LFXiksas

2010 metu PUPP

Rekomenduojami pranešimai

Na manau, dauguma 10toku forumieciu, grize is po egzamino noretu pasidalinti savo ispudziais, kaip sekesi jums ir t.t. :)

Taigi mano klausimai, kaip jums teksto suvokimas? Man jis pasirode labai ... na ... kvailas ir sunkus. Ir kokia rasinio tema pasirinkote ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na manau, dauguma 10toku forumieciu, grize is po egzamino noretu pasidalinti savo ispudziais, kaip sekesi jums ir t.t. :)

Taigi mano klausimai, kaip jums teksto suvokimas? Man jis pasirode labai ... na ... kvailas ir sunkus. Ir kokia rasinio tema pasirinkote ? :)

teksto suvokimas lb lengvas ir geras dziaukimes laiska gavom, uzduotys ir nesunkios. o pasirinkau as strapsny apie individualuma ir parasiau 417 zodziu ;DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

teksto suvokimas lb lengvas ir geras dziaukimes laiska gavom, uzduotys ir nesunkios. o pasirinkau as strapsny apie individualuma ir parasiau 417 zodziu ;DDD

Na dauguma sake, kad suvokimas zude :) as bet ka prirasiau, kad tuscias vieta uzpildyt... gramatika puse velnio vakar pasiruosiau kazkiek, tai suejo. Rasiau apie draugyste irgi bet ka prispjaudziau ir gerai bus :) 290 zodziu :) beje 417 truputeli per daug :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dauguma sake, kad suvokimas zude :) as bet ka prirasiau, kad tuscias vieta uzpildyt... gramatika puse velnio vakar pasiruosiau kazkiek, tai suejo. Rasiau apie draugyste irgi bet ka prispjaudziau ir gerai bus :) 290 zodziu :) beje 417 truputeli per daug :)

svarbu nepermazai nei perdaug nei ka ten kitaip neina parasyt. beto suvokimas tikrai aiskus buvo esam sukesniu dare ;DD graimatikos draugas b* pirmas isejo sakau o gale padarei kur paskutiniam lape buvo kalbos kultura, o b* sako :DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

svarbu nepermazai nei perdaug nei ka ten kitaip neina parasyt. beto suvokimas tikrai aiskus buvo esam sukesniu dare ;DD graimatikos draugas b* pirmas isejo sakau o gale padarei kur paskutiniam lape buvo kalbos kultura, o b* sako :DDD

:DDD FAIL, nu nzn nzn, man ir mano klasiokam pasirode sunkus, matyt nebuvom paruosti tokiam suvokimui :D na zodziu bus matyt kokie pazymiai bus, kai gausiu rezultatus pasigirsiu cia :D tikriausiai bus blogi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo teksto suvokimas pieva siek tiek... pirmas tekstas lengvas o 2 teksto 2 klausimas tj topinis beveik visai nepagavau >.< rasinio temos tiesiog nuostabios rasiau apie draugyste ir parasiau ~750 zodziu kai mintys liejasi negaliu sustoti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiekvienais metais PUPP būna lengvas, neišimtis ir šie metai. Kai laikiau praeitais metais abiejų 10 gavau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie draugyste parasiau ~330 zodziu :D . O testas nebuvo sunkus labai...Nu man tai cia kaip eilinis kontrolinis tik zmoniu daugiau :D .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:DDD FAIL, nu nzn nzn, man ir mano klasiokam pasirode sunkus, matyt nebuvom paruosti tokiam suvokimui :D na zodziu bus matyt kokie pazymiai bus, kai gausiu rezultatus pasigirsiu cia :P tikriausiai bus blogi :D

gal neparuosti gal, tikrai sunkus buvo nzn nebuvo man jis sunkus bet antras tekstas toks shudinas, kad mirk stacias, nu blyn atskirt kaip pakito kalba to tevo nu zdz sh.. ka ten gali suprast is tokio tekstelio.

gaut 8 uz visa lt egza ir busiu laiminga ;DDD

Apie draugyste parasiau ~330 zodziu :D . O testas nebuvo sunkus labai...Nu man tai cia kaip eilinis kontrolinis tik zmoniu daugiau :P .

