Chewis

Problema įkeliant PSP žaidimus

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

turiu problemą su PSP ir tikiuosi padėsit man. Taigi, kad viskas būtų aiškiau, rašysiu viską nuosekliai. Įjungiu PSP nueinu į Games - > Memory card ir rašo Free ~7200 mb, ok. Pajungiu kortelę prie kompiuterio, į ISO kategoriją įkeliu žaidimą/-us. Įjungiu vėl PSP nueinu ten pat Games - > Memory card ir rašo: free ~ 6200 mb ir there are not games. Tai kaip suprantu, žaidimas įsikėlė (žiūrint į MB) tačiau PSP nemato žaidimų, kodėl?

Tai va ir būtų mano tokia problema. Jei kas žinot kame bėdos, gelbėkit.

Ačiū :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dabar idek kortele i psp, atsidaryk su psp ir padaryk format

computer - su antru ant korteles ir format

tada idek i psp - padaryk per ji format

tuomet eik i psp/game ir ten sukurk notepadini faila new.txt

tuomet kelk geimus turetu but ir nebedinginet ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ačiū, padariau viską kaip rašei, dabar keliu žaidimą ir žiūrėsiu ar kažkas gavos. Beje, normalu, kad žaidimą kelia ~20min?

Negali but psp neatristas?

Tiesą sakant jis ne mano ir man sakė, kad atrištas, bet neįsirašo žaidimai ir davė man, kad kažką pamėgint padaryt. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje, normalu, kad žaidimą kelia ~20min?

Man 1.5gb kelia per 10~15min

Tau turbut leciau nes didele talpa korteles :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ačiū, padariau viską kaip rašei, dabar keliu žaidimą ir žiūrėsiu ar kažkas gavos. Beje, normalu, kad žaidimą kelia ~20min?

Tiesą sakant jis ne mano ir man sakė, kad atrištas, bet neįsirašo žaidimai ir davė man, kad kažką pamėgint padaryt. :)

nenormalu jei gera korta

normalu jei prasta korta

man kelia 6min mazdaug 2gb i gera korta ;]

siaip paziurek nuejes settings - system settings - system information koks system software

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nenormalu jei gera korta

normalu jei prasta korta

man kelia 6min mazdaug 2gb i gera korta ;]

siaip paziurek nuejes settings - system settings - system information koks system software

5.02 GEN-A (Full)

Įkėliau žaidimą, jau kažka rodo, rodo tokį langeli, jame kvadračiukas perpjautas žaibo forma ir raso Corrupted Data. Gal kažkas del žaidimo formato blogai?

įkėliau žaidimą .cso formatu ir vistiek rašo tą pati, there are not games..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

5.02 GEN-A (Full)

Įkėliau žaidimą, jau kažka rodo, rodo tokį langeli, jame kvadračiukas perpjautas žaibo forma ir raso Corrupted Data. Gal kažkas del žaidimo formato blogai?

įkėliau žaidimą .cso formatu ir vistiek rašo tą pati, there are not games..

ten psp 300x ? reiketu siai pi kita gen atnaujint.... naujesni. gal nefixinti game.. net nzn

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten psp 300x ? reiketu siai pi kita gen atnaujint.... naujesni. gal nefixinti game.. net nzn

net nžn koks čia PSP, net nžn kuo jie skirias :) ar 300x ar ne :) PSP yra klasiokės, davė sako kodėl man žaidimai neįsirašo, imk "pažaisk" ta prasme, pabandyk kažką. ;?

Tai net nžn ką čia bedaryt :)

Gal kokie tam tikri PSP žaidimo formatai turi būt ar kažkas panašaus? Jei žaidimo failas - tos knygos, kelt knygas? ar isextracktint? ar skirtumo nėra? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

net nžn koks čia PSP, net nžn kuo jie skirias :) ar 300x ar ne :) PSP yra klasiokės, davė sako kodėl man žaidimai neįsirašo, imk "pažaisk" ta prasme, pabandyk kažką. ;?

Tai net nžn ką čia bedaryt :)

Gal kokie tam tikri PSP žaidimo formatai turi būt ar kažkas panašaus? Jei žaidimo failas - tos knygos, kelt knygas? ar isextracktint? ar skirtumo nėra? :)

ekstraktint, gauni cso arba iso ir juos i kortele iso papke

keli

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ekstraktint, gauni cso arba iso ir juos i kortele iso papke

keli

O ką gali reikt atnaujint? Gal tikrai kažką reikia atnaujint. :)

o tas new.txt failas kokią funkciją atlieka? gal kažką su juo blogai padariau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ką gali reikt atnaujint? Gal tikrai kažką reikia atnaujint. :)

o tas new.txt failas kokią funkciją atlieka? gal kažką su juo blogai padariau. :)

nu jis tipo failas stovi ir tiek kad buna kai tuscia game papke tai tada dingsta visi rodomi failai kortelej ikelti... tokia ir funkcija ;D

atnaujint tai nebent i nauja b* wtf jei 5.02 hen-a tai blyn ten 3000 ir be esamu kortelej failu ten nieks neturetu veikt tuoj duosiu.

tikrai tokia versija ?

va visa info ka padaryt:

http://www.atmaxplorer.com/2009/12/install...ia-chickhen-r2/

iki 5.03 updatini

tada chickhen r2

Ir tada 5.03 gen c

ir viskas turetu kaip per sviesta eit.

Cia kaip chickhen r2 paleist ir isupdatint i 5.03 http://www.atmaxplorer.com/2009/06/install...r2-on-your-psp/

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

.txt failas seip neturi jokios reiksmes. Koks PSP raso ant balto lypduko apacioje, o koks date code - po batereika. Parasyk juos cia ir mes tau pasakysim, ka daryti, nes dabar cia nieks nieko nezino, kokia situacija yra :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

.txt failas seip neturi jokios reiksmes. Koks PSP raso ant balto lypduko apacioje, o koks date code - po batereika. Parasyk juos cia ir mes tau pasakysim, ka daryti, nes dabar cia nieks nieko nezino, kokia situacija yra :)

pagal versija gi galim suzinot arba 200x su neflashinamu nandu arba 3000, nes stovi ant gen-a seno.

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PSP1004

Date code 5c

Viskas veikia, muzika, video, viskas įsikelia. Beje, žaidimas per diską taip pat eina. Ikištas tenisas buvo, tai jį žaist - be problemų, bet va jei nori kažko žaidimą įsikelti tai tuo viskas ir baigiasi. :)

nu jis tipo failas stovi ir tiek kad buna kai tuscia game papke tai tada dingsta visi rodomi failai kortelej ikelti... tokia ir funkcija ;D

atnaujint tai nebent i nauja b* wtf jei 5.02 hen-a tai blyn ten 3000 ir be esamu kortelej failu ten nieks neturetu veikt tuoj duosiu.

tikrai tokia versija ?

va visa info ka padaryt:

http://www.atmaxplorer.com/2009/12/install...ia-chickhen-r2/

iki 5.03 updatini

tada chickhen r2

Ir tada 5.03 gen c

ir viskas turetu kaip per sviesta eit.

Cia kaip chickhen r2 paleist ir isupdatint i 5.03 http://www.atmaxplorer.com/2009/06/install...r2-on-your-psp/

Daryt update ar dar palaukt? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.