televizorius

Kas yra "gamerpic"?

Rekomenduojami pranešimai

Vienu žodžiu kas yra gamerpic ir kaip jį naudoti?

Pvz: Spotlight'e yra nemokamų dalykų žaidimui Prince of Persia. Tipo temos, gamerpics ir pan. Na viską parsisiunčiu. Su temomis aišku. O kas yra tie gamerpic ir kur juos rasti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

GAMER PICTURE asmeniskai as susiradau su programele GPI 2.0, yra daug aprasymu kaip ja naudotis. paprasta, o ir paveiksliuku (GAMERPICTURE) gan nemazai. O jei moki THEMES susimesti, tai su paveiksliukais bus tas pats.

http://www.playmanija.net/forumas/GamerPic...tor-t22072.html kazkada ir man neaisku buvo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GAMER PICTURE asmeniskai as susiradau su programele GPI 2.0, yra daug aprasymu kaip ja naudotis. paprasta, o ir paveiksliuku (GAMERPICTURE) gan nemazai. O jei moki THEMES susimesti, tai su paveiksliukais bus tas pats.

http://www.playmanija.net/forumas/GamerPic...tor-t22072.html kazkada ir man neaisku buvo :D

Gal kažkaip neteisingai suformulavau klausimą, bet... ar teisingai supratau, kad visi parsisiuntę gamerpics'ą iš marketplace'o ar dar kur, turi kažkokiom specialiom programom pasinaudoti, kad tą picture užsidėti?

Kažkaip man čia kažkas nesiriša.

Kaip tą gamerpics'ą užsidėti normaliuoju būdu tiesiai su valdytuvu nenaudojant jokių išorinių programų, kungimų prie PC ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:D parsisiunti per LIVE, tada eini i "EDIT PROFILE", susirandi kur pakeisti savo "GAMERPICTURE" ir ten jau rasi savo parsisiustus paveiksliukus.o su programom tiesiog gali nemokamai parsisiusti kaip kuriu zaidimu ir pasikeisti tam skirtomis programomis. kita vertus, kam moketi pinigus, kai galima pasiimti si bei ta chalevai :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D parsisiunti per LIVE, tada eini i "EDIT PROFILE", susirandi kur pakeisti savo "GAMERPICTURE" ir ten jau rasi savo parsisiustus paveiksliukus.o su programom tiesiog gali nemokamai parsisiusti kaip kuriu zaidimu ir pasikeisti tam skirtomis programomis. kita vertus, kam moketi pinigus, kai galima pasiimti si bei ta chalevai :P

O tai tas gamerpicture gi užsideda ten ,kur kuriame/aprengiame Avatarą. Ir ten yra vienas iš meniu punktų - gamerpicture. Bet ten leidžia man tik fotografuoti mano turimą Avatarą, bet ne užsidėti kažką iš sąrašo.

Arba nėra parsiųsto nei vieno gamerpicture. Nors garantuoju, kad parsisiunčiau Prince of Persia gamerpicture :)Vakare dar kartą pažiūrėsiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai tas gamerpicture gi užsideda ten ,kur kuriame/aprengiame Avatarą. Ir ten yra vienas iš meniu punktų - gamerpicture. Bet ten leidžia man tik fotografuoti mano turimą Avatarą, bet ne užsidėti kažką iš sąrašo.

Arba nėra parsiųsto nei vieno gamerpicture. Nors garantuoju, kad parsisiunčiau Prince of Persia gamerpicture :)Vakare dar kartą pažiūrėsiu.

Vis tik radau gamerpic nustatymus prie profile nustatymų. Ta proga nusipirkau ir epic žaidimo epic gamerpic'są :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek kainavo? :spam:

100MSP, kas yra = ~1€ = ~3,5Lt

Kažkaip gi reikia paremti MS ir Bethesda už super žaidimą :)

PS: Laukiam New Vegas

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.