiau nei 10 metu (bent jau tep sake kai pirkau) ir dar nekeistas lazeris nieko nedaryta tik cipas idetas ir veikia kaip naujas!!!beje gerai uzlaikytas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu PS2 30004R nuo 2002m, prievartautas ivairiais budais, iki siol dirba beveik kaip naujas.

Ar cia tipo modelio nr?

Redagavo Puodelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano PS2 yra storas, dirba ok, jokiu bedu, plius i ji lengvai isidejo 3.5" HDD, kas irgi labai patinka man. PS2 yra gera konsole, numatyta ilgam naudojimui, stai jau 7 metai, o zaidimai vis dar kuriami. PS3 kazkaip pasimetes rinkoj, isgimdytas per anksti ir tikrai nesukonkuruos su kitom 7-os kartos konsolemis, x360 ir wii. Nes brangus nesvietiskai ir nulauzt vis dar nepavyko.

O ps2 laukia manau tas pat likimas kaip ir PS1, desimtmetis kaip nieko :) kazkada kalbesim apie ji taip pat nostalgiskai kaip apie PS1....

kas del chipo, nekenkia jis. O lazeriai niekad nebuvo stipri PlayStation puse, na cia kaip loterijoj, tarnaus kiek tarnaus, nieko nepadarysi. bet bent jau PS, PS2, PS3 yra gana tylios konsoles, neburzgia ir nekaista kaip x360.

Ne į temą

Tik itariu, kad SONY rimtai gali istikt SEGA likimas, PS3 yra galinga ir gera konsole, bet jos apsauga ir kaina gali ja netycia nustumt i pardavimu outsaiderius...
Redagavo inpeace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tik isejus ps2 gavau ji tai kai atsiraso cipai ilgai nedejau tai neturejau dauk bedu bet paspangdavo,kai idejo cipa tai buvo tikrai nekoks tai sejo labai greitai,dabar turiu ta 12versija tik su cipu be jokiu romeo pataisimu,tai atlosus metus nedroziant kaskas atsitiko pradejo skatyti tik cd,tai sendien nuveziau edmai kad paziuretu kame negale,tikriausiai teks nemaziai sumoketi nes kiekvienas nori uzsidyrbti :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ZMones padekit. Kdl mano PS2 zaidimu grafika xujova tikra to zodzio prasme pvz nba 08 tai isvis eina kvadraciukais kame bedos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ZMones padekit. Kdl mano PS2 zaidimu grafika xujova tikra to zodzio prasme pvz nba 08 tai isvis eina kvadraciukais kame bedos?

tikrink kabelius ir telika... idek fotke, gal kazka nuspresim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.