grameris

Kaip kerpates :) ?

Rekomenduojami pranešimai

sakau pafiliruokit,patrumpinkit ir ,kad gale nepaliktu nekirptu ,nes jei nepasakau kirpejos man megsta gale palikt ,beveik nieko nenukerpa ,o sedziu mazdaug 1:30H ,tai kojos nutirpsta ten sustingus sedint ,o moku tai 30 litu :dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ai as tai paprastai, nueinu, issidrebiu i kede ir sakau patrumpinkit kaip visada. kirpeja jau mane senai zino tai ka tas "pratrumpinti" tiksliai reiskia zino, nei per trumpai nei per ilgai nepalieka ir viskas ok, tik kad as jai palieku link 20 lt :/ gerai kad bent jau kerpuosi karta ir 3 menesius :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kaip ir killeris. Nueinu į kirpyklą, atsisėdu ir sakau "kaip visada, patrumpinti", kirpėja žino ką daryt nes jau metai su puse pas ją kerpuosi. Moku atrodo 25lt, einu kartą į mėnesį, o kartais ilgiau palaukiu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip pat. :) Irgi sakau kaip visada. O tai yra šonai mašinėle, nežinau kuriuo numeriu, o viršus taip trumpai, ne skustai, bet ir ne ilgai.

Nuotrauka

panašiai tik, kad ne Jhonny Bravo stilium sušukuota. :)

Redagavo LiquiD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šonuose, pakaušyje, aplink ausis 2 numeriu, o viršų tai labai trumpai apkerpa su žirklėm ir fsio. Ir taip visais metų laikais :) Genuine and simple :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nueinu pas kirpeja, sedu kreslan ir sakau kaip visad tai reiskia sonia pirmu numeriu virsus zirklem ir ziba visais metu laikais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nueinu pas angla, sakau hey m8 u allright? Tas saka yeah dude, so how u want it, as usual? Sakau yeah sure...

Tai nukerpa sonus 0 o virsu zirklem, ir lb kietas tada atrodau :lol:

Ir sumoku 7poundus -_-)

Redagavo Dfdx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai olandijoje bunu nueinu pas lenkes ir sakau jak zawsze ir nukerpa sonus su masina o virsu su zirklem kaina 5eurai.

lietuvoje nueinu pas savo kirpeja ir sakau kaip visada tai vel sonus su masina virsu su zirklem kaina 8lt :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei vasarą, tai net niekur neeinu, nes mama su mašinėle nuskuta trumpai, o visais kitais laikais, tai kaip dauguma sakau "kaip visada" ir maždaug šonus nuskuta labai trumpai, o viršų su žirklėmis apkarpo ir ilgesni ten būna. Maždaug kaip Vokiečių kariuomenei seniau ten. ;)

Redagavo kominis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane buvo ilgi plaukai iki mazdaug kaklo galo,bet vakar nuejau nusikirpau iki mazdaug kad plaukai biski zemiau smakro

Įdomu, kurioj vietoj pas tave smakras tada ;O. Arba kurioj vietoj plaukai auga ;DD. Kerpuosi panašiai kaip tą pic įdėjo Liquid. Tik, kad pas mane ilgesni gal šiek tiek, sušukuota kitaip ;DD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.