eQuity

Suklydau rasydamas gimimo data

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki suklydau rasydamas gimimo data, vietoj 1990 parasiau 1992, o veliau man su mano email neleido uzsiregistuorti nes patvirtinau, kad as nepilnametis, turbut del to man neleidzia prisiregistruoti. Ar imanoma kazkaip pakeisti gimimo data, ar kurtis nauja email del xbox live? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gali ir nepilnamecia, tik ta xbox live gales kontroliuoti tevai.... (nezinau kaip bet kazkaip gali) :D

Redagavo pataloska

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patarimas: kurkis naują Live ID ir gamertag'ą.

Esmė tame, kad kartą įvedęs NEGALI pakeisti savo gimimo metų. Jeigu įvedi per mažai metų, negali žaisti žaidimų ne pagal amžių, negali siųstis turinio, kuris yra Rated ir t.t. ir pan.

Yra krūvos kitų nepatogumų. Tėvams šis featūras yra labai gerai (vaiko kontrolė, live account'e vaikas yra pririšamas kaip tėvas savo vaikui (ir eilė su tuom susijusių galimybių riboti vaiko laisvę visose LIVE paslaugose), konsolės laiko kontroliavimas ir t.t.)).

Amžiaus man atrodo taip pat negali pakeisti kaip ir savo gamertag'o regiono.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net nezinojau, dekui, dabar zinosiu kad nesikurt nepilnamecio acounto :)

Tai dabar žinok :) Lygiai dėl tų priežasčių mano keturmetis vaikas dabar yra dvidešimtketurmetis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.