LFXiksas

2010 metu PUPP

Rekomenduojami pranešimai

tai man atrodo kad atestate ,bet kaip mum sake kadangi dar seis metasi neprivalomas tai tas 10 klases egzas tik saves patikrinimas ir kaip eisim i gimnazija kitais metasi i tuos egzaminu pazymius neziures , aisku nuo kitu metu kai bus privalomas viskas bus kitaip.

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai man atrodo kad atestate ,bet kaip mum sake kadangi dar seis metasi neprivalomas tai tas 10 klases egzas tik saves patikrinimas ir kaip eisim i gimnazija kitais metasi i tuos egzaminu pazymius neziures , aisku nuo kitu metu kai bus privalomas viskas bus kitaip.

cia kiekvienais metais keitineja privalomi ar ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia kiekvienais metais keitineja privalomi ar ne

Nu, kad nelabai. Pokolkas tai cia visad buvo neprivalomi, tik dbr jie vis zada padaryt privalomus ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isviso ta sistema mokslo lietuvoje labai nepastovi. o pas mus mokykloj tai is esmes priverte laikyti tuos egzaminus. sako labai sumazes galimybes arba nepriimsim i 11 jeigu nelaikysit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar man tik vienam atrodo, ar ir kitiem taippat atrodo, kad matkes pupp tikrino aklai pagal lapus? pvz 15 uzdaviny daug budu issprest galejai ir to budo kurio nebuvo lape sprendimo tiesiog neuzskaite, o tik atsakyma? nu nes negali but, kad buciau galejes 6 gaut, nes pagal atsakymus ziuriu minimum 8 turejau gaut :/ viska padariau, visus uzdavinius ir gan nesunkiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.