grameris

Kaip kerpates :) ?

Rekomenduojami pranešimai

Devinti metai kirpykloje neesu buves, turiu masinele, nuvarai nuliu, palauki pora-trejeta savaiciu ir vel is naujo :rolleyes: Nors plaukai turi viena dideli pliusa-salmas ne taip spausdavo, kai nesikirpdavau koki menesi :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kerpames tep, kad grazu butu :P As siaip meginau ivairiu tu stiliuku, plauku spalvu ir tt. Bet pastaruosius gal pora metu tai kerpuosiai panasiai kaip kad mano avataras :D Aisku su spalva tai nuo blondi blondi iki tamsios.

Neseniai nusprendziau paskeisti biske ir patapt va something like that:

Nuotrauka

Ir paskaicius cia komentarus, norisi tuos pacius plaukus raut nuo galvos, kai jaunikaiciai uz kirpima moka 30lt :P Ech... kad ir merginoms viskas butu taip simple :D Nors.. aisku cia itakos turi ir mano plauku ispindejimas.. Ok ok baigiu, nes sia tema galeciau kalbet ir kalbet.

Si mano isreiksta nuomone - ne, ne nuomone, o labiau konstatuotas faktas - cia yra beveik neaktuli/us, bet as siandien tinginiauju ir turiu ikvepima pletkint, taip kad, turekit :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is there a girl in the house?!

Kerpuosi kaip visada, sonus su masinele, virsu su zirklem, moku 15 lt.

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šonus trumpiau,grifka patrumpina,viršų pakarpo,bakus paskuta na ir 15lt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is there a girl in the house?!

Kerpuosi kaip visada, sonus su masinele, virsu su zirklem, moku 15 lt.

Kokia dar girl? Bobike visa jau :whistling:

P.S.

O nebandei virsaus su masinele, o sonu su zirklem? Va ir draugu, manau, taip nauju susirastum :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai dabar skutuosi 3, bet manau ateinantį kartą 2 skusiuos, nes labai jau greitai man plaukai atauga, šiaip skutuosi namie (mama nuskuta) ir mane žiauriai nervina žmonės kurie tipo kietesni, nes kas mėnesį leidžia po 30litų, nes kerpasi kirpykloje ir bbž ką rauna, tipo Labai skiriasi kai 3 nusiskuti namie ir kirpykloj? supraščiau jeigu kokia įmantria šukuosena, bet.. 3 dydžiu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai dabar skutuosi 3, bet manau ateinantį kartą 2 skusiuos, nes labai jau greitai man plaukai atauga, šiaip skutuosi namie (mama nuskuta) ir mane žiauriai nervina žmonės kurie tipo kietesni, nes kas mėnesį leidžia po 30litų, nes kerpasi kirpykloje ir bbž ką rauna, tipo Labai skiriasi kai 3 nusiskuti namie ir kirpykloj? supraščiau jeigu kokia įmantria šukuosena, bet.. 3 dydžiu?

Nu, man tarkim kirpykloje patogiau. Esu namie ne vieną kartą nuskustas (antru), bet tarkim mano mama pripažinsiu, gerai nemoka nuskust, nes mano plaukai tankūs gan ir peša, o kirpykloje gražiai, lygiai padaro, net nejauti nieko, o jau į mėnesį paklot 15-20lt ant plaukų nemanau, kad sunku labai. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pala pala, o kam mamos reikalingos, jei vienu numeriu skustis? Taigi pats gali per keturias minutes lygiai nusivaryti su masinka. Tai kaip tada barzda skusies, negi irgi su mamos pagalba? :)Na tik neisizeisk, juokauju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pala pala, o kam mamos reikalingos, jei vienu numeriu skustis? Taigi pats gali per keturias minutes lygiai nusivaryti su masinka. Tai kaip tada barzda skusies, negi irgi su mamos pagalba? :)Na tik neisizeisk, juokauju

Ne į temą

Pats jei skusčiausi, tai būtų iš vis šakes.. :) Kreivos rankos mano. Barzda, tai jau kitas reikalas, pats gali nesunkiai, nes prieki ji, o plaukai tai ir gale, žinai, tai nelabai patogu pačiam. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ką kirpėjai reik sakyt, kad šonus 2 numeriu viršų ir galą ilgiau, sakau šonus antru kitur ilgiau, tai visus 2 ir tik viršuj palieka ilgiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ką kirpėjai reik sakyt, kad šonus 2 numeriu viršų ir galą ilgiau, sakau šonus antru kitur ilgiau, tai visus 2 ir tik viršuj palieka ilgiau.

Jamolt - žinok, tokie žodžiai kaip kokybiškai, pigiai, ir šukuosena negali būti viename sakinyje :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.