jo jo as ir taip sakiau, dar tie kontroliniai sunkesni buna ;DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu parasiau ir as siandien ji. ispradziu biski pasimeciau kai temas rasinio dave.... sedziu galvoju koki pavadinima parasyti. atsisuku i viena draugeli sone, tas jau kokia 3 eilutes teksto surases - uzstrigo biski. i kita atsisuku tas jau puse puslapio prikales :D tai parasiau 286 zodziu. ir isejau pusvalandziu anksciau galiausiai. teksto suvokimo keli klausimai buvo lievi, su tuo "koks zanras" ar kas tenai buvo. reikejo tiesiog parasyt laiskas, as sumaisiau stiliu su zanrais ir "ismasciau" jog ten yra publicistinis :D kalbos kultura uzp.... nes bet kurie atvejai is esmes tinka kai seip skaitai :D o kitkas tai visai nieko.

btw kur sako kad nejo suprasti apei teva. tai ten lb lengva: ispradziu grieztai isakmiai kalbejo, o po to teviskai, jau pamokanciai :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu parasiau ir as siandien ji. ispradziu biski pasimeciau kai temas rasinio dave.... sedziu galvoju koki pavadinima parasyti. atsisuku i viena draugeli sone, tas jau kokia 3 eilutes teksto surases - uzstrigo biski. i kita atsisuku tas jau puse puslapio prikales :D tai parasiau 286 zodziu. ir isejau pusvalandziu anksciau galiausiai. teksto suvokimo keli klausimai buvo lievi, su tuo "koks zanras" ar kas tenai buvo. reikejo tiesiog parasyt laiskas, as sumaisiau stiliu su zanrais ir "ismasciau" jog ten yra publicistinis :D kalbos kultura uzp.... nes bet kurie atvejai is esmes tinka kai seip skaitai :D o kitkas tai visai nieko.

btw kur sako kad nejo suprasti apei teva. tai ten lb lengva: ispradziu grieztai isakmiai kalbejo, o po to teviskai, jau pamokanciai :P

nu taip ir parasem tiesiog durnas klausima ;DD buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu taip ir parasem tiesiog durnas klausima ;DD buvo

pas mus tai vapsie. sedim, antra daly jau isdalino gramatikai. paziuri i laikrodi.... "um.... dar nerasykit kolkas... vartyt galit bet nerasykit" :D tai pasedejom kelias minutes, tada jau rasyt. :D gerai man kai namai arti, tai per pertrauka egzo, atejom su draugeliu stresa numusti su COD mw2 Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mus tai vapsie. sedim, antra daly jau isdalino gramatikai. paziuri i laikrodi.... "um.... dar nerasykit kolkas... vartyt galit bet nerasykit" :D tai pasedejom kelias minutes, tada jau rasyt. :D gerai man kai namai arti, tai per pertrauka egzo, atejom su draugeliu stresa numusti su COD mw2

;DD man tai jokio streso nebuvo, nuvariau pavalgiau po rasinio. krc skaiciuoju zodziu rekia valanda liko b*** sumaise is naujo :DDD

td suleido 12 jau vel rasyt krc sako galit vartyt, perskaiciau as ten viska, ziuriu piktai i laikrodi priejo prie laikrodzio mokytoja ai nu gerai tuoj galesit rasyt :DDD laika gaisina ;DD is rasinio isejau 10:33

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as apie draugyste rasiau.268 zodzius prirasiau :D kazkokias nesamones priveliau,tipo siais laikais labai lengvai draugus galima susirasti per interneta :D dar ten priveliau kad geriau yra tureti viena tikra drauga kuris tave uzjaustu,padetu ivairiose situacijose,o ne daug tokiu draugu kurie tik nusirasineja namu darbus ir tt. :D

Redagavo Degiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mus geriausia. Pirma dali, atplese voka. o ten tik 3 lapai su uzduotim, o klasei buvo apie 23-24 mokiniai. Apskritai sake per visa musu mokykla truko 50lapu su uzduotim. Tai prisviete ir greit atnese, tai dar pratese laika iki 11:10.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.