zozole003

Neberodo vaizdo

Rekomenduojami pranešimai

Kzkuria diena isijungiau x'a palost lost planet 2, tai siektiek pazaidus staiga vaizdo spalvos kazkaip pasikeite (tarsi koks negatyvas butu, arba panasiai kai pasiziuri i LCD monitoriu is sono (and prasto monitoriaus) ir vaizdas atrodo kazkoks tamsus ir spalvos netokios (kaip negatyvas kazkas tokio)).

Taigi, isjungiau x'a, po keliu valandu ijungiau. Atrodo viskas gerai, bet

Staiga pradejo vaizdas mirget (kaip ant silelio) as isjungiau vel x'a.

Ijungiu-nieko, garsas yra, bet vaizdo nerodo.

Xboxas jokiu raudonu lempuciu nemeto, bandziau laidus isnaujo atjungt ir vel pajungt-nieko. Telikas rodo normaliai.

Kame cia beda: ar xbox'e , ar HMDI laide?

Redagavo zozole003

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano xboxui kartais irgi dryziai pereina per ekrana pilksvi,karta irgi atsijunges vaizdas buvo.itarius kad cia laidui kasnors

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks telikas?

gpu branduolys 30%

70% jungtis blogai kontaktuoja vaizdo su xboxu, bet cia ne hdmi laidam buvo toks atvejis, bet paaiskejo, kad gpu kaltas, sutvarkius kistuka. (ne mano xboxui, net xenonas berods)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gpu branduolys 30%

70% jungtis blogai kontaktuoja vaizdo su xboxu, bet cia ne hdmi laidam buvo toks atvejis, bet paaiskejo, kad gpu kaltas, sutvarkius kistuka. (ne mano xboxui, net xenonas berods)

GPU tai cia kur x'o viduj ta mikroschema po ausintuvu?

Redagavo zozole003

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GPU tai cia kur x'o viduj ta mikroschema po ausintuvu?

graphical processor unit, grafinis procesorius, taip IC, ten ne mikroschema, po heatsinku stovi. bet cia spejimai bet jei ne jasperis tai gali tai but.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

graphical processor unit, grafinis procesorius, taip IC, ten ne mikroschema, po heatsinku stovi. bet cia spejimai bet jei ne jasperis tai gali tai but.

Bet man xboxas nemeto jokiu raudonu lempuciu nieko, jei su pulteliu paspaudziu tai girdisi garsas, tia reiskia veikia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aaa pamairsau paminet kad xbox pries kelis men. buvo RRoD

Nusipirkau termopastos ir sutepiau gpu ir cpu, pakeiciau x-clamp'us varztais+poverzles ir viskas buvo veike apie 2 men. , iki sito atsitikimo; xboxe kaip jau minejau nemirksi jokios raudonos lemputes (ir garsas girdisi), pameginau prie monitoriaus pajungt it ten tas pats, tai ar cia kazka blogai sutepiau ir man pertept ar jau x'ui viskas?

Redagavo zozole003

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aaa pamairsau paminet kad xbox pries kelis men. buvo RRoD

Nusipirkau termopastos ir sutepiau gpu ir cpu, pakeiciau x-clamp'us varztais+poverzles ir viskas buvo veike apie 2 men. , iki sito atsitikimo; xboxe kaip jau minejau nemirksi jokios raudonos lemputes (ir garsas girdisi), pameginau prie monitoriaus pajungt it ten tas pats, tai ar cia kazka blogai sutepiau ir man pertept ar jau x'ui viskas?

Na man atrodo vel pareina rrod

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man atrodo vel pareina rrod

taigi sakau, kad ner jokio rrod, kai spaudziu ka nors ant pultelio tai girdisi tie dashboardo garsai...

Redagavo zozole003

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuimk visus remus xboxo uzkurk ir pabandyk prispaust gpu pamatyt turetum pasikeitima, draugui tas pats lygiai lygiai

labai idomiai gavos: nu nuemiau as korpusa ir pameginau suverst stipriau varztus kur laiko heatsinka bet nieko nepadejo, tada pameginau nuimt heatsinka ir pertept, bet nuemes nusprendziau aplink apvalyt kas ne ant gpu buvo... vel nieko nebuvo.... tada uzsiknisau ir visus korpuso varztus gan st iipriai prisukau ir siaip ijungiau pasiziuret ir.... suveike :D vnz nesuprantu kaip sutvarkiau nes kol neprisukau viso korpuso tol niekas nepakito :D

Kaip manot, kiek dar laikys ? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai idomiai gavos: nu nuemiau as korpusa ir pameginau suverst stipriau varztus kur laiko heatsinka bet nieko nepadejo, tada pameginau nuimt heatsinka ir pertept, bet nuemes nusprendziau aplink apvalyt kas ne ant gpu buvo... vel nieko nebuvo.... tada uzsiknisau ir visus korpuso varztus gan st iipriai prisukau ir siaip ijungiau pasiziuret ir.... suveike biggrin.gif vnz nesuprantu kaip sutvarkiau nes kol neprisukau viso korpuso tol niekas nepakito biggrin.gif

Man ir panasiai buvo. Bet čia ne nuo korpuso o dėl to kad truputi laiko praėjo. Šiaip nesitikėk kad ilgai laikys. Greit vel pareis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.