fury

prasau,padekit apsisprest!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, Noriu pirkti naudota nebrangu psp. Draugas parduoda PSP 3000 rock band edition beveik nauja su daug priedu uz 350lt, Beda yra tai kad jis updeitino i 6.2 versija,tai neis nusilauzt.

Maciau skelbimu kur parduoda mazdaug uz 350,slimus atristus

Ka man labiau patartumet pirkti? Is draugo ar is skelbimu ?

aciu :spam:

Redagavo fury

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, Noriu pirkti naudota nebrangu psp. Draugas parduoda PSP 3000 rock band edition beveik nauja su daug priedu uz 350lt, Beda yra tai kad jis updeitino i 6.2 versija,tai neis nusilauzt.

Maciau skelbimu kur parduoda mazdaug uz 350,slimus atristus

Ka man labiau patartumet pirkti? Is draugo ar is skelbimu ?

aciu :spam:

jei turi kantrybes ir pasitenkinsi homebrew, kolkas tai imk is draugo, jei neturi kantrybes tai imk is skelbimu. paziurek mano temoj cia prie nauju pagrindiam puslapy. 6.20 taip islauze. ten pasiskaityk paskutinio mano posto linke info surpasi ka gali daryt su 6.20 ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas gyvenat siauliuose, atnesiu psp kad viska sutwarkytumet ir litu sumokesiu... man del geimu. VISKA pasidarau popsloader isiinstalinu viska, vistiek stinga geimas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Popsloader reikalingas tik zaisti PS1 zaidimus. Tu paziurek koks iso mode padarytas (per vsh menu. ten gali ieiti paspausdamas select. jei neina, isjunk pilnai psp ir ijunk laikydamas R trigeri. ten pasirink pati virsustini ir aktyvuok VSH menu )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turi skaipa as nk vistiek nesuprantu. krc nuo pradziu. Parsisiunciu game EBOOT.PBP isikeliu ten kur rejk viskas ok jis veik tik vidury game uzstringa. Man liepe persisiust popsloaderi. parsisiunciau popsloaderi mano psp modeliui (5.00 m33) nu isikelia poopsloaderi ir as nesuprantu tame plugins yra faials pops ten rejkia parasyt kazka. o gi KA ten reikia parasyt as nesuprantu KAD NESTIGTU GEIMAI. nu o po to R+ijungimas iejni i meniu ir enable tuos dalykus ka parasej faile "pops". Taj ka ten rejkia rasyt ? :spam: as pradziamoxlis nk nesuprantu beveik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.